FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ATISoft
    Na tegnap megvolt a nagy nap. A simem megházasodott. :) Viszont valami borzalmas volt az egész. Meghívtam a vendégeket. Eljöttek, de beragadtak az ajtóba. Nagy nehezen kikeveredtek belőle (egy kis move objets segítséggel) aztán megvolt a ceremónia. Bár raktam pedokat az "oltár" elé, mégsem ült le mindenki, valaki teljesen máshol járt éppen. Aztán következett a káosz. Pezsőbontás, tószt. Utána mindeki hisztérikusan rohant a wc-re, és bár három is van a házban, mind csak a legközelebbit akarta igénybe venni amiből nagy kavarodás lett. Mindenki berohant a helységbe, persze ezért akinek kellett nem wc-zett. A drága vendégseregelt összehugyozta az egész házat, mindenki sírt, meg bűzölgött stb. Katasztrófa volt. El sem mentettem az állást, mondom megpróbálom mégegyszer. Csináltam a kertbe egy helységet, ahová wc-fülkéket raktam. Ceremónia újra, tószt, rohangálás, de oda senki sem ment. (az általam irányított simnek meg tudtam adni, hogy oda menjen, de a többi csak rohant a házba) Eredmény ugyanaz... Nem tudom volt-e valakinek hasonló gondja, de ez siralmas...