32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10003 cheat ja. Én nem használom, de hátha valakinek kell ;) -
snt #10002 Hmm... az az energizer picture nem csalós egy kicsit? minden értéket maxra növel... leszedtem de nem biztos h felrakom.. olyan mint egy cheat vagy trainer.. nem ? -
snt #10001 10000 és 1
Na megnézem a cuccot én is a vip részlegben :)
-
#10000 Beírod a jelszót! (használd a kersőt a lap alján avval hamar megtalálod)
(Ték!És megértük a 10000. hozzászólást) -
#9999 Hogy tudok belépni a vip oldalba?
-
#9998 A FAQ oldal vip részébe felment 4 tárgy, ha érdekel valakit! -
#9997 Szemét fejlesztők! Pedig egy csomóan már csinálják. :-) -
#9996 Nem lehet, a legkeményebb szex a make out. Értem is meg nem is a dolgot, szvsz. a legnagyobb problema a Maxis korfelosztási metódja (ami meg nyílván a mindenféle korosztályos érdekeket előadó, egyébként csak a pofázás kivagyiságát reprezentáló szervezetek és gittegyletek hatása) mert ennél jobbat -mint azt korábban Mike-kal már egy értekezésben le is nyomtuk- közülünk bárki kapcsiból mondott volna. 15 napnyi "tiniség" baromi unalmas dolog szvsz. -
#9995 nem lehet wohoozni tini korban! -
#9994 erről jut eszembe! tinédzser korban már lehet woohoo-t, meg ilyneket? nem perverzió, csak érdekel...:) -
#9993 Nincs tinikori házasság. Ez nagyon szép konzervatív szokás, hiszen a házasság elsődlegesen vagyoni közösség az utód(ok) érdekében. Szeretni meg bárkit, bármikor, bárhol, bárakármi ..... lehet. -
skristof #9992 még szerencse :D -
#9991 Kösz mostmár szinte át alakitottam tinédzser gyerekem.
Az arcát valamennyire takarja a napszemüveg.
Tinédzser korban lehet már házasság? -
#9990 Beépíthető fájlvédelem?Továbbra se senki?
-
#9989 nem ismerkedés végett kérdeztem -
#9988 Ja, menete:
-veszel ruhásszekrényt
-betépsz az alkalmas comm.lot-re és ott a boltban veszel ruhát fontos hogy az alkalom (mindennapos, ünnepélyes, úszó....), az életszakasz és a nem pontos legyen
-otthon ráböksz szekrény és opcióban megjelenik a plan outfit, itt rakod össze az éppen szükséges ruházatot
-aztán már csak change... és kész.
Fejfedőt nem itt, hanem a tükör change appearance opciban. -
ATISoft #9987 A ruhásszekrényen "change outfit" vagy valami ilyesmi. De ahhoz vásárolni is kell ruhát az egyik comm. lotban. -
#9986 A simjeimnek lehet ruhát változtatni? -
#9985 Ezek a előrakott családok és simek a falvakban végsősoron egy-egy "probléma megoldási" feladat a Maxistól. Minden premade simnek megvan a maga nagy feladata, kinek mi. A tárgyi család épp arról hiresült el hogy a máz alatt szédületes a széthúzás és a családon belüli gebasz. A környezetemben egyáltalán nem jellemző a premade simekkel való nyomulás, inkább azt látom mindenki szereti magát (esetleg az idealizált magát) megformálni a simjében/simcsaládjában. -
Gary #9984 Mike: Jaja, totál önszántából lépett le mindkét tini. Először az egyik, miután haza jött suliból, levágta a leckét és elszaladt. Másnap ugyan ezt csinálta a testvére is. Biztos összebeszéltek! :)
Sipöcz: Hát, szerintem sem, de ez volt az első (beépített) tini-s esetem és rögtön kettő. Azóta már pár családdal nevelem a saját gyereküket, az remekül megy, igaz még nem tini egyik sem...
Nah, akkor majd visszaédesgetem őket valamelyik LOT-ból, ha már egyszer magániskolások lettek! :)
-
#9983 Private School: Bladder: -100 | Comfort: +50 | Energy: -175 | Fun: -200 | Hunger: -300| Hygiene: -50 | Social: +125 |
Public School: Bladder: -200 | Comfort: -75 | Energy: -175 | Fun: -300 | Hunger: -300 | Hygiene: -100 | Social:+50
ehol az összevető táblázat! -
skristof #9982 nem rajtam mulik :)))))) -
#9981 OFF
Ebbe azert Sipocz felesegenek is lesz beleszolasa szerintem ;]
ON -
#9980 Hátha kell Neki egy kb. 100 kg. borostás kopasz hapsi akkor OK:))))! -
#9979 Hát, ha ran away akkor nem biztos hogy megkapod az érdemrendet a tinik kezelésére, ez kb. azt jelenti hogy szociálisan zoknik lettek, a gestapós egyén már nem jön értük mert tinik, de ők lelépnek ahogy csak tudnak. -
skristof #9978 #9964 miatt irta szvsz
de azér felszedheted ;) -
#9977 te lány vagy??? -
#9976 Hi!
Jumping-ra még mindig nincs patch, a Maxis barkácsmegoldása nem jó, ne használjátok, csakis a tisztességes körülszegett patch lesz rá jó!!!!
Az "eltünik a headmaster" egy másik idegelős bug, a szerzők tudnak róla és igérik ezt is javítani.
