FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    (én egy kis butuska szöszilány vagyok:))))))!
    Mizujs?
    A toddlerekhez szvsz.: sokkal valóságosabb és szórakoztatóbb a toddlerekkel való gama, ha a want-jait nem a szülő (sajnos más családtaggal kapcsolatos want-jait a Maxis kizártnak tartja!?!?!:(() oldaláról közelíted, hanem a toddler ask for attention, ask for food opcióival indítod el (még így is sokkal több az a cselekvéssorozat amit ugyan a gyerek motivál, de abban mint passziv szereplő müködik közre:((). Ráadásként a gyerek eféle kommunikációja egy rakás szociál pontot is generál és azokkal a simekkel kapcsolatban (ezek nem csak szülők és/vagy családtagok hanem akárki a közelben) jelentősen felnyomja a hozzáállást.
    Kérdés a hozzáállás pontokról: a hétvégén jött ki nagyon markánsan a dolog. Rettentő aszinkronitást tapasztaltam egy adott kapcsolatban lévő két sim egymáshoz való hozzáállásában. Az egyik oldalról látszott, hogy nagyon nagy az eltérés a hozzáállásban mert 90/60 körüli értékre a fazon nem hogy jó, mégcsak barát sem. Megvizslatva a másik oldalt látom hogy a hivatkozott sim kb. 45/25-ös. Mi a tapasztalatotok és hogyan lehetne ekkora eltérések nélkül alőadni? Ez ugye azt jelentette kb. hogy A sim rettentően "bevágódott" B-nél (úgymond jópofa, aranyos meg roppant tájékozott pasas); A viszont B-t erősen leértékelte (kispöcs, félhülye meg ilyesmi):).