-
koszi a ts tippet, ossz-vissz ket emberke volt fent a hunyadi szobaban, de oket meg nem ertettem, mit beszeltek :)
igy a par nap proba jatek alatt kialakult a velemenyem./azert jatszottam par orat vele, bar oromomet nem leltem benne, csak, hogy ne mondassatok ugy jar a szam, hogy nem is szenvedtem vele./
Roviden az otlet jo, a megvalositas kritikan aluli.
Akinek elete ertelme a jatek tovabb ne olvassa :)
pl elolvasva kettovel lejebb irt kommentet megint kedvet kapnek hozza, ha nem lattam volna a szomoru valosagot :)
Mint, hogy a csunya not se nezzuk meg az utcan, a nagyon csunya jatekot se szeretjuk, valahol a grafikai engine, kb egyenszintu azzal amiket kiprobaltam freeware online rpg-ket, ugye mint a neveben is benne van ingyensek es kb 3-an fejlesztik.Bar itt mar a szebb fak voltak az uj verzio eredmenye, de ez meg igy is keves az oromhoz, mert minden mas nagyon csunya, igy meg idetlenebb osszkepet kap az ember.
fizika mint olyan nincs a jatekban, padlo gazzal atroboghatsz az opel blitzel mindenen baja nem lesz, kb azt figyeli uton vagy vagy sem es akkor mas sebesseggel halad.A sebzesi modell az lehet, hogy fedi a valosagot, de ellenseg hijan nem tudtam kiprobalni :)
Egy ket repulot is kiprobaltam, bar az csak singlibe tudtam, hat lehet, hogy valaki azt mondja annyira elethu az iranyitasa, hogy minden mas jatekban szar, de en ezt inkabb forditva gondolnam :)
a jarmuvek lebegnek a terep felett van amikor egy fel ember magassagaval, az emberek is a levegoben fekszenek.Babuk ulnek a legelhariton stb, teljesen vicces latvanyt nyujtva.
a Kuldteseket vegigneztem szorgosan, de nem talaltam mobil spawn pontokat, ahova mehettem igy lerovoditve az ertelmetlen 10-20 perces rohangalasokat.Bar sose voltam varosi harcban, bar tobbszor indult onnan a kuldetes, de ellenseges gyalogost nem talaltam x ora jatek ido utan sem.Mivel tankot es tarsait nem tudtam valasztani, nem sok eselyem lett volna barki ellen is... talan a tankelharito puskaval.
Soha nem lattam csapatban menni senkit, tudom biztos rossz helyen jatszottam, de tobbszor felultem magas rangu tankosok oldalra, hatha ok tudjak mit csinalnak, aminek szinten az lett aze eredmenye, 20 perc kocsikazas utan meguntam, mert o sem latott ellent. osszesen 2 tankot, meg nehany repulot lattam.
Ez kicsit eros a le van modellezve fel europa, gondold ugy kicsit eltulozva van 5 fajta fa mas meretekben /bar ugye ez most fejlodott/ ami jobban nez ki minden mas tereptargynal, a bokrokra mar ugye en a javitas nem mondhatno el.
aztan van 5 fele epulet kicsit varialva, amik tok uresek.
kb ugy kell elkepzelni, hogy ez a tobb szaz, ezer negyzetkilomter egy max 100 darabos legokeszletbol van felepitve ami igen szegenyes kulsot ad.
Teljesen felporogtem amikor olvasgattam a jatekrol az infokat mindenhol, de ekkora pofont mar reg kaptam amikor a hideg valosaggal neztem szembe :)
Gondolom nem egyedul vagyok ezzel a nezetemmel, talan azert se lattam tobbet mar 11 jatekosnal egy mission.Bar itt a lelkes rajongo tabor van, de en is ide tevedtem es olyan lelkesen irkaltatok rola, azt hittem egy nem ismert vilag 8. csodajval lesz dolgom.
Bar alapbol nem irja ki a pinget de gondolom mint itt is mindenhol nagy ur a lag.Amikor korulottem kb 4-5 legvedlmibol lottek a felettunk repulo 2 repcsit
kb 10 perc lovoldozes utan egyik sem hullott le, bar ugye ki tudja, hogy van ez a valosagban.
Ami egyeduli pozitiv dolog az az hogy segitokesz emberek jatszanak vele, de ez ismet nem a jatek kontojara irhato, hanem az itt levo embereknek.
koszi megegyszer, azt hiszem tavol tartom magam ettol a jatektol, mig ujra nem irjak az egeszet :)
Bar eleg sok recruit embert lattam, gondolom ok szinten ujak voltak mint en igy matol meg kevesebben lesznek fent.
Kivancsi lennek hanyan aldoznak erre penzt, a szabad hetvege utan ki fogja megvenni...
es most nem az 'ős' jatekosokra gondolok oket rabulejtette, nincs kiut belole, csak egy hosszabb elvonokura segithet :)