19663
-
#10535 Kedves Punker!
Azt véltem észre venni,hogy te vagy az egyetlen,akit zavar az OFF hozzászólás.Ezért is merészeltem ismét irni.Olvass vissza,szinte már nem mernek ide irni az emberek,nehogy baj legyen.Nem értem,mért nem lehet esetleg ha valamit ugy érzek,veletek megosztani.Te figyelmeztettél minket,hogy Mano Úrnak születésnapja van,és meg viccesen közöltem,hogy nekem pedig névnapom.Na, meg orrpiercinget csináltattam magamnak.Igenis meg akartam veletek osztani.És már sajnálom azt is,mikor megírtam nektek,hogy nagyon beteg vagyok ráadásul tartósan és injekcióznak,és betettem egy képet a vasinjekcióról.Talán nem kellett volna azt sem,és éreztetnem sem,hogy sajnos nem tudni,meddig lehetek köztetek....És hiába mentem volna át más topicba,nem velük akartam megosztani.És Gotcha a 3.ember aki inkább nem akar majd ide irni.PEDIG UGY ÉRZEM,EGY CSALÁD VAGYUNK.És ettől szép az egész.És nagyon jól esett mikor mondtam Lacusnak,hogy lassan kórházba kerülök,és nagyon ki voltam borulva,azzal vidított fel,hogy majd jön látogatni engem a Hunyadi Panzer a kórházba.Na erre nem került sor,mert nem vállaltam,hogy a kórházba menjek.De ezt nem azért irtam le,hogy sajnáljatok!!!!!
Nem tudom,kinek jött le a lényeg.Talán egy régi hozzászólásomat idézném ide nektekSZÜKSÉGEM VAN RÁTOK,EGY CSAPATRA,AHOL BÁR OFFOSAN IS,DE A TAGJA LEHETEK.És addig becsüljük meg egymást amig együtt lehetünk.Méghogy más topic...kit érdekelnek más emberek,mikor mellettem álltokÿ(azaz 90%-tok) -
#10534 A fórumot illető tegnapi hozzászólásaimat vegyétek visszavontnak. Hülye vagyok bocsánat írjon mindenki azt amit akar és ahogy akar! -
#10533 grrr tök gáz az egész, kiráz tőle a hideg....
Ezt ugye megnyugvással írom mert most akkor mi legyen?
Lehessen dumálni bármiről, vagy akkor majd 1 külön topicban?
Ols'Skull foreva -
#10532 Látod én meg tökre megszoktam már ezeket a cuccokat és ugyanolyan kényelmesen érzem magam díszmagyarban is, legfeljebb nem olyan sokáig:)) -
#10531 Nem tok, mert holnap esküvőre kell mennem, és ha rágondolok, hogy zakó,meg lakk cipő, meg ilyen szörnyű dolgokat kell felvennem ideges leszek...
Gyáááá
Nyakkendő az tuti nem lesz.
Ztálom ezeket.
Inkább Converseben mennék -
#10530 Áh.. tök hülyeséget csináltam. légyszi töröljétek a hozzászólást. -
#10529 Általánosan értsd. Most is csak azért írok ide, mert éjszaka van. Egyébként Te hogy-hogy nem alszol még?
