Hot Rod American Street Drag
  • dikki*yysw
    #145
    Kegyetlen jó ez a játék :)) Idén még nem játszottam ennyit játékkal, mint ez (5-6 óra).

    Egyetlen dolog hiányzik a kocsimból, a legnagyobb V8as engine 8000$-ért. Viszont most jött az a sub-10 verseny, és szarrá vertek. Legjobb időm 8.89, legnagyobb sebesség 188 mph, 96 respect, asszem 880 HP. Mégis szarrá vernek, versenyt sem tudok nyerni.

    Asszem újrakezdem, már az elején beszerzek turbót és nitrót, sportgumit, traction controlt, injektort stb. Mert most előbb vettem pl. 2000$ -ért felnit, mint ahogy a custom paintet felrakattam volna (a sub-10 versenyre ez is kötelező ugye).

    Amúgy minden versenyre úgy érkezem, hogy a kvalifikáción 3 seccelindulok csak a zöld után. De ezzel gondolom más is így van, úgy vettem észre a 15-20as versenyen 14.38 körüli idő kell a győzelemhez de egyszer 13.xx -et csinált egy csávó.

    Ami a kérdés: régen volt a Street Rod nevű játék, vagy 8 éve? Több? Abban ha elmentem versenyezni, meg haza, az több idő volt, mintha egymás után nyomtam 2 versenyt. Itt számít időt a versenyre való kivonulásért? Mennyi egy verseny, 1 vagy 2 óra? Mert már két versenyt késtem le :(
    Egy nap hány óra, mert ezt sem értem? 8?

    És ugye nem lehet javíttatni..?