32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    cheat ja. Én nem használom, de hátha valakinek kell ;)
  • snt
    Hmm... az az energizer picture nem csalós egy kicsit? minden értéket maxra növel... leszedtem de nem biztos h felrakom.. olyan mint egy cheat vagy trainer.. nem ?
  • snt
    10000 és 1

Na megnézem a cuccot én is a vip részlegben :)
  • Devids Pro
    Beírod a jelszót! (használd a kersőt a lap alján avval hamar megtalálod)
    (Ték!És megértük a 10000. hozzászólást)
  • Help17
    Hogy tudok belépni a vip oldalba?
  • Devids Pro
    A FAQ oldal vip részébe felment 4 tárgy, ha érdekel valakit!
  • Duddits
    Szemét fejlesztők! Pedig egy csomóan már csinálják. :-)
  • Sipocz
    Nem lehet, a legkeményebb szex a make out. Értem is meg nem is a dolgot, szvsz. a legnagyobb problema a Maxis korfelosztási metódja (ami meg nyílván a mindenféle korosztályos érdekeket előadó, egyébként csak a pofázás kivagyiságát reprezentáló szervezetek és gittegyletek hatása) mert ennél jobbat -mint azt korábban Mike-kal már egy értekezésben le is nyomtuk- közülünk bárki kapcsiból mondott volna. 15 napnyi "tiniség" baromi unalmas dolog szvsz.
  • Devids Pro
    nem lehet wohoozni tini korban!
  • bmffm856
    erről jut eszembe! tinédzser korban már lehet woohoo-t, meg ilyneket? nem perverzió, csak érdekel...:)
  • Sipocz
    Nincs tinikori házasság. Ez nagyon szép konzervatív szokás, hiszen a házasság elsődlegesen vagyoni közösség az utód(ok) érdekében. Szeretni meg bárkit, bármikor, bárhol, bárakármi ..... lehet.
  • skristof
    még szerencse :D
  • Tom3 #9991
    Kösz mostmár szinte át alakitottam tinédzser gyerekem.
    Az arcát valamennyire takarja a napszemüveg.

Tinédzser korban lehet már házasság?
  • Riana
    Beépíthető fájlvédelem?Továbbra se senki?
  • Mike
    nem ismerkedés végett kérdeztem
  • Sipocz
    Ja, menete:
    -veszel ruhásszekrényt
    -betépsz az alkalmas comm.lot-re és ott a boltban veszel ruhát fontos hogy az alkalom (mindennapos, ünnepélyes, úszó....), az életszakasz és a nem pontos legyen
    -otthon ráböksz szekrény és opcióban megjelenik a plan outfit, itt rakod össze az éppen szükséges ruházatot
    -aztán már csak change... és kész.
    Fejfedőt nem itt, hanem a tükör change appearance opciban.
  • ATISoft
    A ruhásszekrényen "change outfit" vagy valami ilyesmi. De ahhoz vásárolni is kell ruhát az egyik comm. lotban.
  • Tom3 #9986
    A simjeimnek lehet ruhát változtatni?
  • Sipocz
    Ezek a előrakott családok és simek a falvakban végsősoron egy-egy "probléma megoldási" feladat a Maxistól. Minden premade simnek megvan a maga nagy feladata, kinek mi. A tárgyi család épp arról hiresült el hogy a máz alatt szédületes a széthúzás és a családon belüli gebasz. A környezetemben egyáltalán nem jellemző a premade simekkel való nyomulás, inkább azt látom mindenki szereti magát (esetleg az idealizált magát) megformálni a simjében/simcsaládjában.
  • Gary
    Mike: Jaja, totál önszántából lépett le mindkét tini. Először az egyik, miután haza jött suliból, levágta a leckét és elszaladt. Másnap ugyan ezt csinálta a testvére is. Biztos összebeszéltek! :)

Sipöcz: Hát, szerintem sem, de ez volt az első (beépített) tini-s esetem és rögtön kettő. Azóta már pár családdal nevelem a saját gyereküket, az remekül megy, igaz még nem tini egyik sem...
    Nah, akkor majd visszaédesgetem őket valamelyik LOT-ból, ha már egyszer magániskolások lettek! :)
  • Sipocz
    Private School: Bladder: -100 | Comfort: +50 | Energy: -175 | Fun: -200 | Hunger: -300| Hygiene: -50 | Social: +125 |

Public School: Bladder: -200 | Comfort: -75 | Energy: -175 | Fun: -300 | Hunger: -300 | Hygiene: -100 | Social:+50

