19663
-
lachun #2276 Még van idő jönni a hadjáratra segitek mindenben 18 orakkor indul az első Magyar Hadjárat!!!!!! -
lachun #2275 Na vagyunk egy páran gyertek gyeretek!!!!! -
lachun #2274 Tavaszi nagy sörözési hadjárat is lesz Manohunnal megbeszéljük gyertek oda is sokan mint ma:)) -
lachun #2273 HUH most nézem a HÍRTV-t tombol a tél canadában remélem Tocot ez nem zavarja!!!!!! -
lachun #2272 Remélem ma sokan leszünk várunk minden jo harcost ma!!!!! -
lachun #2271 Olvastam és nagyon örülök hogy ilyen jo fejlesztések indultak és nem adnak ki fél munkát a kezükböl.ebböl tanulhatna néhány game gyárto akik kiadnak katasztrofális játékokat a haszon miatt:))) -
lachun #2270 Joxy jo a kép valaki rakjon be ma valit a hadjáratrol ha tud valami dögös képet felírattal Joxy,Manohun ebben ti jok vagyok:))) -
manohun #2269 A teljes új heti beszámoló fenn van a honlapon -
#2268 Most jött a hirlevélben:
"Fejlesztjük" -
manohun #2267 Gratula :) -
#2266 -
Toko #2265 Hat gyerekek azt hiszem leraktam a mester vizsgat! Este egy kis vedekezo orjaratot vegeztem egy folyoparti varos korul, Megneztem a terkepen merrol johet az ellenseg, es kerestem egy jo helyet! A varostol egy kilometerre talaltam egy ici pici dombot, amit 1200 m messzesegbe tisztas vett korul. Mivel a fak kozotti bujkalasban es kozelharcokban nem nagyon van szerencsem ezert gondoltam kiprobalom ezt a poziciot! Hat megvaltozott a velemenyem a PIII H-rol! Ez egy dogos faszas gep, csak ne kezd kozeli adok kapokba, tavolrol legyozhetetlen. Es megjott az elso tank : Tavolsag 500 m fasor mogott lopakodott, tuzharc, majd 90 fokba tamadas ert, megegy tank, a hangjabol ereztem messze van ezert inkabb az elsovel foglalkoztam, amig kinem nyirtam. Azutan atfordultam a masodikra, ami 900 m-es tavolsagban volt, adok kapok, gyozelem. Ok ketto megvan szoval mehetek haza, pontok dicsoseg bekapva !!! Motor indit gaz tuz korbe porges. Szoval a hazautrol lemondhattam a lanctalp elszalt! Gondoltam maradok akkor es annyi kart okozok amennyit csak tudok. Ekozben repulok talaltak ram es elkeztek bombazni, tobszor el is talaltak, megserultem vereslatas de nem adtam fol, addig hadakoztunk hogy vegul mellem lezuhant a draga! :)) Azutan meg jott ketto tank ami olyan 1000m tavolsagra voltak, adok kapok, mindketto kivegezve. Mivel kozel voltam a varoshoz kilepesemkor megmentettkent szerepeltem a listan. Mindezt kepekkel is tudom igazolni ha megmonjatok hogyan kell berakni a forumba. Vegulis az eredmeny itt lathato :
Mission Success
Time 45:42
Rescued
Total kills 5
Panhard amd 178 1 1
Stuart M3A3 2 1
BELENHEIM MK IV 1 1
Hotchkiss H-39 1 1
Somua S-35 1 1
Szoval azt hiszem a mester vizsga oklevelt a falra rakhatom nagykepusegemet pedig kerem elnezni de meg a harc heveben irom ezt a par sort!!! :)))) Udv talalkozunk a harcmezon!!
