19663
-
#1530 jófejek ezek a külföldiek
támadjuk St.Quentien-t de én vagyok az egyettlen gyalogos..... -
#1529 már van 16 pontom, ha egésznap játszok estére megint meglesz a köv rang :)))))))) -
#1528 thx -
#1527 0 (nulla) - magyar bill.-en ö -
#1526 távcsövet hogy veszem elő? -
#1525 megyek a csatatérre, ha tudtok gyertek ti is.... -
#1524 :))))))) -
#1523 Éjjel a flavioni lányokról álmodtam! :DDD -
#1522 pontosan ezért mondtam azt hogy erre a játékra 2 élet is kevés, Flavion-t szerintem legalább 10* bevedtük/védtük de minden alkalommal más volt..... -
Vata #1521 Támadtál már óriási kötelékben, mondjuk 50 tankkal együtt, szervezetten, gyalogos és légi támogatással? Nem? Akkor még nem tudod, hogy mekkora érzés, és micsoda látvány!
Csak ajánlani tudom ezt a játékot. Gyere, és légy rabja Te is!!! -
LtVitez #1520 !S srácok,jóreggelt!
Danny pajti: amíg van 2 hetes ingyen fverzió mindig csinálsz új reget aztán jóóóóónapot... ;)
remélem lassan te is köztünk leszel -
#1519 nem hinném hogy ki kell probálni én elmesélés alapján szerettem bele és amikor elöször játszottam már be voltam indulva. aztán vártam a fizut mikor lehetek member. szal ezt lerakni nem lehet de megunni se. amire vezér ezredes leszel addigra a hajad kihullik. :D na télleg alszok !S -
#1518 gratula punker százados. majd megszenvedsz azért a major ért:D -
#1517 !S
Befosok ennek a rohadt Pzkfw III H tanknak. nem tudoma ratingot 1.0 fölé vinni. a statjaim amikor néztem:
kill/death
6/6
13/13
16/16
most meg 20/20
nemértem egyszerüen el vagyok átkozva amikor beleülök. mondjuk az más kérdés hogy 1 menet alatt kinyirok 5 ellenet utána meg 5 ször meghalok:D de akkor se jutok 1 ről a 2 őre. amugy mission successed nélkül is lehet pontot kapni. én pl P III H tankal a13+matty+daimler kill utána kaptam 1 darab pontot MAJOR rangban azé az nem elhanyagolando. szoval itt eg régi teória dőlt meg.
Amugy akkor gémet nyomtunk ma hogy a fejem is belefájdult. igen jok voltunk! Az nagyon bejött mikor én bujtam 2 fa közt az ellenség a lerombolt ház második szintjén, mind a ketten LMG. és löttük egymást mint a barom, kb 800-1000 méterre. képzeld el amikor egy kb fél miliméteres kis pont villog és tudod hogy rád lő. az LMG elég pontos de ekkora távolságban legalább 4-5 métert szórt. meg is látszott kilöttük mindketten vagy 2 tárat. Sajnos ő nyerte meg a küzdelmet. de ez akkor is nagyon durva volt. na alszok holnap jövök !S 1stHPR és magyar gyilkosok. -
#1516 Captain lettem :)))
-
#1515 erre a játékra 2 élet is kevés lenne :)))) -
#1514 2 het nem eleg ehhez a jatekhoz. Es ha megszeretem akkor meg szivok is. pfff -
#1513 igen most van 2 hetes ingyen verzió -
#1512 Hi! Lehet ezt a jatekot ingyen is jatszani a neten? -
#1511 én még védekezek amíg nem leszek százados..... -
lachun #1510 Na én meg megyek aludi azzal a tudattal hogy egy mattyt megsappereltem a végére és ÜBERKIRA AZ sdkfz 251 nagyon jo lett. -
#1509 az a hely el van átkozva, legalább 5* lőttek ki de enemyt nem láttam..... -
lachun #1508 Wetternél kéne segiteni rohadt sok tank van bazze:DDDDD -
LtVitez #1507 ez iszonyat jó nap volt..
12 Rifleman-t, 1 SMG-t és 2 pannhardot szedtem ki :)
napi termés :D -
lachun #1506 HUH nagyon jo a gamma csak idö lenne rá a vendékek elmen megyek fel:))) -
lachun #1505 Na a védetség az jo három tank sorozatott birt egy hidnál de ne kérdezd milyen tank volt mert örültem hogy kitudtam sérülésel ugrani:)))) -
#1504 hát ez eddig nem az én napom mindig hátbalőnek :(((
de azért pár franciát én is lepuffantottam :) -
#1503 illetve nekem a parancsnoki rádiós verzió van, sivatagi festéssel, Rommel parancsnoki járgányának a jelzéseivel :)))) -
#1502 féllánctalpas páncélozott csapatszállító? olyanom van kicsibe a polcon :)))
-
Vata #1501 És mennyire védettek az utasok? -
lachun #1500 Na Manohunnal mentünk egyjo multit az sdkfz251el hát nagyon kira csak a géppudkás mozgását meg kell szokni -
lachun #1499 HUH Lokerent bevédtük és beszáltam egy SDKFZ 251be is superrrrrrrrrr csak a gyereknek valami gonja volt a nettel,mert mindig mebnt egy kicsit vele és ki repült a serverröl. -
Augustus Gigo #1498 kösz a háttérmunkát, sokat segítettél -
lachun #1497 Na jo napot akkor go a csata mezök -
lachun #1496 Augustus remélem olvasod Joxy kitünö háttér munkáját szereintem az amik akkor még csak a gondolattal foglakoztag hogy kéne heli:))))) -
#1495 További infok német helikopterekről és autogirokról. -
#1494 A helikopter témájához:
A magyar királyi honvédség 210 mm-es lövegekkel felszerelt 103/2. ütege 1944 decemberében az Eperjestől keletre fekvő Galambos község mellett foglalt tüzelőállást. Az ütegnek nem állt rendelkezésére a magyar 102 kg-os repeszgránát, ezért a németek helyette ugyanolyan kaliberű, de fele akkora súlyú, olasz hajóágyú-lövedékeket szállítottak egy Fa-223-as helikopterrel.
Forrás -
LtVitez #1493 ehhhh Te versenyelni akarsz Velem hogy ki jut előbb feljebb a rangsorin? határ a 4 csillagos ég :DDDD -
#1492 na sikerült hadnagy vagyok, sapperrel sikerült majdnem magamat is felrobbantani de túléltem :))))))))) -
lachun #1491 Na jocakát sok gyözelmet a fronton harcolo magyar alakulatok nak kitartás és vas fegyelm byezé.