Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Musik/ és amelyi kadóba szeretnéd
Gascoigne
Közben megtaláltam, bocs

Ps3 ID: Gascoigne74

Gascoigne
Elnézést, ha írtátok már, de a saját zenéket melyik mappába kell bepakolni? És mp3-at lehet?

Ps3 ID: Gascoigne74

The Hedgehog
oh kira! köszönöm!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Hedge...megy anélkül is a játék...csak tedd fel az alcohol-t pl.és emulálj egy virtuális meghajtót,majd nyisd meg vele az 1.cd-t,hogy csekkolhassa az indító exe...a nocd-vel a nudepatch se megy,nemcsak az építkezés
Adam...minden helyen xido vagyok és msn-ezek is,de ki tudja,mi összefutottunk-e msn-en😊)
Hmuda
Nincs másik crack, legtöbben crack nélkül játszunk, mivel abban ugyebár szar az építkezés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Hedgehog
Hogy lehet az hogy valakinél megy a building?! Nekem nem mert a NOCD patch van fent, anélkül meg nem is indul a játék. Ezek szerint van egy másik crack is?

jó lenne ha valaki már válaszolna!

gergou
Udv emberek, van mar mukodo crack? Valami zeroxx es cracket lattam, van muxodo?

`Take a look to the sky just before you die`

Sipocz
jaja!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Adam5
ja ok semmi

Adam5
m-tõl jobbra akkor nem?

Sipocz
Az "M"-tõl balra lévõ két billentyû, angolban <>, magyarban ,.

akyyy
mivel kell bilenytûzeten forgatni a kamerát?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

cenobite
Én is mindig új autót veszek, ha kifogy a benzin.

gamertag: kenobita

cenobite
2 cd-s????????? Én mindenhol 4 cd-st látok. AZ a jó.

2003 aug.14-én kérdezte. Ez totálbrutál lüke.
Eddig mindenhonnan ezt lehetett letölteni. A warezcenteren is ez van fent.
ricsik
ezért a kis röccért nem fogok 98 at telepíteni inkább veszek egy x800pro-t

Mindenestre köszönöm valamennyiõtök segítségét. Kipróbálom ezeket, mert kissé csalódott vagyok, vagy inkább becsapva érzem magam. A játék pedig kifejezetten érdekel.

Adam5
útólag pl cheattel nem lehet megváltoztatni a simünk természetét? (pl ne társasági legyen hanem család centrikus stb..)

Õszintén megvallom, én jelenleg egy hasonló kaliberû géprõl álmodom (Ady-módra), mint amin te futtatod. Ha ez is kevés neki, akkor tényleg röhej. Biztos, hogy swappel, mert a kerregésbõl ítélve egy idõ után már csak a virtuális memóriát használja.
Megkockáztatom, nincs 100%-ig kidolgozva a grafikai engine, illetve a memória-gazdálkodás. De ez inkább laikus megjegyzés volt, nem okoskodni akartam.
Sajnálom, a hírek alapján, T&L támogatással mennie kéne.

Sipocz
Ha letöltitek az nvidia legfrisebb drivert és install után a beállításoknál kikapcsoltjátok a függõleges szinkront akkor a DX9c dxdiagra úgy megpörgeti a kockáját hogy látni sem fogjátok az éleit!! Na innen kezdve a némi swap ami megakaszthatja az animációt.

cenobite
Én egy tök régi Nvidia drivert raktam fel (valami tavalyi CD-s újság mellékletérõl), mert a legújabbal nekem kifagyott. Most tökéletesen megy.

Valszeg vissza tudom állítani a Win98-as partíciót, kíváncsi vagyok. Az a baj(?), hogy win98 alá még nincs az nvidianak DX9.0c-s drivere.

cenobite
Ez fura, az enyémnél 2x olyan jó gépeked akad...?
Win98 alól próbáljátok, többeken segített.

cenobite
Szia!
Nemrég jelent meg!

😊

ricsik
nekem 2.8/800/9800pro/1gb ram -mal 1024 fullon szaggat, élsimitás kikapcs, akkor nem szaggat de néha röcög (talán swappol, vagy nemtom)
szal komoly gép kell neki.

cenobite
Nincs véletlenül win98-as partíciód. Azon határozottabban gyorsabb. Nekem 1300-as AMD-m van 265MB RAm, Gef4 128 MB, Win98SE van, és 1024-ben majdnem maxon egész jól megy. Persze ha beérek a városba, akkor beszaggat egy kissé, de tûrhetõ.
Valószínû, hogy 800x600-ban fullon is szépen menne, ha hazaértem kipróbálom így.