-
#2264 Hát ma volt egy frankó Tankos előrehaladás ,de sajna nem jártunk sikerrel:(
A másik dolog pedig amikor egy opelt kihozva közeledtünk az Fb-hez majd egyszerűen keresztül kormányoztam rajta:D Terméeszetesen egyből kiszedtek:(
Szóval ez a nap is jó volt. -
manohun #2263 na meg jött a új info ezekre a járművekre van már majdnem kész a látható sérülés:
PzKwIIIf
PzKwIIIh
PzKw38(t)
SdKfz251c
SdKfz7
SdKfz232
Panhard178
R-35
Bedford Truck
Opel Truck
Morris CDSW Truck
Vickers Light Tank
Daimler Armoured Car -
lachun #2262 !s ne bánkodj én csak kiteszem a lánctalpaimat az ABról és szinte vonzom az ellenséges tanokat föleg ugy hogy nem is tudom honan lő:))) -
lachun #2261 !S Jo éestét sajna vendégek vannak,nem tom mikor jövök:)) -
Hupi #2260 Ha tudnád hogy mennyi értékes hadianyag veszendőbe megy. Én mondjuk azzal szoktam magamat vígasztalni, hogy a szövetségeseknél is ugyanez megy. -
manohun #2259 Fritz később is csatlakozhatsz Vitéz is csak 8 után jön. -
#2258 Hali!
Köszönöm a meghívást a holnapi hentre, de sajnos este5-ig "mítingen" leszek és utána még be is kell ugranom papírokért az irodába. (éljen a szabad szombat)
Még egyszer köszi és sajnálom, hogy nem jött össze.
Sok sikert kívánok nektek, jómunkásemberek! -
manohun #2257 semmi gond legalább volt miről beszélni még várakoztunk.
Én meg köszönöm Hupinak és Mozambonak a türelmet (azok a csiga franciák :) ) hogy megvárták velem még fel jött az ellenség FBje. Volt ám meglepetés, már épp indultunk volna haza amikor egyszer csak megjelent az FBjük.
A végeredmény: 3 stuart, 3 panhard, 2 atg, 4 gyalogos volt, mi pedig 2 38-ast és 1 p3f-et vesztettünk. :) -
#2256 Nah asszem én lettem aWehrmacht kedvence :( Tegnap 10 perc alatt 2 38ast basztam el. Egyikek a kezdővárostól kb 1 kilóméterre kibombázták a másikkal meg felborultam amikor beálltam a fedezékbe :( Sorry a lámaságért -
Hupi #2255 Ja és használni mindenkinek a légi felderítési fényképeket!
Városok
-
lachun #2254 Szerintem a szombat über királylesz már nagyon várom:))) -
lachun #2253 HUH nagyon jo volt ez a kis maroknyi csapat FB robbantás majd egy tankkal neki a városnak király!!!! -
lachun #2252 Az jo nagyon legalább még jobb lesz!!!! -
manohun #2251 kis bug fix patchat adtak ki most: 1.12.1 -
lachun #2250 A magyar oldalon elég biztató a szavazás huhde várom a szombatott!!!!! -
lachun #2249 Telnek a napok és nem sokára jönnek az ujjitások:))) -
lachun #2248 Én is toborzok mindenkit akit csak tudok,remélem ma ujabb kolegám jönn fel játszani:))) -
lachun #2247 !S Ha1 már rég támadtunk vagy védekeztünk eggyüt azért szed össze magad és Tillingert is hozd:)))) -
manohun #2246 jólvan már megy a honlap :) -
#2245 -
manohun #2244 Ha1 18.00ig azért csak felébredtek :))) -
manohun #2243 Emberek valamiért nem megy a magyar honlap nem tudom mi van. :( -
ha1 #2242 Sziasztok! Hát minden attól függ mennyire csapjuk magunkat szép péntek esti techno partyn :p, de igyekszünk és szombatom tali a TSen, addig is Kitartás! :) -
#2241 Tegnap én is berágtam egy cseppet, első menetben ki vettem egy PzIIIH-t. Látom a fák alatt gyülnek a páncélosok, hát a 31-esek és pár 91-es kezdett épp egy támadásba. Vártunk 15 percet, közben elkerketünk pár repülött egyet sebeztem is. Szépen meg indulunk, közben a gyalogság lenyomta az AI védelmet és leszedet pár kósza védőt, szét váltunk 2 csapatra és jobb és bal szárnyon támadtunk középen a gyalogság. Gyönyörüen ment minden, a zászlók át huzva, irány az AB. Be lett kempelve az egész, a bunker elfoglalva, én épp meg álok az AB udvarán, ilyen kerités nélküli szük épületekkel teli rakott volt. amikor egy bombázó egyetlen bombájával kiszedett! Anyian voltunk, hogy egy tűt nem lehetett volna le ejteni, erre csak az én pz-m lángolt... -
Shad01 #2240 A tegnapi nap fekete nap volt a számomra.
