Shad01#2285
Számomra kész szerencsétlenség volt a hadjárat.
Első támadás: Valaki a tankoszlopból jelentette, hogy ET-t lát. Letérek az útról a PIII-al, hogy az oldalába kerüljek, erre felborulok egy bucka miatt!!!
Második támadás: 88-asként húznak. Jelenik, hogy az úton egy ET közelít. Megállunk, bevárni. Várunk... várunk.. megunjuk, indulnánk, megnyomom a d-t, erre géppuskasorozat ver végig rajtam. Hallottam előtte valami halk motorzúgást bal oldalró, de mivel a többiek sem foglalkoztak vele az hittem, saját jármű.
Harmadik támadás: Átfurikáztam a hátországból egy P4-el. Kb 4 tank gyülekezett támadáshoz. Elindulunk, hamarosan szólnak, hogy az FB közelében másik rányban ET. Többiek visszamennek, én megállok és biztosítom a hátukat, nehogy az út felől meglepjenek minket. Motor leállítva, parancsnokkal figyelek. Egyszer csak trappolást hallok, körbenézek, saját egység sehol, gyorsindítás. Tolatok 200 m-t közben keretem az ellenséget. Leállok, parancsnokkal körbenézek és a sapper pont most akarja rámrakni a csomagot. Ismét gyorsíndítás. Azt látom, hogy a sapper csak a földre tudta letenni a csomagot, ennek ellenére a robbnaás után a tankom mozgásképtelen.