-
#10528 Ja pedig itt ez félreérthető:))))
Én itt erőszakot nem vettem észre. -
#10527 Én láttam, hogy írtad és örülök neki, hogy most már jobban tudsz gyakni. Mivel az erőszakot nem tudod kiírtani az emberekből, ezért szerintem természetes, hogy ebben a beteg világban mindenhol csak a konfliktust hozza létre ez az állítólagos felsőbbrendű faj(itt csak az emberre gondoltam) -
#10526 nem egészen ugy van az az idézet de remélem értitek a lényegét :D -
#10525 Szenteltessék az Úr! -
#10524 úristen de hosszú lett -
#10523 Nemtudom Lányok srácok ti elmúltatok 10 évesek? komolyan néha azt hiszem hogy nem. Nem elég a veszekedés a rosz a világban még itt is csinálni kell? pl Kincsed tök szimpinek tünik bár még nem nyilt alkalmam vele bszélgetni és nem tudom miért kell vele kötözködni, 1millió éve ir ide a fórumba és bár nem játszik szerintem közénk tartozik. A spamot én is utálom és a fölösleges hozzászólásokat amiket pl csirke produkál (megnesértődj). De kérem ez egy fórum ahova elvileg mindeki azt ir amit akar nemde? ezzel nem azt mondom hogy flémeljék tele ezt a forumot. De mondok egy ellenpéldát pl szurkáltok be ilyen maketteket miegymást, igen csipázom meg kurva jól meg vannak csinálva. de amikor 146 db van egymás után és 12 őt lapozok mire egy hozzászolás van azt viszont nem gyengén utálom. Én most senki ellen és senki mellett nem beszélek!! DE, az ember azért (is) ember mert képes uralkodni az érzelmein. Nem gondoljátok hogy 15-20 ember elfér egy topicban? Ha valakinek nem tetszik valami ugyse nézi meg, ki igy ki ugy de ha ugy vesszük mindenki spammol ide. Ugyhogy legyetek oylan kedvesek és hagyjátok ezt abba. és ne feledjétek ezt plz
"AZ VESSE RÁM AZ ELSŐ KÖVET KI NEM VÉTKEZETT"
Sztem ennyi az egészről a véleményen. Igérem nem fogok több ilyet írni. Max azt hogy vettem joy és tudunk gyakni. amit senki meg se látott #10488 (számtalan ilyen van még jopár emberrel ). elöbb ezen kéne változtatni odefigyelni a másikra....... -
#10522 Annyira rendes vagy.Köszike,de megvédem magam ha kell.Mégis nagyon jól esik.Jó éjt neked,és ha akarsz privibe megtalálsz mindig. -
#10521 Én kérek elnézést, mivel azt hiszem Én kezdtem el a ma esti Off-olást. Légyszives ne ess neki Kincsed-nek, nincs rá okod, szegény csak nekem válaszolt, azaz "provokáltam". Legközelebb csak olvasni térek be ide, mivel nincs WWII-őm és legfeljebb priviben nyomom. További jó háborúskodást !S -
#10520 Hát én mindig gyalogos vagyok, mivel format után lusta vagyok beállítani egérre a cumók kezelését, kormányt és joyt meg lusta vagyok belőni.
Csak mostanában elég tré a hangulat, legalábbis, ha fenn vagyok a TS-en kuss van.
Régen jobb volt.
Szerintem is jobb lenne 1 másodvonalbeli topic.
Ez olyan mint a 2 honlap.
Egyik az a WWII-ről szól, a másik meg a hunyadiról.
De nem akarok beleszólni -
lachun #10519 Lököt olasz katonák ww2 böl a magyar2esen remélem ilyen lesz a ruhájuk marha mokás:)) -
#10518 És én? -
#10517 privi ment -
#10516 Hát ez az, hogy én se tudom mert elvileg a hét közepén indult volna valaki itt írta, de azóta semmi hír. -
#10515 Hunyadi fórum hol van?
#10513:Jóéjszakát! Ne feletsd el a fogmosást! -
#10514 Jó lenne ha lenne Hunyadi topic mert ott az Offnak is lenne helye, de nem tudom az hogy áll. Ott mindennek lenne helye és senki se zavarná a másikat a flémelésben. :)
Mi lesz a gyalogos századdal senki se akar jelentkezni? Valamit mán kéne tenni. Ennyire nem szeret senki gyalogolni a fronton? -
#10513 ...ezek az emberek?Nekem nem Lacus,Csirke4,Cimbi,Mano,Mozambo...azok az emberek.Hanem te is ő is mindenki benne van.Tényleg jó éjt -
#10512 Nem tudom mi van vele mert amikor elvileg indult volna a Hunyadi fórum akkor ment pestre szóval abból se lett semmi pedig folyamatosan nézegetem. Jó lenne lendíteni a dolgokon és segíteni neki sajna én nem értek sok dologhoz és ebben a hónapban alig játszottam is mert nagyon sok a melóm tegnap is 15 óráztam a melóhelyen és hétvégén is ez lesz.
