• Random work
    Hú én anno 5ezerért vettem mondjuk az se most volt.

A festéknél az a 2 szín megfelelő plusz kell a ragasztó, a figurának fekere, fehér és testszín.

Plusz a lánctalphoz és a szerszámokhoz meg a koszoláshoz rozsda, fém szín.

Nem olyan gáz azért nem kell elkeseredni valamint ezeket utólak is fel lehet szerelni én a PZIV-et 2 alkalommal alakítottam át. :D

A lánctalp egy gumi szalag amin nehéz imitálni a megrogyást, de erre az is jó megoldás ha odarögzíted a lánctalpat a görgőkhöz akkor viszont nem lehet guringázni. :D

Szvsz a szemenként lánctalp elengedhetetlen ha nincs a készletben akkor venni kell mert sokkat dob a hatáson.

Kell éles szike, csiszolópapír. A zimmerit szerintem része a csomagnak ahogy én emlékszek. Érdemes figyelni a szellőzésre és nem zárt helyen ragassz meg zimmeritezz mert én a zimmerit miatt lettem rosszul.

A festésnél fontos, hogy ne vastagon vidd fel mert elveszhetnek a részletek. A járművet ezután nem árt koptatni magyarul koszt rávinni és fémes kopásokat vagy rozsdásodást imitálni. Akár lehet roncsolni is pl sárhányót meghajlítani melegen vagy lehagyni bizonyos alkatrészeket ahogy a valóságban is elvesztek.

Van kiegészítő amivel a belsőt is meg lehet csinálni az azért jó mert nyitva lehet hagyni a nyílásokat és ott benézve láthatod a belső gépészetet.