• GoTCHa
    Nemtudom Lányok srácok ti elmúltatok 10 évesek? komolyan néha azt hiszem hogy nem. Nem elég a veszekedés a rosz a világban még itt is csinálni kell? pl Kincsed tök szimpinek tünik bár még nem nyilt alkalmam vele bszélgetni és nem tudom miért kell vele kötözködni, 1millió éve ir ide a fórumba és bár nem játszik szerintem közénk tartozik. A spamot én is utálom és a fölösleges hozzászólásokat amiket pl csirke produkál (megnesértődj). De kérem ez egy fórum ahova elvileg mindeki azt ir amit akar nemde? ezzel nem azt mondom hogy flémeljék tele ezt a forumot. De mondok egy ellenpéldát pl szurkáltok be ilyen maketteket miegymást, igen csipázom meg kurva jól meg vannak csinálva. de amikor 146 db van egymás után és 12 őt lapozok mire egy hozzászolás van azt viszont nem gyengén utálom. Én most senki ellen és senki mellett nem beszélek!! DE, az ember azért (is) ember mert képes uralkodni az érzelmein. Nem gondoljátok hogy 15-20 ember elfér egy topicban? Ha valakinek nem tetszik valami ugyse nézi meg, ki igy ki ugy de ha ugy vesszük mindenki spammol ide. Ugyhogy legyetek oylan kedvesek és hagyjátok ezt abba. és ne feledjétek ezt plz

"AZ VESSE RÁM AZ ELSŐ KÖVET KI NEM VÉTKEZETT"

Sztem ennyi az egészről a véleményen. Igérem nem fogok több ilyet írni. Max azt hogy vettem joy és tudunk gyakni. amit senki meg se látott #10488 (számtalan ilyen van még jopár emberrel ). elöbb ezen kéne változtatni odefigyelni a másikra.......