Még az új játékba be se léptem pedig majd megesz a fene, hogy lássam az új cuccokat!
Azért mingyá itt a szülinapja Manó úrnak hétvégén megpróbálok vele találkozni hátha elfogad egy bort vagy sört. :)
-
#10511 Akkor csinálj nekünk egy : WWIIONLINE OFF topicot! :) -
#10510 1.Van már ww2 online-om
2.Nem indul el :)
3.És asszem majd 5 év múlva lesz :D -
lachun #10509 Csirke4 vesz egykét dolgot a gépébe és jöhet is. Addig sajna ez van!!!! -
#10508 és ezek az emberek nem tudnak átmenni máshova beszélgetni? -
#10507 én meg kezdem érteni miért nem akart Mano házigazda lenni, amúgy azt mondta hétvégén talán lesz most aszem Pécsen van. -
#10506 Nagyon helyes.Gyakorold csak a jogkörödet.Mivel én nem játszom,de viszont itt mindenkit egytől eggyig kedvelek,nincs szükségem másik topikra.Hiszen ott nem ezek az emberek vannak.Én is lezártam a témát.Szép jó éjszakát. -
#10505 Neked mikor lesz WWIIO Csirek?
Amúgy néha engem is zavar az off de elviselem. Sokkal jobban zavarnak a 2-4 szavas hozzászólások. Mikor mindenki köszönget meg helyesel és szmájlizik. Bár ez is csak azért zavar mert pl. nincs Manó ami egyre jobban idegesít. -
#10504 senki nem mondta hogy fölösleges vagy, csak tudod ez a topic elsődlegesen a játékról szólna, és néha kicsit bosszantó hogy egy kérdés után 30 olyan hozzászólás van aminek 1 beszélgetős lenne a helye, ha ezt nem látod be akkor sajnálom de nem hiszem hogy nem találtok vagy tudtok csinálni 1 olyan topic-ot ahol ezek elférnek, ha én tudok 30-40 topic között folyamatosan ugrálni akkor szerintem ti se haltok bele abba a 2 kattintásba.
részemről a vitát lezártam, nem fogok személyeskedni és kivételezni senkivel, a folyamatos OFF hozászólásokat törölni fogom és kész. -
#10503 Jaaaa... Akkor jó :) -
lachun #10502 Tudom semmi gond majd lesz valami:))) -
#10501 Nézd meg a hozzászólásokat... -
lachun #10500 na jovan egymás után 6x pofánlőttek megyek pihenni. -
#10499 akkor olvas vissza 4 hünapra visszamenőleg.Tudom,miről szól ez a dolog.Én is tudom,milyen mikor a kezemben vannak a "lehetőségek"mivel Op vagyok a dc-n,és van egy saját Hubom.Ez van. -
#10498 Légyszives mondd meg,akkor miről írhatok.
Ugy látom,pár nap alatt minden megváltozott.Tudod,nem vagyok sértődékeny,de azt hiszem,itt nincs szükség Rám.
Eddig sem volt gondolom,de jól kijöttem mindenkivel...Inaktiválom magam.És nem keresek más topikot,UGYANIS EZT ÉREZTEM A "MIENKNEK"és velem együtt,és nem véletlenül írtam nap mint nap,hogy jó reggelt MindenkiMnek.Mert (Lacus tudja igazán hogy mért,de szükségem volt rátok)
TUDNI KELL IKOR VÁLIK AZ EMBER FÖLÖSLEGESSÉ.JÓ éjt -
#10497 Mert most ő a házigazda!
#10494: -
#10496 eddig is gond volt csak nem szóltunk érte + ennyire durván nem spam-eltetek.