19663
-
manohun #2636 Most hol tartassz? -
Hupi #2635 11%-ot kaptam azért mert lelőttem egy Spitfire MK V-öst Bf -110-el!
Jobbérzésű légierőnél ilyenkor már minimum előléptetik az embert. Sokára lesz meg az a tizedesi rang azt hiszem... -
manohun #2634 de majd beszélek a sráccal hogy ha tudja kicsit gyorsítsa meg. -
manohun #2633 lehet hogy késnek vele mert én is csak 2-3 hónap múlva kaptam meg -
Engem már ketten is beirtak ajánlónak, de ingyen hónap az nem volt eddig -
manohun #2631 Carajo elküldtem a számlaszámot -
manohun #2630 Regelés előtt mindemképpen beszélj velem mert akkor tudsz ingyen hónapokat szerezni -
manohun #2629 igen shad gyere fel TSre és akkor megbeszéljük -
Shad01 #2628 Valószínű, hogy ma én is előfizetek. Olvastam, van valami "recruiment" nevű kedvezmény, ha valaki új embereket hoz, akkor ingyenes hónapot kap, vagy valami hasonló. Tudtok erről valamit?
-
manohun #2627 Az vesse rá az első követ... :) -
Toko #2626 S! Udv mindenkinek! Gyerekek ne kovezzetek meg de azt hiszem hogy az MK II-est ki lehet nyirni kezigranattal! Vasarnap este Huyt tamadtak, korbevettek az ab-t tankokkal es lottek ami mozgott. Kb 20 ember vedte az ab-t, a loresekhez hasalva minden gyalogost kiiktatva, amely be akart volna hatolni. Kb fel ora mulva a tankok elszantak magukat, es az elso MK II-es elindult befele. A gyalogosok koztuk jomagam kezigranatokkal probaltuk kezelni a remenytelen helyzetet. A meglepetesemre nem sokkal berobogasa utan az MK II-es tornya kigyulladt!! Na mondom ez erdekes de biztos rosszul lattam, de a masodik MK II-es is elindult befele, ami szinten azonos modon vegezte. Nem hiszem hogy megsappoltak volna oket, mivel azt nem lattam, es amugy is mar feloraja nem volt csak rifle, es ahogy lattam mindenki ujra kellet spanolnia 2-3 szor ezalatt a fel ora alatt!!
Szoval ugynezki lehet hogy jol lattam amit gondolok , de ha nem ne kovezzetek meg!!!!! Ha meg ujjat nem mondtam akkor tekintsetek ugy ezt a hozzaszolast mint egy kesedelmi szamlat:))) -
Ok:D!! Már megvan. -
manohun #2624 ha bemész az erstehez ott tudni fogják :) -
Hmm. Mi is ennek a kártyának a neve?:DDDD Jesszus. Ember ennyiore h**** legyen valamihez:D -
Ohh isten. Köszönöm szépen. Többet erről nem érdeklődök ,mert nem akarok senki idegeire menni. Innen megoldom. Az alap megvan. Köszönöm. -
manohun #2621 Carajo Erstenel van 2000HUF/év kifejezetten online fizetésre csinált kártya + védelmi rendszerrel és SMSes értesítéssel -
Jéh szintet léptem. Már 18-25-ig vagyok:D -
Hát én találtam pár topicot ,de előrébb nem vagyok:D Amúgy ide csak "dombornyomásos" kártya jó?:D -
nekem is majd új kártyát kell csináltatnom.... -
köszönöm. elnézést nem sok dologhoz vagyok ennyire hülye mint ehhez. -
általánosban van bankkártya topic, sok féle lehetőség van keress szimpatikus bankot -
Mivel tök sükebóka vagyok ilyenekhez, milyen dombornyomásos kártyát érdemes csináltatni , amellye egyaránt lehet erre és akármilyen másik Internetes játékra fizetni? Pl:Asszem van valami Star Wars:Galaxies és oda is ilyen kártya kell. -
puskagránáttal eltaláltam repülőt :) -
manohun #2613 Carajo ha fel jössz TSre akkor megtudjuk bszélni a részleteket -
Jó. Figy én nekem holnap meglessz a pénz. Mennyit és hova kell fizetnem és pontosan mi ez az ingyen hónap? -
manohun #2611 mindjárt megyek -
hol vagytok? -
manohun #2609 igen maradhat -
manohun #2608 Carajo regelés előtt szólj ha akarsz ingyen hónapokat -
megyek föl játszani -
Viszont azzal nem vagyok tisztában ,hogy akkor a nevem maradhatna az ami a Trial alatt volt ugye? -
Huhh. Hát az bizony nagy segítség lenne. -
manohun #2604 a kell én vállalom hogy a kártyámról leveszik a pénzt, ha oda elküldöd -
manohun #2603 Ok, szólj ha kell segítség :) -
Nah. Mivel már nagy hiányom van ezért beszerzem az első havi részletet, ami 20dolcsi és valahogy eljuttatom a játéknak ,mert megőrülök game nélkül. Úgyhogy Kb:Jövő hét eleje fele már leszek ,ha minden összejön. -
én azt szoktam elöször elpuffogtatni :) -
lachun #2600 Szerintem egyre jobb a játék és tegnap bele kostoltam a dupla FB robbantásba nagyon jo dolog egyik után át száguldani rögtön a másik szomszédos e fb re.Viszont jo tanács a gépposkás ne löjön mindenre a mi mozog:))Mert én 4 pisztoly löszerrel értem vissza a küldetés böl:))) -
lachun #2599 !S jo estétt jo csatákat!! -
manohun #2598 majd köv patchnél:) -
Hupi #2597 Próbáltam a lánctalpat is a vickersen de nem nagyon hatotta meg. Bár ha nem látod hogy mikor esik le a lánctalp, hiszen még nincs látható sérülés akkor nem sok értelme van. lehet hogy a 2-3 gránátra leesik a , de lehet hogy csak a 6 - 8 -odikra, vagy nem is tudod úgy eltalálni hogy leesesn. Szóval még most ez elég gáz, inkább megsappolom.