19663
  • Punker
    jófejek ezek a külföldiek
    támadjuk St.Quentien-t de én vagyok az egyettlen gyalogos.....
  • Punker
    már van 16 pontom, ha egésznap játszok estére megint meglesz a köv rang :))))))))
  • Punker
    thx
  • munka_gorilla
    0 (nulla) - magyar bill.-en ö
  • Punker
    távcsövet hogy veszem elő?
  • Punker
    megyek a csatatérre, ha tudtok gyertek ti is....
  • Punker
    :)))))))
  • munka_gorilla
    Éjjel a flavioni lányokról álmodtam! :DDD
  • Punker
    pontosan ezért mondtam azt hogy erre a játékra 2 élet is kevés, Flavion-t szerintem legalább 10* bevedtük/védtük de minden alkalommal más volt.....
  • Vata
    Támadtál már óriási kötelékben, mondjuk 50 tankkal együtt, szervezetten, gyalogos és légi támogatással? Nem? Akkor még nem tudod, hogy mekkora érzés, és micsoda látvány!

Csak ajánlani tudom ezt a játékot. Gyere, és légy rabja Te is!!!
  • LtVitez
    !S srácok,jóreggelt!
    Danny pajti: amíg van 2 hetes ingyen fverzió mindig csinálsz új reget aztán jóóóóónapot... ;)
    remélem lassan te is köztünk leszel
  • GoTCHa
    nem hinném hogy ki kell probálni én elmesélés alapján szerettem bele és amikor elöször játszottam már be voltam indulva. aztán vártam a fizut mikor lehetek member. szal ezt lerakni nem lehet de megunni se. amire vezér ezredes leszel addigra a hajad kihullik. :D na télleg alszok !S
  • GoTCHa
    gratula punker százados. majd megszenvedsz azért a major ért:D
  • GoTCHa
    !S

Befosok ennek a rohadt Pzkfw III H tanknak. nem tudoma ratingot 1.0 fölé vinni. a statjaim amikor néztem:

kill/death

6/6
    13/13
    16/16
    most meg 20/20
    nemértem egyszerüen el vagyok átkozva amikor beleülök. mondjuk az más kérdés hogy 1 menet alatt kinyirok 5 ellenet utána meg 5 ször meghalok:D de akkor se jutok 1 ről a 2 őre. amugy mission successed nélkül is lehet pontot kapni. én pl P III H tankal a13+matty+daimler kill utána kaptam 1 darab pontot MAJOR rangban azé az nem elhanyagolando. szoval itt eg régi teória dőlt meg.

Amugy akkor gémet nyomtunk ma hogy a fejem is belefájdult. igen jok voltunk! Az nagyon bejött mikor én bujtam 2 fa közt az ellenség a lerombolt ház második szintjén, mind a ketten LMG. és löttük egymást mint a barom, kb 800-1000 méterre. képzeld el amikor egy kb fél miliméteres kis pont villog és tudod hogy rád lő. az LMG elég pontos de ekkora távolságban legalább 4-5 métert szórt. meg is látszott kilöttük mindketten vagy 2 tárat. Sajnos ő nyerte meg a küzdelmet. de ez akkor is nagyon durva volt. na alszok holnap jövök !S 1stHPR és magyar gyilkosok.
  • Punker
    Captain lettem :)))
  • Punker
    erre a játékra 2 élet is kevés lenne :))))
  • Danny
    2 het nem eleg ehhez a jatekhoz. Es ha megszeretem akkor meg szivok is. pfff
  • Punker
    igen most van 2 hetes ingyen verzió
  • Danny
    Hi! Lehet ezt a jatekot ingyen is jatszani a neten?
  • Punker
    én még védekezek amíg nem leszek százados.....
  • lachun
    Na én meg megyek aludi azzal a tudattal hogy egy mattyt megsappereltem a végére és ÜBERKIRA AZ sdkfz 251 nagyon jo lett.
  • Punker
    az a hely el van átkozva, legalább 5* lőttek ki de enemyt nem láttam.....
  • lachun
    Wetternél kéne segiteni rohadt sok tank van bazze:DDDDD
  • LtVitez
    ez iszonyat jó nap volt..
    12 Rifleman-t, 1 SMG-t és 2 pannhardot szedtem ki :)
    napi termés :D
  • lachun
    HUH nagyon jo a gamma csak idö lenne rá a vendékek elmen megyek fel:)))
  • lachun
    Na a védetség az jo három tank sorozatott birt egy hidnál de ne kérdezd milyen tank volt mert örültem hogy kitudtam sérülésel ugrani:))))
  • Punker
    hát ez eddig nem az én napom mindig hátbalőnek :(((
    de azért pár franciát én is lepuffantottam :)
  • Punker
    illetve nekem a parancsnoki rádiós verzió van, sivatagi festéssel, Rommel parancsnoki járgányának a jelzéseivel :))))
  • Punker
    féllánctalpas páncélozott csapatszállító? olyanom van kicsibe a polcon :)))
  • Vata
    És mennyire védettek az utasok?
  • lachun
    Na Manohunnal mentünk egyjo multit az sdkfz251el hát nagyon kira csak a géppudkás mozgását meg kell szokni
  • lachun
    HUH Lokerent bevédtük és beszáltam egy SDKFZ 251be is superrrrrrrrrr csak a gyereknek valami gonja volt a nettel,mert mindig mebnt egy kicsit vele és ki repült a serverröl.
  • Augustus Gigo
    kösz a háttérmunkát, sokat segítettél
  • lachun
    Na jo napot akkor go a csata mezök
  • lachun
    Augustus remélem olvasod Joxy kitünö háttér munkáját szereintem az amik akkor még csak a gondolattal foglakoztag hogy kéne heli:)))))
  • Joxy
    További infok német helikopterekről és autogirokról.
  • Joxy
    A helikopter témájához:
    A magyar királyi honvédség 210 mm-es lövegekkel felszerelt 103/2. ütege 1944 decemberében az Eperjestől keletre fekvő Galambos község mellett foglalt tüzelőállást. Az ütegnek nem állt rendelkezésére a magyar 102 kg-os repeszgránát, ezért a németek helyette ugyanolyan kaliberű, de fele akkora súlyú, olasz hajóágyú-lövedékeket szállítottak egy Fa-223-as helikopterrel.
    Forrás
  • LtVitez
    ehhhh Te versenyelni akarsz Velem hogy ki jut előbb feljebb a rangsorin? határ a 4 csillagos ég :DDDD
  • Punker
    na sikerült hadnagy vagyok, sapperrel sikerült majdnem magamat is felrobbantani de túléltem :)))))))))
  • lachun
    Na jocakát sok gyözelmet a fronton harcolo magyar alakulatok nak kitartás és vas fegyelm byezé.