Shad01#16647
A mostani free trial a legjobban átgondolt. Eleve azoknak ad lehetőséget próbajátékra, akik potenciálisan képesek lennének előfizetni a játékra, mert rendelkeznek bankkártyával, bankszámlával.
Ha jól tudom bármilyen bankkártyát meg lehet adni, nem csak azokat, amikkel az interneten is lehet vásárolni, vagyis egy sima OTP-st vagy más bankost is elfogad a regisztrációnál (ezekről később persze nem lehet folytatni a játékot, mert az internetes pénzlevételt kapásból tiltja a bank).
Ehhez a játékhoz megfelelő érettség kell. Nem lehet ész nélkü rohangálni, lődözni. Egyedül esélytelen vagy, mindenképpen csapatban kell játszani. Tudomásul kell venni, hogy egy kezdő a többéves profikkal szemben szinte mindig alul marad. Bármit teszel, az kihat a társaid tevékenységére. 14 év felett van már esély arra, hogy ezt valaki megértse. Senkinek nincs kedve éretlen kölyköket fegyelmezni. A játékosállomány átlag életkora 20 év felett van.
A játék célközönsége szinte biztosan rendelkezik bankkártyával. Vagyis ha akarja, ki tudja próbálni a játékot.
Nekem még az elzelőtti akcióból van egy kéthetes trial kulcsom (amihez nem kell bankkártya). De ezt olyan embernek tartogatom, akinél úgy látom, ha a játék tetszik a kipróbálás után, biztosan elő fog fizetni (a havi 2000 Ft erre nem gond nála). Lehet, hogy ez szemétségnek tűnik, de nekem mint 1sthpr tangnak az az érdekem, hogy minél több állandó játékost tudjak szerezni.