• kincsed
    Kedves Punker!
    Azt véltem észre venni,hogy te vagy az egyetlen,akit zavar az OFF hozzászólás.Ezért is merészeltem ismét irni.Olvass vissza,szinte már nem mernek ide irni az emberek,nehogy baj legyen.Nem értem,mért nem lehet esetleg ha valamit ugy érzek,veletek megosztani.Te figyelmeztettél minket,hogy Mano Úrnak születésnapja van,és meg viccesen közöltem,hogy nekem pedig névnapom.Na, meg orrpiercinget csináltattam magamnak.Igenis meg akartam veletek osztani.És már sajnálom azt is,mikor megírtam nektek,hogy nagyon beteg vagyok ráadásul tartósan és injekcióznak,és betettem egy képet a vasinjekcióról.Talán nem kellett volna azt sem,és éreztetnem sem,hogy sajnos nem tudni,meddig lehetek köztetek....És hiába mentem volna át más topicba,nem velük akartam megosztani.És Gotcha a 3.ember aki inkább nem akar majd ide irni.PEDIG UGY ÉRZEM,EGY CSALÁD VAGYUNK.És ettől szép az egész.És nagyon jól esett mikor mondtam Lacusnak,hogy lassan kórházba kerülök,és nagyon ki voltam borulva,azzal vidított fel,hogy majd jön látogatni engem a Hunyadi Panzer a kórházba.Na erre nem került sor,mert nem vállaltam,hogy a kórházba menjek.De ezt nem azért irtam le,hogy sajnáljatok!!!!!
    Nem tudom,kinek jött le a lényeg.Talán egy régi hozzászólásomat idézném ide nektekSZÜKSÉGEM VAN RÁTOK,EGY CSAPATRA,AHOL BÁR OFFOSAN IS,DE A TAGJA LEHETEK.És addig becsüljük meg egymást amig együtt lehetünk.Méghogy más topic...kit érdekelnek más emberek,mikor mellettem álltokÿ(azaz 90%-tok)