Légvédelemmel kezdtem, több mint 10 gépet eltaláltam, de egyet sem sikerült lelőnöm.
Utána átváltottam pak36-ra. Éppen kezdtem becserkészni egy lesben álló stuartot, mikor balról motorzúgást és lánctalpcsörgést hallok. Persze abba az irányba nézve sehol egy tereptárgy, ami mögé elrejtőzhetnék. Átfordítom az ágyút és várom, hogy kb 100 m-re, egy facsoport mögül felbukkanjon a másik stuart. Balszerencsémre pontosan szembe jött velem. Első lövésemmel a tornyot céloztam abban reménykedve, hogy sikerül kilőnöm a lövészét. A második lövést idegességemben mellé lőttem. Az zavart meg, hogy az optikában jól kivehetően láttam, amint az ágyúcsöve fokozatosan rám irányul addig a pontig, amíg már bele lehetett látni a csőbe. Ezután beigazolódott az, amit a páncélelhárító tüzérként szolgált bátyám mondott: egy atg-nek max 3 lövése van egy tank elintézéséhez, ha a harmadikra sem sikerül, akkor vége. A harmadik lövedékem szintén a toronyba csapódott, de sajnos fél másodpercen belűl megérkezett a válaszlövés, amitől elhaláloztam. Egyedül az vigasztalt, hogy az összesítő szerint én is elintéztem a stuartot.
Ismét pak36-al próbálkoztam. Az FB-nk egy domb tetején volt, így remek rálátás nyílt a városból kivezető útra. Bizonyos szakaszokon már 2000 m-ről ki lehetett szúrni az ellenséges tankokat. Elég nagy volt a mozgás az úton, de az FB-nk helyett a várodunkat támadták, ezért elkeztem megközelíteni az utat, hogy lőtávolon belül legyenek az úton haladók. Óvatosan haladtam, 100 m-enként körülnézve. Ki is szortam egy kb 600 m-re, egy facsoport mellett várakozó panhardot. Addig lőttem amig ki nem gyulladt. Folytattam utamat az út felé, mig arra nem lettem figyelmes, hogy a mieink nekiláttak valamit lőni a közelemben. Egy stuart volt az. Sikerült ideális lőpozíciót felvennem: két fasor is volt köztünk, de én egy kis lyukon keresztül töléletesen ráláttam a tornyára. Volt 5 telitalálatom és már kezdtem örülni, mikor a fránya stuart az első lövésével elintézett. . Az összesítés szerint sem a stuartot, sem a panhardot nem sikerült elintéznem, pedig a panhardot rajtam kívül nem lőtte senki, kigyulladt, majd eltűnt. -
#2239 Énis! :D -
manohun #2238 beszéltem huncuttal és azt mondta hogy győzködi ha1et meg még 2 srácot hogy jöjjenek szombaton úgyhogy leszünk szépen :) -
lachun #2237 ja és jo hír ma este 8-an voltunk fent a tsen és egyszerre támadtunk.Üdvözöljük a sorainkban Bady666 és hunbbr-t is