ehol az összevető táblázat!
  • skristof
    nem rajtam mulik :))))))
  • PiszkosFred
    OFF
    Ebbe azert Sipocz felesegenek is lesz beleszolasa szerintem ;]
    ON
  • Sipocz
    Hátha kell Neki egy kb. 100 kg. borostás kopasz hapsi akkor OK:))))!
  • Sipocz
    Hát, ha ran away akkor nem biztos hogy megkapod az érdemrendet a tinik kezelésére, ez kb. azt jelenti hogy szociálisan zoknik lettek, a gestapós egyén már nem jön értük mert tinik, de ők lelépnek ahogy csak tudnak.
  • skristof
    #9964 miatt irta szvsz
    de azér felszedheted ;)
  • Mike
    te lány vagy???
  • Sipocz
    Hi!
    Jumping-ra még mindig nincs patch, a Maxis barkácsmegoldása nem jó, ne használjátok, csakis a tisztességes körülszegett patch lesz rá jó!!!!
    Az "eltünik a headmaster" egy másik idegelős bug, a szerzők tudnak róla és igérik ezt is javítani.
    Megcsalni a szeretőt a feleséggel, ez jó:))))!
    Hú, nekem is felnőtt a hétvégén két simem tinivé és igazi körrekordot futott mindkettő: már a következő napon megvolt a first kiss és a go steady, dőlt és azóta is dől az aspi 1000l:))!
    A magán suli/közösségi suli öszehasonlító táblázatát láttam valahol a neten, megpróbálom előkaparni (kb. 4:0 a magánsuli javára!).
  • Mike
    megszökik a gyerek? és magától? gyerek v. tini?
  • Mike
    a tegnap esti törlés mára maradt
  • Gary
    Én egy kicsit megkavartam Pleasantview életét. Szétrobbantottam a Pleasant családot, anyunak van új élettársa, aputól még nem vált el, viszont a két (iker) lány elszökött. Néha látom őket valamelyik Community Lot-ban, másik családból föl lehet hívni őket, át is jönnek, csak azt lenne jó tudni, hogy hová is telefonálok!:)
    Otthon megmaradt az ikonjuk, de ott van a Ran Away mellette. Viszont sikerült hívni a magániskola dirijét. 130 ponttal szépen föl is vette őket és tájékoztatott, hogy másnaptól magániskolások. Szegény szökött lányok ezt vajon honnan tudják meg?
    A rendőröknek belettek jelentve, de eddig még nem hozták haza őket. Lehet, hogy kéne egy olyan szerkezet is, ami jelzi, ha megszökik a kölök. Mint a betörőjelző, ott ugyan is elég gyorsan dolgoznak!:)
  • bmffm856
    szaki! mail ment...
  • ATISoft
    A jumping bugra nincs megoldás azóta? Sajna belefutottam a hétvégén és roppant idegesítő. :)

De dicsekszem is egy kicsit. :) A simlányom már iskolás és sikerült a magániskolába is beiratni. A bizonyítványa A+ :) Még két nap és tinédzser lesz belőle.

Amúgy a magániskola igazgatója fura egy figura. Először nem sikerült elintézni, mert ahogy megérkezett elment a kertbe hintázni és ott hintázott 1 órán keresztül. Aztán ebédnél meg egyszercsak eltűnt. :) Ki kellett lépnem mentés nélkül és újrapróbálni. 99 pontot sikerült összeszedni.

A férj nőügyeit is sikerült úgy ahogy elintézni. Mivel szerelmes volt még két nőbe ezért azt a drasztikus megoldást választottam, hogy meghívtam őket a házba és a szemük láttára megcsókoltam az asszonyt. :) Nagy balhé lett belőle, de nagyjából rendeződött a dolog. :)
  • Rafaelo
    ok
  • TopGun
    Ha valakit erdekel van letoltheto Addams family...
  • Sipocz
    A szönyegekhez: a multkoriban javallottam megoldást a "nagyszőnyeghiány" megoldására. További ragozás-> (elsősorban egyszinü, harmonizáló texturákkal mutat jól) Ha megvan a felület ahova szőnyegtextúrát kívánsz rakni akkor a "fence" építési lehetőséggel előrajzolhatod a szőnyeg mintáját, ugyan csak hátomszögeket, ezekből is csak az egyenlőszáru derékszögüt használhatsz, de így is lehetséges elég bonyolult alakzatokat felrajzolni. Az előrajzot töltsd fel aztán a kiválasztott textura csoporttal és aztán a fence elemeket egyzserűen töröld ki. Nagyon mutatós holmik jönnek elő!:)
  • Rafaelo
    olyan butuska nem lehetsz ha ide találtál
  • Sipocz
    Helló Népek!
    (én egy kis butuska szöszilány vagyok:))))))!
    Mizujs?
    A toddlerekhez szvsz.: sokkal valóságosabb és szórakoztatóbb a toddlerekkel való gama, ha a want-jait nem a szülő (sajnos más családtaggal kapcsolatos want-jait a Maxis kizártnak tartja!?!?!:(() oldaláról közelíted, hanem a toddler ask for attention, ask for food opcióival indítod el (még így is sokkal több az a cselekvéssorozat amit ugyan a gyerek motivál, de abban mint passziv szereplő müködik közre:((). Ráadásként a gyerek eféle kommunikációja egy rakás szociál pontot is generál és azokkal a simekkel kapcsolatban (ezek nem csak szülők és/vagy családtagok hanem akárki a közelben) jelentősen felnyomja a hozzáállást.
    Kérdés a hozzáállás pontokról: a hétvégén jött ki nagyon markánsan a dolog. Rettentő aszinkronitást tapasztaltam egy adott kapcsolatban lévő két sim egymáshoz való hozzáállásában. Az egyik oldalról látszott, hogy nagyon nagy az eltérés a hozzáállásban mert 90/60 körüli értékre a fazon nem hogy jó, mégcsak barát sem. Megvizslatva a másik oldalt látom hogy a hivatkozott sim kb. 45/25-ös. Mi a tapasztalatotok és hogyan lehetne ekkora eltérések nélkül alőadni? Ez ugye azt jelentette kb. hogy A sim rettentően "bevágódott" B-nél (úgymond jópofa, aranyos meg roppant tájékozott pasas); A viszont B-t erősen leértékelte (kispöcs, félhülye meg ilyesmi):).
  • PiszkosFred
    Koszonjuk a kinyilatkoztatast, remelhetoleg ezutan mar konnyebb neked...
  • maxius
    ez egy remek játék. 3 nap után megcáfoltam és letöröltem. ez a játék lányoknak való.