5-en 1 ellen jó magyar IRC-s módjára
  • Piscator
    #608
    Üdv polgártársak!

    Igazából a kérdéses vid nem mutat be nagy tragédiát, a srác életben-egyben marad, minden megy tovább, az élet jó és szép, történnek naponta durvábbak; mégis előhozott vmit belőlem.

    Azt az emléket, mikor kollégista voltam, nem gyenge helyen, egy "rangidős" poénkodott, mikor is SZEMÉBE mondtam nemtetszésemet, kurvaanyáztam.
    És akkor jött a folytogatás, stb.
    Vagy mikor egy hasonló fürdőskurva, igen az hisztizett néptáncon, mikor félóra után se hagyta abba, szelíden, majd durvábban "beszóltam", aztán a hűséges, mindig egységben levő barátok segítségére siettek - nem tűnt magába se puhának - aztán jött életem első tökönrugása.

    Mindenki hibázhatsz párszor, és meg kell kapnia vmilyen szinten a büntit.
    Mégis azt mondom, néha, elég!!!!

    Ember vagyok, ne lőjjetek!

    Fenn vagyok több mint 10 fórumon - más néven - min 3 dc hub chatet látogatok, jópárr hsz-el, érdekes módon gyakorlatilag köszönetet kaptam.
    Ez azt mutatja, hogy minden viszonyítható, más viselkedése is. Meg el kéne gondolkozni, mit mi vált ki.

    Velem kapcsolatban is tettek valaha hasonló kitételt, szerencsére nem valósult meg. Mondjuk röhejesek cefo barátunk érvei, ha vki jobban ért a nethez.
    Amúgy maga a MATÁV egyik rendszergazdája írta nekem az eset után, felhasználói adatokat nem adnak ki, persze szvsz kenőpénzért bármi kiadható.
    Az ilyen fenyegetőző szemetek miatt vonultam ki végleg a forum.index.hu-ról.
    Azért tetű az a hely, mert azóta is fenn vagyok a neten, nem élek sznet életet, de megmondomat se, kivéve M$-s cikkek :)) másutt is volt konfliktusom, de csak itt, itt az indexen kötnek bele mnidenbe.
    Szánalmas senkik.
    ilyenek, megmondják a magukét. Én nem küldök rá senkit. Maradjon meg magának.

    Na, nem vagyok haragtartó, de köszönet kedves Rabb Ferenc az szíves élményt, most már látom biztosan, vannak az elképzelhetőnél is primitivebb emberek, mint Ön!

    cefo válasz | megnéz 2004.04.28 16:11:09 (4392)
    Na, piscátor barátunk korrekt e-mailcíme és ip-címe megvan. Ment neki jó kis vírus is, ami még garantáltan nincs egyik víruskereső adatbázisában sem. A legszebb, hogy a levelet nem is kell megnyitnia...
    Nektek küld még dolgokat, vagy kaptok levlistás leveleket? Mert az én szűrőm vagy nagyon korrektül lett beállítva, vagy már most nem tud küldeni semmit kisbarátunk.
    Lehet, (holnap ráérek), kiküldöm rá a szoftverrendőrséget is. Vannak ott is ismerősök, csak ehhez kell még a címe, ehhez viszont el kell mennem egy-két ismerősömhöz még, merthogy dinamikus ip-címből én nem tudom pontosan visszakeresni. De 1-2 nap múlva meglesz az is, nyugi. ;)))
    Amúgy a hungary csatin pont most kering egy jó kis levél, amit egy ilyennel írattak alá, miután megkeresték és mócceresen verték pár órát a szórakozó ipsét néhányan. A levél arról szól, hogy az ilyen kis hülyék mind így járnak. Vannak képek is a verésről, jót röhögtem. Pont az ilyen kis hülyéknek szól, akik azt hiszik, hogy az internet még mindig névtelen. De mivel a szolgáltatónál (internet vagy telefon) minden visszakövethető, kenőpézért meg mindent elmondanak, ez ma már messze nem így van. Na erre fog piszkátor is hamarost rákúrni.
    üdv:
    cefo

    Hogy dögölnél meg te szar.