• Random work
    Bárki tesztelhet offline bármikor online pedig este 7-9 ig!

Rövid vélemény amit mások már ezerszer leírtak, csak angolul.

- A német LMG bugos nem lehet látni a tárak és lőszer fogyását sőt nem is táraz.
    - Az új fegyverhangok nagyon el lettek találva a lépéshangok szintén.
    - A mozgás animációk is remekek a kihalás és célzás lett fejlesztve a síma ácsorgás is kicsit izgibb nem csak leng egyik oldaláról a másikra. :D
    - Az új puska sokak szerint nem hasonlít az eredetire a háromszög célkereszt egy vékony vonal lett ami egyes utángyártott darabokra jellemző a vélzást megnehezíti mert nehéz sötét háttérnél látnia vékony fekete célzót.
    - Hála az égnek, hogy a füstgránát csak akkot kezd el füstölni ha földet ér nincs olyan veszély, hogy látják a dobás ívét és észreveszik honnan dobtad.
    - A HUD jó a tárak használata tetszik a tékép sajna mindig egy helyről indul és nem a te pozíciódat veszi alapértelmezettnek, a kis térkép nekem nem tetszik jobb lenne ha forogna ahogy fordulok és nem fix lenne.
    - A térkép zoom egérgörgővel jól megy csak nem láttam város keresőt benne.
    - Sajna a járművekkel való spawnolás nem tökéletes pl opellel gyalogos depóba születtem.
    - Az új épületek csodálatosak ha jól gondolom akkor a kisvárosok mostantól teljesen 3D-s épületeket tartalmaznak.
    - A vízet még nem láttam élőben, de képek alapján csodálatosnak tűnik.
    - A küldetés betöltő képernyő nagyon jó és a Tip of the Day egy jó ötlet.
    - A főmenü alá lehetne egy valami zene kicsit dobna a hangulaton amúgy nagyon gördülékeny és szép a főmenü.
    - Az egységszűrő nagyon jó ötlet viszont egység kiválasztásánál egy kép jó lenne az adott fegyverről vagy személyről.

FPS nekem nem sok volt, de nekem amúgy is gyenge a gépem.