19663
-
Vata #1914 Nehogy elmenjen a szövik kedve...
Jusson nekik is valami...
:)) -
#1913 Győztek a szövetségesek!!!
A szever megy újra, map reset megvolt. -
#1912 Akkor már csak cirka 47304000 másodpercet kell várnunk! -
Toko #1911 Sracok ma este egy eleg komoly beszelgetesen estunk at; Mano, Fritz, Schumi, es jomagam. Mindenrol volt szo; elet, jatek, la la la! Folvetettem hogy meghivok minden aktiv jatekost hozzam, egy talalkozora, a tanyankra egy hetvegere!
Mivel ez kb. 1.5 ev korul esedekes, ezert minden aktiv tagnak kitartas, es minden uj tagnak udvozlet! A szavamat megtartom, a buli jo lesz , addig is KITARTAS!!!! (Higgyetek el en varom a legjobban!!! ))) -
#1910 Még tart! (A 4. accnál tartok)
http://wwiionline.srv.hu/ -
Shad01 #1908 Gondolom ti is tapasztaltátok, hogy egy tankban vagy repülőben ülve nem értettétek, mit mondanak a töbiek a TS-en. Az ellenkező eset sem igen kellemes, mikor azért nem tudjátok hang alapján behatárolni, hogy honnan lőnek, mert valaki hosszasan beszél.
A megoldás nagyon egyszerű, csak két hangkártya kell hozzá, egy a jobb windowsnak és egy akármijen a TS-nek. A windowsban be kell állítani, hogy jobbikat használja a windows, a TS-ben pedig hogy a TS a másik hangkártyát használja. A játék hangjai így szólhatnak egy 5.1-es hangrendszeren, a kommunikációra egy headsetet lehet használni. -
#1907 Milyen szép beszámolót írtál Fritz:DDD
Schumi voltam -
#1906 Szemtől - szembe, Pz 38(T) vs Souma S35 -
#1905 Tegnap harci üvöltések közepette (Na jó, lihegtünk mint állat, mert az opel 50 méterre tett le a fedezéktől) bevetettük magunkat az Eupen-t védők soraiba (Néhányan "Allah Akbaaaaaaar!"-t és "Sapper vagyok, vazze!"-t kiabálva, az ellenséges páncélosok felé rohantak. Többet nem láttuk őket...) .Miután beástuk magunkat és sikeresen visszavertük a támadó hullámokat, gondoltam opellel teszek egy kört a város körül. Éppen lopakodó üzemmódban hasítottam az úton (igen taktikusan), mikor látom, hogy szemben egy Brit collega épp azon ügyködik, hogy utasaival megismertesse a "Milyenjóhaamenetszélbelevágapofámba"-fílinget. Csak hogy mindezt az út bal oldalán követte el(Hülye Angolok), miközben valószinüleg a visszapillantóból csodálta utasai születendő "remekműveit". Csak ezzel magyarázható, hogy az utolsó pillanatig meg sem próbált kitérni. Lett is ám nagy
meglepetés. Később az utasokat észlelte a légvédelem, de sajnos már túl magasan repültek.
Pár percre rá megint találkoztunk, bár nem lehettek túl jó emlékei, mert ahogy meglátott dobott egy 90-fokost az erdő felé. Ekkor kezdődött a Hazárd megye lordajait megszégyenítő autós üldözés a csalitosban. JÍÍÍÍHHHÁÁÁÁ! Bár a srácnak van még mit tanulnia... sebaj, indulhat a Carmageddon-party! Sosem gondoltam volna, hogy egy Opel is lehet tömegpusztító eszköz. Ezen felbátorodva keményebb célpontokat kerestem és sajnos találtam is, de ezt inkább hagyjuk...
Jah és lenne egy csít reportunk is! Elöször nem akartam hinni a szememnek, de Schumi is látta! Most már biztos hogy Hupi és Máté egy cipőben járnak. (Sztem Máté túl sokat nézte a Mortal Combatot). Ilyen csítelés láttán kérem azonnali kinevezésüket, csak így tovább!
-
#1904 Néhány járműves eksön 1, 2, 3, 4, 5.
Henyélés
-
lachun #1903 !S Jo reggelt jo harcot és vágjatok vissza a szöviknek ma is délutános vagyok! -
Isegrim #1902 A domboldal a kulcsszó, valószínűleg a lövedékeidet majd merőleges szögben kapta, ami azt jelenti hogy könnyebben átütöd a páncélját... szemből, azonos szinten azért nehéz mert döntött páncélja van, és az úgy könnyebben érvényesül.
