WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na sracok nem tudom mikor jövök egymás után szarják a ww2-es filmeket a discoveryn!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
Navarone II. jó kis 2. vh-s film

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
persze.Veled?A nagyokat kivesézgetve,és példátstatuálni róluk?
Rohanok

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

CarajoEsp
Esti film?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Na menjél te részeges

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
megyek haza dúmozni az van, utánna meg megyek eladom a régi ramom + iszok haverokkal az esti film alatt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mi van?

Punkerwork
ha nem tudnád te is hogy este a pincék megismerése után nem fog senki a bogrács haza juttatásával foglalkozni

Ezt csak úgy mondtam, fogalmam sincs hogy Mozambó tud e babgulyást fõzni.

Mondjuk bográcsot tudnék hozni... ha

Punkerwork
hozol magadnak bográcsot?

Jó akkor én nekem vegyél fütölt húst meg babot. Babot áztasd be elõre, majd Mozambó csinál belõle jó kis babgulyást.

Punkerwork
csak válaszok nem jönnek amúgy nekem mindegy max mindenki hoz magának konzervet meg amit akar

munka_gorilla

Punkerwork
holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!!

halihó

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

munka_gorilla
napot!

Nagy csatangolás után ebés idõ nmajd leszek délután!!!!

avagy csak voltál? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

!S Vagyok 😄DD

Sippie
Igaz 😄 Már észrevettem 😊
na azért annyira nemrossz a helyzet,bár tény,hogy a hadi szerencse mostan nem nekünk kedvez

honlapon fennvan 😊

Sippie
Ja boccs 😄😄😄
Mi a TS cím? 😄
LOL 😄
az golyófogó 😄
no azért ennyire nem vészes a helyzet,az eléggé hasznos,nemértem hogy miért nem fejleszteti ki a felsõ vezetés...
egyébként igen azzal is gyalogosokat szoktak hurszolászni a harctéren keresztül,amíg valami gaz ellen ki nem lövi õket... 😊
de ha feljönnél ts-re egyszerûbb lenne válaszolgatnom a kérdésekre 😊
(rühellek gépelni) 😊

Sippie
Nézegettem a korábbi képeket, tiszta jó amikor nyomulnak a tankok. Viszont szoktam látni azt a páncélozott csapatszállítót. Abban gyalogosokat szoktatok vinni? Vagy csak dísz? 😄
Sippie
Ahh értem, köszönöm 😊
ott van asszem,bár én csak páncélosoknál vagyok szal ezt a hajózóktól kéne megkérdezni 😊

elõretolt bázis az ellenséges város elõtt pár km-re

Sippie
PZIII akart lenni 😊
Sippie
Tudom tudom, egyszer a training mapen elfüstöltem egy PZII-ast... mondom hopsz 😄
élesben Pz38(t)-vel még hálisten nem sikerült bejáccani. Persze lehet hogy azzal könyebb 😊
És a repülõknél is van üzemanyag?
Sippie
Megkérdezhetném, mi az az fb? 😊
elvileg van a tankokba mûszer ami méri az üzemanyagot,de ne aggódj nem fogod tudni kifogyasztani mert valami mocsok úgyis ki fog szedni 😊
viszont azzal vigyázni kell hogy mikor váltasz mert ha elfüstöl a motor akkor a jóisten se visz tovább 😊

jogos...

Sippie
Igen azt olvasgattam is. Tank irányítást, meg a gyenge pontokat, meg hasonlókat. Kár hogy repülõ irányítást nem írnak 😄 Valahogy nem vágom mi micsoda, úgyhogy az ki fog maradni az életembõl azt hiszem 😄
Jajj egy kérdés, van olyan hogy "benzin" A játékban?
Köszönöm a segítséget. Lachun hány óra körül leszel TS-en?
Punkerwork
szerintem a város ostromokat nekünk nem kéne erõltetni maradjunk egyelõre meg az fb robbantásos buliknál, mert ezek a szedett vedett sehogy megszervezett támadások mindig mészárszékek lesznek mostanában.

Punkerwork
kevesen vagyunk 😞

Hypo
Na elolvastam a parancsnoki jelentest, hat allhatnank normalisabban is. lehet tudnank tenni is az ugy erdekeben, mielott este neki mennenk egy fb-nek vagy egy varosnak jo lenne ha aki csak tud eloszor repulovel tisztitana meg a teruletet majd maradna 1-2 vadasz hogy vedjek az elore nyomulast, majd kis csoport nem midenki, elore menne scoudolni es a helyzettol fuggoen a tobbiek olyan egysegeket valasztananak ami epp kell. Szvsz kene vinnunk mindig aa cuccot hogy ne erjen meglepetes minket, 2-3 tank a tobbi meg gyalogos. ergo nem kene rogton mindenkinek rohanni a csataba hanem kivarnia fejlemenyeket. Vélemény?

Punkerwork
holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!!

adj'isten

Punkerwork
hol tartasz?

!S Sippi délután leszek akkor TS2-ön tudunk dumálni ,mindent elmondok és megyünk a frontra

!S jóreggelt!!!!

Punkerwork
reggelt

Hypo
Jó reggelt mindenkinek! Sorry tegnap nem tudtam menni muszaly volt beleolvasnom a doom3 dokumentumba:}

Random_
Szia Manó láttam kerestél csak sajna a telefonom tölteni volt és ma reggel néztem rá.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pluskast
Nos hát. Ha felmész a játék magyar oldalára ott kapsz tájékoztatót. Azonban én azt javaslom, hogy nézz fel a ts-re és keresd lacust, mert egyik nagyra becsûlt feladata, hogy a "kopaszokat" kiképezze😊)
Az, hogy német félként megnyerjük e a háborút az csak és kizárólag rajtunk múlik. Egyébként többször nyertünk már háborút.
A rangot lépni pedig lehet és értelme az, hogy bizonyos fegyvereket és jármûveket csak bizonyos rangtól kaphatsz meg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sippie
Sziasztok!
Még új vagyok. Lehet valahol valami leírást olvasni hogy a noobok mit csináljanak? Gondolom nem célszerû elvinni a tankokat a bázisról, a profik jobban bánnak vele meg hasonlók 😊
Illetve, lehet egyáltalán német félként nyerni háborút? 😛
Amúgy nagyon tetszik a játék, csak gáz egyedül rohangálni :/ Ellenfelet alig láttam 😄
És hogy lehet rangot lépni, illetve mi értelme? (Több válaszható egység vagy egyéb?)
CarajoEsp
Müködik ,de filmet forgattunk és akkor sose kapcsolom be. Viszont ezt a kártyát a kapott pénzbõl megcsinálom ,mert fne se érti miért nem tudom megváltoztatni😞
Akkor megyek veletek vonattal.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Carajo gyere velünk a hadjáratra mi Lacussal vonattal megyünk.

Többször próbáltalak hívni de valami gáz van a számoddal. Megváltozott?

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

0Fritz0
Hát pl. van ez a WWII ONLINE nevezetû gém, ami -mint a neve is mutatja- biza onlájn a javából és -szintén a nevébõl következtetve- elég akciódús is lehet, mert ismereteim szerint egy 2. világháborús játékban senkinek sem kell a szomszédba menni egy kis "eksönért"...

(Egyébként manapság már szinte minden játékot lehet nyomni a neten és mivel akció játékokból is van egy pár, elég nagy a választék)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.