Toko#2265
Hat gyerekek azt hiszem leraktam a mester vizsgat! Este egy kis vedekezo orjaratot vegeztem egy folyoparti varos korul, Megneztem a terkepen merrol johet az ellenseg, es kerestem egy jo helyet! A varostol egy kilometerre talaltam egy ici pici dombot, amit 1200 m messzesegbe tisztas vett korul. Mivel a fak kozotti bujkalasban es kozelharcokban nem nagyon van szerencsem ezert gondoltam kiprobalom ezt a poziciot! Hat megvaltozott a velemenyem a PIII H-rol! Ez egy dogos faszas gep, csak ne kezd kozeli adok kapokba, tavolrol legyozhetetlen. Es megjott az elso tank : Tavolsag 500 m fasor mogott lopakodott, tuzharc, majd 90 fokba tamadas ert, megegy tank, a hangjabol ereztem messze van ezert inkabb az elsovel foglalkoztam, amig kinem nyirtam. Azutan atfordultam a masodikra, ami 900 m-es tavolsagban volt, adok kapok, gyozelem. Ok ketto megvan szoval mehetek haza, pontok dicsoseg bekapva !!! Motor indit gaz tuz korbe porges. Szoval a hazautrol lemondhattam a lanctalp elszalt! Gondoltam maradok akkor es annyi kart okozok amennyit csak tudok. Ekozben repulok talaltak ram es elkeztek bombazni, tobszor el is talaltak, megserultem vereslatas de nem adtam fol, addig hadakoztunk hogy vegul mellem lezuhant a draga! :)) Azutan meg jott ketto tank ami olyan 1000m tavolsagra voltak, adok kapok, mindketto kivegezve. Mivel kozel voltam a varoshoz kilepesemkor megmentettkent szerepeltem a listan. Mindezt kepekkel is tudom igazolni ha megmonjatok hogyan kell berakni a forumba. Vegulis az eredmeny itt lathato :
Szoval azt hiszem a mester vizsga oklevelt a falra rakhatom nagykepusegemet pedig kerem elnezni de meg a harc heveben irom ezt a par sort!!! :)))) Udv talalkozunk a harcmezon!!