#1905Tegnap harci üvöltések közepette (Na jó, lihegtünk mint állat, mert az opel 50 méterre tett le a fedezéktől) bevetettük magunkat az Eupen-t védők soraiba (Néhányan "Allah Akbaaaaaaar!"-t és "Sapper vagyok, vazze!"-t kiabálva, az ellenséges páncélosok felé rohantak. Többet nem láttuk őket...) .Miután beástuk magunkat és sikeresen visszavertük a támadó hullámokat, gondoltam opellel teszek egy kört a város körül. Éppen lopakodó üzemmódban hasítottam az úton (igen taktikusan), mikor látom, hogy szemben egy Brit collega épp azon ügyködik, hogy utasaival megismertesse a "Milyenjóhaamenetszélbelevágapofámba"-fílinget. Csak hogy mindezt az út bal oldalán követte el(Hülye Angolok), miközben valószinüleg a visszapillantóból csodálta utasai születendő "remekműveit". Csak ezzel magyarázható, hogy az utolsó pillanatig meg sem próbált kitérni. Lett is ám nagy meglepetés. Később az utasokat észlelte a légvédelem, de sajnos már túl magasan repültek.
Pár percre rá megint találkoztunk, bár nem lehettek túl jó emlékei, mert ahogy meglátott dobott egy 90-fokost az erdő felé. Ekkor kezdődött a Hazárd megye lordajait megszégyenítő autós üldözés a csalitosban. JÍÍÍÍHHHÁÁÁÁ! Bár a srácnak van még mit tanulnia... sebaj, indulhat a Carmageddon-party! Sosem gondoltam volna, hogy egy Opel is lehet tömegpusztító eszköz. Ezen felbátorodva keményebb célpontokat kerestem és sajnos találtam is, de ezt inkább hagyjuk...
Jah és lenne egy csít reportunk is! Elöször nem akartam hinni a szememnek, de Schumi is látta! Most már biztos hogy Hupi és Máté egy cipőben járnak. (Sztem Máté túl sokat nézte a Mortal Combatot). Ilyen csítelés láttán kérem azonnali kinevezésüket, csak így tovább!