Vélemények, tapasztalatok
-
Sziasztok!
Van egy problémám: van egy Audigy 2 Platinumom (az amelyiknek belülre szeretlhető konzola van, ha láma vagyok akkor sorry :-D) és most vettem egy Logitech Z-5500-s istenkirály 5.1-es hangfalszettet, aminek van 3-as analóg, optikai és koaxiális bemenete. Eddig egy 6.1es Creative hangfalszettem volt, de az elég keményen tönkrement (szentségeltem eleget, de ez egy másik téma). A probléma az az, hogy nem akarja felismerni a hangkártya 5.1esnek, vagyis be tudom állítani, hogy úgy kezelje, de nem különbözteti meg a hangfalakat külön, tehát csak stereoban megy. Kipróbáltam mindegyik bemenetet, főleg az optikaival próbálkoztam. A hangfalon minden beállítást végigzongoráztam, ugyanígy az audio consoleban, illetve a speaker settingsben, semmi változás, ha rányomok a hangfalak azonosítására, akkor csak az első bal és jobb szól. Letöltöttem a legújabb drivereket a hivatalos Creative oldalról, persze mindegyiknél kifagyott a gépem, nem akart alindulni fél óráig a Windows, mert mindig lefagyott (!!!) és utána, hogy meggyógyult (lol) nem volt semmi változás. Az utolsó web update, amit felraktam, kinyírta a kezelőszerveket, tehát most van hang, de ha bele akarok menni pl a volume controlba, akkor kiírja, hogy rakjam újra és csá. Az lesz a következő lépés, de nem fűzök hozzá sok reményt...
Mit tegyek, pls help!