Toko#2626
S! Udv mindenkinek! Gyerekek ne kovezzetek meg de azt hiszem hogy az MK II-est ki lehet nyirni kezigranattal! Vasarnap este Huyt tamadtak, korbevettek az ab-t tankokkal es lottek ami mozgott. Kb 20 ember vedte az ab-t, a loresekhez hasalva minden gyalogost kiiktatva, amely be akart volna hatolni. Kb fel ora mulva a tankok elszantak magukat, es az elso MK II-es elindult befele. A gyalogosok koztuk jomagam kezigranatokkal probaltuk kezelni a remenytelen helyzetet. A meglepetesemre nem sokkal berobogasa utan az MK II-es tornya kigyulladt!! Na mondom ez erdekes de biztos rosszul lattam, de a masodik MK II-es is elindult befele, ami szinten azonos modon vegezte. Nem hiszem hogy megsappoltak volna oket, mivel azt nem lattam, es amugy is mar feloraja nem volt csak rifle, es ahogy lattam mindenki ujra kellet spanolnia 2-3 szor ezalatt a fel ora alatt!!
Szoval ugynezki lehet hogy jol lattam amit gondolok , de ha nem ne kovezzetek meg!!!!! Ha meg ujjat nem mondtam akkor tekintsetek ugy ezt a hozzaszolast mint egy kesedelmi szamlat:)))