FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Igazán a baby koru gyermekkel nincs sok interakció: néha felvenni amikor nem alszik, egy kicsit ringatni, esetleg játszani vele (ezt csak az etetés után 3 órával szabad mert akkor leokádi van 1000l) föleg hogy toddler korra a szülők és a min.tinikoru egyéb házbéliek barát státuszba kerüljenek vele. Egyébként csak pihengessen meg szundikáljon a kiságyban, úgy is kijelzi ha valamira szüksége van. A barát státusz meg nagyon fontos a toddler kor elérésekor, hiszen az alapdolgokra tanítás szvsz. csak így lesz hatékony.
    (Nálam is volt már körhugyozás jellegű eküvői party, de a "dolgok" elvégeztével high roof minősítés megvolt és limuzin jött is:)). Pirlipátnak igaza van abban hogy egy 3-4 hívott vendég elegendő a bulihoz, korábban én is azt vallottam (Sims1-es alapokon), hogy 6 vendég alatt nem parti a parti, de belátom hogy a meghívott vendég sokkal több "törődést" igényel a Sims2-ben. Megfigyelésem szerint a party-béli viselkedésnél 2 alapsim van aktiv/nemaktív, szvsz. ez legyen az első bontása a dolognak (hiszen enni, wc.-zni, pihenni tökautonóm is tudnak), a party-attrakciókkal (zene, TV, társasjátékok) erre készülni kell. A kezdeti "lökést" pedig a házigazda/gazdák megadhatják vmilyen tevékenység elkezdésével (pl. dance, hottub...) és join. Ebből a meghívott simek már kapnak annyi szoci plusszt (jókedv?) amiről nyitva a "mennyekbe" lehet repülni és high roof a vége. Minél kevesebb a hívott vendég (azért szvsz a 4 optinak tekinthető) annál könnyebb kicsikarni a szoci plusszokat; szerintem a minősítéshez ezeket adja össze a gama.