Megcsalni a szeretőt a feleséggel, ez jó:))))!
Hú, nekem is felnőtt a hétvégén két simem tinivé és igazi körrekordot futott mindkettő: már a következő napon megvolt a first kiss és a go steady, dőlt és azóta is dől az aspi 1000l:))!
A magán suli/közösségi suli öszehasonlító táblázatát láttam valahol a neten, megpróbálom előkaparni (kb. 4:0 a magánsuli javára!). -
#9975 megszökik a gyerek? és magától? gyerek v. tini? -
#9974 a tegnap esti törlés mára maradt -
Gary #9973 Én egy kicsit megkavartam Pleasantview életét. Szétrobbantottam a Pleasant családot, anyunak van új élettársa, aputól még nem vált el, viszont a két (iker) lány elszökött. Néha látom őket valamelyik Community Lot-ban, másik családból föl lehet hívni őket, át is jönnek, csak azt lenne jó tudni, hogy hová is telefonálok!:)
Otthon megmaradt az ikonjuk, de ott van a Ran Away mellette. Viszont sikerült hívni a magániskola dirijét. 130 ponttal szépen föl is vette őket és tájékoztatott, hogy másnaptól magániskolások. Szegény szökött lányok ezt vajon honnan tudják meg?
A rendőröknek belettek jelentve, de eddig még nem hozták haza őket. Lehet, hogy kéne egy olyan szerkezet is, ami jelzi, ha megszökik a kölök. Mint a betörőjelző, ott ugyan is elég gyorsan dolgoznak!:)
-
#9972 szaki! mail ment... -
ATISoft #9971 A jumping bugra nincs megoldás azóta? Sajna belefutottam a hétvégén és roppant idegesítő. :)
De dicsekszem is egy kicsit. :) A simlányom már iskolás és sikerült a magániskolába is beiratni. A bizonyítványa A+ :) Még két nap és tinédzser lesz belőle.
Amúgy a magániskola igazgatója fura egy figura. Először nem sikerült elintézni, mert ahogy megérkezett elment a kertbe hintázni és ott hintázott 1 órán keresztül. Aztán ebédnél meg egyszercsak eltűnt. :) Ki kellett lépnem mentés nélkül és újrapróbálni. 99 pontot sikerült összeszedni.
A férj nőügyeit is sikerült úgy ahogy elintézni. Mivel szerelmes volt még két nőbe ezért azt a drasztikus megoldást választottam, hogy meghívtam őket a házba és a szemük láttára megcsókoltam az asszonyt. :) Nagy balhé lett belőle, de nagyjából rendeződött a dolog. :) -
#9970 ok -
#9969 Ha valakit erdekel van letoltheto Addams family... -
#9968 A szönyegekhez: a multkoriban javallottam megoldást a "nagyszőnyeghiány" megoldására. További ragozás-> (elsősorban egyszinü, harmonizáló texturákkal mutat jól) Ha megvan a felület ahova szőnyegtextúrát kívánsz rakni akkor a "fence" építési lehetőséggel előrajzolhatod a szőnyeg mintáját, ugyan csak hátomszögeket, ezekből is csak az egyenlőszáru derékszögüt használhatsz, de így is lehetséges elég bonyolult alakzatokat felrajzolni. Az előrajzot töltsd fel aztán a kiválasztott textura csoporttal és aztán a fence elemeket egyzserűen töröld ki. Nagyon mutatós holmik jönnek elő!:) -
#9967 olyan butuska nem lehetsz ha ide találtál -
#9966 Helló Népek!
(én egy kis butuska szöszilány vagyok:))))))!
Mizujs?
A toddlerekhez szvsz.: sokkal valóságosabb és szórakoztatóbb a toddlerekkel való gama, ha a want-jait nem a szülő (sajnos más családtaggal kapcsolatos want-jait a Maxis kizártnak tartja!?!?!:(() oldaláról közelíted, hanem a toddler ask for attention, ask for food opcióival indítod el (még így is sokkal több az a cselekvéssorozat amit ugyan a gyerek motivál, de abban mint passziv szereplő müködik közre:((). Ráadásként a gyerek eféle kommunikációja egy rakás szociál pontot is generál és azokkal a simekkel kapcsolatban (ezek nem csak szülők és/vagy családtagok hanem akárki a közelben) jelentősen felnyomja a hozzáállást.
Kérdés a hozzáállás pontokról: a hétvégén jött ki nagyon markánsan a dolog. Rettentő aszinkronitást tapasztaltam egy adott kapcsolatban lévő két sim egymáshoz való hozzáállásában. Az egyik oldalról látszott, hogy nagyon nagy az eltérés a hozzáállásban mert 90/60 körüli értékre a fazon nem hogy jó, mégcsak barát sem. Megvizslatva a másik oldalt látom hogy a hivatkozott sim kb. 45/25-ös. Mi a tapasztalatotok és hogyan lehetne ekkora eltérések nélkül alőadni? Ez ugye azt jelentette kb. hogy A sim rettentően "bevágódott" B-nél (úgymond jópofa, aranyos meg roppant tájékozott pasas); A viszont B-t erősen leértékelte (kispöcs, félhülye meg ilyesmi):).
-
#9965 Koszonjuk a kinyilatkoztatast, remelhetoleg ezutan mar konnyebb neked... -
maxius #9964 ez egy remek játék. 3 nap után megcáfoltam és letöröltem. ez a játék lányoknak való.