Valszeg ezért tudott kilőni egy nyavalyás Pz IIIF néhány nappal ezelőtt jó 800-900m-ről, amikor felfele mentem egy dombra Somoua S-35-el.. ahogy jöttek a lövedékek fentről, a röppálya miatt pont derékszögben találtak el, vagy esetleg a tetőpáncélon landoltak. :( -
#1901 !S urak a TS mködik csak a redirect nem ugyhogy az ip cimen is lehet csatlakozni 193.225.219.2 !S most mennem kell -
Vata #1900 Azt hiszem hasonló eset velem is történt. Én egy mező közepén szakadtam le egy kilőtt Opelról egy pakkal. Fedezék semmi, ront rám a tank, ráadásul szemben volt velem, és igen messze (800m körül). Az egyenlőtlen küzdelem eredménye nem lehetett kétséges, de azért bevittem neki 3-4 közvetlen találatot, sajnos csak a frontpáncélra. Mikor kivégzett, meglepődve láttam, hogy killként szerepel a statisztikámban, pedig úgy éreztem, hogy még csak meg sem karcoltam... -
lachun #1899 !S jonapot mindenkinek Toko gratula neked!!
Szerintem te vagy profi nem a Panhard -
#1898 Sztem tehetségesen szerény vagy...
(Csak így tovább!) -
Toko #1897 Kira az oldal Gratula!!!!!
Tegnap kilotem egy pant flak 30-assal! Hihetetlen, kb. 800 m-eren volt raadasul domboldalon. Szerintem mar megszebeztek elotte, es csak nekem adta be a killt. Vagy nagyon profi vagyok.
Szerintetek? -
lachun #1896 !S Bajtársak ma délutános leszek jo harcot!!!!! -
#1895 TS van !saluto -
#1894 Az oldal
-
#1893 És regisztráljatok a honlapra, már mükszik -
lachun #1892 !S bajtársak a meg ujjult honlapon van szintén forum azt is kell használni!!!!!!!! -
#1891 Gyerekek bocsi nem tudom mi van aserverrel majd holnap beinditom ma már nem had pihenjen. bocsesz -
#1890 TS server ONLINE -
#1889 hát nem nagyon indul ujra :D -
#1888 nyugi asszem restartol a server
ne menjetek sehova :DDD szolok ide ha müxik -
lachun #1887 !S Uraim nem sokára megyek egy pillanat és ott vagyok a csatamezön:)))) -
#1886 tényleg jó az új oldal. -
Vata #1885 !S
BUÉK minden bajtársnak...
Ahh, nekem is bejön az új honlap, nagyon csecse...
Találkozzunk a harcmezőn! -
#1884 jo az uj honlap dizájn de ki kell csinositani a másik hova lett? vagy addig nincs semmi? egyébként majd a serveremen is lehet a honlap mert a php az megy rajt csak mysql-t ne használj mano :D -
#1883 Na !S uraim.
Boldog uj évet kivánok minden kedves résztvevőnek :DDD
A TS szerverünk ami ugye megpukkant mostmár ujra müködik!!!
itten -> wwiionline.zapto.org
A server hardwer hiba miatt haldoklik ha meghal megint ami nem valoszinu akkor megin nem lesz. de nem fog meghalni ugyhogy a megadott TS tessék használni. amugy üdv ujra online :DDD !Saluto
-
lachun #1882 !S Hu az igen ez jo hir de ott lettem volna az ujjongásodon mikor láttad meg adta a killt:) -
Shad01 #1881 Tegnap kettő fontos tapasztalattal lettem gazdagabb:
1) Me110-el ki lehet lőni az S35-ös közepes harckocsit. Nagyon meredek szögben kell rácsapni és a törzs hátsó részét kell lőni.
2) Úgy tűnik felszerelték a repülőgépeket ejtőernyővel, mert saját terület fölött a zuhanó gépből Esc-el kilépve nem halott lesz a státuszod, hanem megmentett. -
lachun #1880 !S Huh látátok milyen kira lesz az uj dizájnunk nekem Mano nagyon tetszik.:))) -
#1879 Seelion gyakorlás 7.-én!
Részletes info itt -
Toko #1878 Gyerekek a tegnap "delutani" csata nagyon jo volt! Mondhatni mester profi munka. Az osszjatek kivalo, egyeni telyesitmenyek kivalok!!
Remelem hamarosan megtobb magyar bajtarssal megismetelhetjuk ezt a kivalo teljesitmenyt!!!!
Wesszenek a csiguszzzabbantok, meg a butus british!!!!!!!
:)))))))
-
#1877 Ilyen az ha egy profi repül és Ilyen ha Schumival ketten az égre törünk...
Az új tuning gyalogsági kézifegyer.
Bárcsak több ilyen katonánk lenne!
Néhány bajtárs egy városi csatában (Szegény Merlinnek nem ez a fotó lesz a kedvence).
Best of rifle -
Shad01 #1875 A TS letölthető innen:
ftp://webpost.teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe -
Shad01 #1874 A jelenleg használt TS server:
IP: 152.66.93.29
Server password: party
-
#1873 Reveant, ennyi idő alatt már simán elintézhetted volna az új Emilcímedet és már játszhatnál is ;)
Nah, este leszek embörök csak most még elugrok a Nyugatihoz csencselni :)