Hot Rod American Street Drag
-
Újrakezdtem a carrier, beszarás milyen jól megy. Az első kocsim, amit megvettem és összeraktam a 5000$-ból amit kezdetkor kapok, első útján 17.xx-et ment. Szinte teljesen a kukából raktam össze, mindent újságból vettem, kurva kevés durability-kkel de működtek.
A 20-22es versenyen indultam vele, akkor már 16.xx-et tudtam, a köv. versenyen 12.xx-et tudtam menni a 15-20as kategóriában.
A harmadik versenyre már 12-15-ben neveztem, csont nélkül nyertem, pedig addigra elhasználódott teljesen a nitróm, nem is tudtam használni, de már 10.xx-et tudtam.
Mostanra kezd sok pénzem lenni, bár lassan gyűlik. Amikor megnyílt a második helyszín, alig volt reputation-pontom, a legjobb csávó ment 15.xx-et a legrosszabb 19.xx-et én akkor 12.xx-nél tartottam. Nemrég nyílt meg a harmadik helyszín, 13.xx alatt nincs senki én lassan sub-10es leszek :)
Már alig van egy pár dolog, ami nem csúcs a gépben. Újságból minden további nélkül meg lehet chassis cuccokat venni, rengeteget lehet spórolni. Én is mindent úgy buheráltam, persze néha ráqr az ember, de olyankor jó a load. Hengerfejet pl. 1100ért vettem 2100 helyett, durabilityje majdnem maxon. Ceramic header dob vmi 80 lóerőt, 400$ért vettem 770 helyett meg ilyenek.
Amúgy marha jó játszani a pénzzel, néha úgy jött össze vasárnap este a della vmi újságos cuccra (ugye hétfőn reggel új újság van, elveszne az alkatrész) hogy a régit eladva is 3$-om maradt :)) Néha nyerni is lehet használható dolgokat, pl. stereo audio meg ilyenek. Még le sincsen festve a kocsim, mert 100$-osra felesleges, hiszen úgyis kell 3000$-os; de arra még nincs pénzem, majd ha lesz custom paintre, megcsinálom addig nyomom ütött-kopott kocsival.