Befosok ennek a rohadt Pzkfw III H tanknak. nem tudoma ratingot 1.0 fölé vinni. a statjaim amikor néztem:
kill/death
6/6
13/13
16/16
most meg 20/20
nemértem egyszerüen el vagyok átkozva amikor beleülök. mondjuk az más kérdés hogy 1 menet alatt kinyirok 5 ellenet utána meg 5 ször meghalok:D de akkor se jutok 1 ről a 2 őre. amugy mission successed nélkül is lehet pontot kapni. én pl P III H tankal a13+matty+daimler kill utána kaptam 1 darab pontot MAJOR rangban azé az nem elhanyagolando. szoval itt eg régi teória dőlt meg.
Amugy akkor gémet nyomtunk ma hogy a fejem is belefájdult. igen jok voltunk! Az nagyon bejött mikor én bujtam 2 fa közt az ellenség a lerombolt ház második szintjén, mind a ketten LMG. és löttük egymást mint a barom, kb 800-1000 méterre. képzeld el amikor egy kb fél miliméteres kis pont villog és tudod hogy rád lő. az LMG elég pontos de ekkora távolságban legalább 4-5 métert szórt. meg is látszott kilöttük mindketten vagy 2 tárat. Sajnos ő nyerte meg a küzdelmet. de ez akkor is nagyon durva volt. na alszok holnap jövök !S 1stHPR és magyar gyilkosok.