19663
-
Hamlet #5282 Tegnap nekem is jó csatáim voltak. Először egy 3km-es gyalogtúra után elfoglaltunk! egy enemy FB-t, de sajnos a sappernek elfogyott a satchelje ezért nem sokat tehettünk, csak bújkáltunk egy stuart elől :)
Aztán este!! Maldegem-et támadtuk legalaább 20-an, ebből 15 infantry. Nagyon állat volt ahogy a tele opel kidobott minket a város mellett, be is törtünk elfoglalva egy depot, de kivertek minket mint a szél. Ezután solo rohamoztam a várost északról, ( a többiek délről nyomultak :) ), gondoltam bekerítem egyedül a hadosztályt :) Kisnájpoltam riflevel 2 ei-t, de egy LMG-t sajnos 3 lövésből sem tudtam leszedni valami miatt bezzeg Ő engem. A következő rohamban pedig oldalról meglepett egy AT! lol -
#5281 Most éppen közeledtem egy város fele a bokrok mentén amikor bekaptam egy lövést de meglepetésemre életben maradtam és gyorsan elkezdtem kúszni tovább. A francia csigazabáló elkezdett keresni és amikor a bokor túloldalára átnézett én ott vártam és lelőttem. Persze azután egy tank is feltűnt és próbáltam elosonni a bokor takarásában, de egy sorozat elért. -
#5280 Ott leszek! -
manohun #5279 kivéve aki semmilyen körülmények közt nem tudja megoldani (ala 56ksok) -
manohun #5278 Ehét szombaton 2. 1st Hunyadi Panzer Regiment Hadjárat
Gyülekező 17.00
Bárkinek bármi kérdése van a kiképzők déltől már elérhetőek lesznek
Mindenkit szerettel várunk
Alapfeltétel: Teamspeak
-
manohun #5277 Nagyon jó kis csata volt ma -
#5276 Nah random, elhiheted, hogy egy ideig még kapkodhatod is a fejed. Ez nem BF, itt sokkal lassabban kell nyomúlni. Pl. anno az első pár napban nem is láttam az ellenséget, csak azt vettem észre, hogy valamelyik csigazabáló már megint lelőtt:)
Egérkurzor eltüntetése/vissza: CTRL+C
Sötétedésnél nyomj ALT+TABOT és a vidikártyádat hangold be "éjszakai üzemmódra" :)
Játékosnév: TAB (1:név 2:kaszt 3:eltünteti a szöveget)
-
#5275 idő közben rájöttem -
#5274 na hát ma játszottam több helyszínen is és belekerültem olyan durva csatákba mint a huzat :) amikor spawnoltam és arra lettem figyelmes, hogy néhány katonatársam van még az épületben örültem. Viszont amikor láttam, hogy tankokkal körül vagyunk véve és lőnek mint a huzat akkor kicsit elkeseredtem főleg mikor a gyalogság is jött támadni. :)
Volt olyan hely ahol szintén nagyon körbevettek minket és hatalmas védekezédbe kezdtünk ki is lőttem egy tisztet és egy éppen másfele koncentráló közkatonát de ekkor megkallottam körülöttem a lépteket és mivel jól tudtam, hogy nem lehet barát csak ilyedten kapkodtam a fejem, de ez nem segített. :)
Ja és nagyon láma voltam mert nem szedtem ki az egérkurzort a setupban és eléggé nehézkesen játszottam, de az imént azt is beconfigoltam. :) Nagyon súlyos ez a game tényleg vigyáznia kell az embernek a bőrére. Éjszaka azt se tudom mi merre hány méter csak lapulok és figyelek. :)
Az elején kiírta a játékos neveket a game, de azután elhagyta lehet, hogy valamit elnyomkodtam? Valaki erről tud valamit? -
#5273 A mai sapperes eksön:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/022.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/023.jpg
-
lachun #5272 nefeledjétek MENEN, KORTJIK,IEPER nem feledünk:) -
lachun #5271 Puszi drága párnapig nem leszek csokkkkk mindenjót mindenkinek:) -
#5270 A katona is ember... -
#5269 ja,bocsánat!!!LACUSNAK SZÁNTAM:) -
#5268 Néha egy perc is sok!!! -
manohun #5267 ok! -
#5266 Sajna ma nem tudok ott lenni (dolgozom).De holnap este benézek!
XaNaX -
manohun #5265 Király -
Hupi #5264 Megoldotta, THX érte. -
Hupi #5263 32 limit -
Hupi #5262 Zárt a körű buli, limitált résztvevőkkel :)))
Twilek az illetékes a probléma megoldásában... -
manohun #5261 ilye még nem volt Twilekék biztos változtattak rajta valamit -
manohun #5260 jah nekem is -
#5259 Nem tudok belepni a TS-re azt irja a server is full -
lachun #5258 !S na mindent elintéztem vagyok tsen aki kiépzést akar WWII Online-ből jöjjön most!!!! -
manohun #5257 gyere fel TSre 8 körül és akkor segítünk -
manohun #5256 persze carajo, bár én se nagyon értek hozzá -
#5255 Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a WWII online játékban,csak most kezdtem az ismerkedést a héten.Hol és mikor tudok csatlakozni magyar "veteránokhoz"?A twilek.hu-s TS-t szoktátok használni?
Előre is köszi a válaszokat:
XaNaX -
Hamlet #5254 hát az gáz, akkor szerzek (kölcsön) egy mezei joyt és kipróbálom, mer 7-8e-t tuti nem fogok kiadni rá. -
#5253 mano tudnál segíteni a Norton antivírusban? Csak 5-10 perc lenne. -
manohun #5252 nekem Saitek Cyborg 3d USB-m van ami 10000 volt és a Westend MediaMarktjaban vettem -
manohun #5251 ha WWII Onlinehoz akarod használni, vagy repszimekhez akkor olyat vegyél amin van tolóerő szabályzó, csavarható és van 8 irányú gomb. <- ez mind kell
Szerintem 7-8 ezer alatt ilyet nem kapsz. -
Hamlet #5250 Uff... Pedig gameportosból van 2e környékén joy több is. Jó legyen 5e... 1x élünk amúgyis fogy a pénzem rendesen :) -
manohun #5249 annyiért nem kapsz használható joyt -
Hamlet #5248 Hol lehet USB joystickot venni? Nem látok sehol szinte. Ja és max 3e-t szánok rá. -
Shad01 #5247 érdekel a végeredmény -
lachun #5246 !S nemsokáára jövök:) -
neuro #5245 nem is a szine volt a baj, hanem az hogy oldalrol a papir vékony. a freelook nem színeket hanem kontrasztot lát. talán ha nem egy lapot tettem volna rá, hanem egy kis papírgalacsint jó lett volna... lehet ki is próbálom ma este. -
manohun #5244 a papírral az a gond hogy nem fény forrás és így ha változnak a fényviszonyok akkor a papír is más színű. -
neuro #5243 Felvettem egy sapkat és tettem a siltjére egy kis fehér papírlapot (kb 2cmx2cm) azzal jó volt, csak ahogy elfordítottam a fejem a papír ugye szintén félre fordult és "beragadt" a nézet :)