Kissé meglepett a Sims 2. A játék biztatónak tûnik, ugyanakkor számomra használhatatlannak bizonyul egyelõre. Számítógépem fölötte van a megjelölt minimális konfigurációnak. Pentium IV 2.0 GHz-es proci, 512 MB DDR RAM, GeForce 4 Ti4200 64MB videókártya. Persze a proci 533 MHz-es, a RAM-ok 266-osak, de nem gondoltam, hogy ekkora lebõgés lesz. Az XP szolgáltatásai között eleve vasfegyelem van, a legtöbbje alapból leállítva, azonban a játék indítása elõtt további processzeket is kiktattam. Mindezek ellenére kellõképp visszafogott grafikai beállításokkal, 1024x768-ban is meglehetõsen akadozott a játék. Tisztában voltam vele, hogy az élsimításról le kell mondjak, táncolnak is szépen a pálcikák az objektumok élein, de hogy ennyire élvezhetetlenül nehézkesen menjen...
Látván, hogy nincs más választásom, szoktattam a szemem a döcögõs látványhoz, és végül képes lettem elviselni, megszoktam. Már-már kezdtem volna élvezni a játékot, ellátogattam a különbözõ családokhoz, mígcsak meg nem nyitottam valamelyik famíliát, ahol épp 5-6 fõs kerti partit tartottak éppen. Innentõl kezdve (már teljesen buta beállítások mellett is) még inkább szegényes külcsint tapasztalhattam, hogy a klasszikusokat idézzem: "Kikockázták ott A csajom arcát...". Hiába tértem át utána egy kisebb fõs kompániához, maradt a diavetítés. Gyanús. Felettébb gyanús.
Õszintén érdekelne, mi az a konfig, amin olyan minõségben képes zökkenõmentesen futni a játék, mint amilyennek a számtalan bemutató videóban láthattuk.
Üdvözlettel: zizzenet

cenobite
jaja! Tegnap fürdés közben megismerkedtem egy csajossal, de keveset tudtunk beszélni, mert Eduárd már majd' bevizelt, rohant a wc-be, utána meg taxit hívtam neki, mert fáradt volt.
De azt észrevettem, hogy tényleg elés sok sim mászkál ezeken a helyeken, szóval "ismerkedésre kiváló alkalom". (Copyrigth by Uhrin Benedek 😊 )

Sipocz
Erre a dologra legjobb ha valamelyik community lot-on kezded az ismerkedést és minnél magasabbra viszed a hozzáállást már az elején (a chat majdhogynem kockázatmentes). A másik javaslat, hogy ne csupán egy simmel gamáljál hanem ha lehet akkor a barátként szóbajöhetõ játszható családokhoz is kukkancs be és ha mást nem innen is forszírozzad a barátozást.

cenobite
2 cd-s változat nincs... Ezt hol hallottad?

Bocs hogy nem olvasok vissza. A 4 cd-s változatról mit érdemes tudni? Mit tud többet a 2cd-snél, illetve simán cd-rõl lehet installálni (nem alcohollal a cd1-et)?
cenobite
Ok, köszi, én is P.view-ben vagyok. +próbázom majd.

Sipocz
Nem figyelek eléggé és ugye a dolgok relatívak! A helymutatásaim mindig Pleasantview városára igazak.

Sipocz
Van egy community lot az ABC-s lot mellett, na ott van ruhaszalon. A fodrászoláshoz meg igazán egy tükör kell csupán és annak az egyik opciója.

cenobite
Nekem az a gond, hogy hiába próbálok telefonon áthívni emberkéket, le se' tojnak. Vagy elõtte csak beszélgetni, e-mail-ezni, chat-elni kell velük és után próbálkozni az áthívással?

cenobite
Új ruhát lehet vásárolni a városban? Vagy fodrász pl. van, ha teszem azt új hajat akarok? Ezeket még nem néztem meg.

cenobite
Oksa, köszi!

Megfogadom még ezt a kerti-parti dolgot is, csak még kell egy kis zsetont gyûjteni, mert eddig inkább a lakás belsõ részét fejlesztettem - tapétáztam, csempéztem, stb... -.
Hmmm... lehet, hogy ma mégsem lesz party a Próba családnál? 😊
Még nem keresünk jól (Eduárdot és Elvirát is még csak egyszer léptették elõ).

Sipocz
Az említett sim társaságcentrikus egyén és un. legjobb barátja 14 van (onnan tudom hogy éppen ez volt az egyik vágya és a szemem láttára teljesült) meg még egy marék apróbarát. Igaz, hogy a nagymérvû társasági élet a karrierjét és itt-ott már személyes habitusát is gallyranyomta. Eme látvány miatt gondolom úgy, hogy számomra a társaság igazításu inspiráció nem járható😊.

Amiga
Értem. Hát én tegnapelõtt vettem meg a CDGalaxisban, de árulta az 576 kb is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Adam5
nekem mindig csak 4-et engedett

Sipocz
Úgy láttam a hivatalos honpalon, hogy ma van a hivatalos megjelenése a Sims 2-nek.

Sipocz
Nálam (illetve a nejem gamájában mert õ nem által csalni a pénzzel) a party szinhelye minden esetben a kert, ugyancsak a kertben van a hottub, némi kemény burkolat egy rádióval mint táncparkett, a party asztal némi kerti asztalokkal és székekkel körítve, no meg egy kerti wc. kézmosóval (fontos!). Szvsz. nem érdemes a házbelsõt áttúrni egy party miatt, a kertben olcsóbb nagy tereket kialakítani (6 vendég alatt nem is igazi hepaj a party😊)!

Amiga
Mi fog ma megjelenni?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

The Hedgehog
Sziasztok! Az a gondom, hogy a letöltött verzióban nincs crack és így nem megy a játék. Szedtem le egy NOcd patchet (crack fix) amivel ugye nem megy az építés 😞

Nem tudjátok? Azóta jött ki valami normális crack-fix? Vagy valaki akinek megy el tudja nekem küldeni a jó exe fájlt?!

Sephi
En boviteni fogom a hazamat es csak autan partyzok csak.

Egyebkent az este vettem gepet es lehet emailezni es chatelni meg miegymas dolgokat csinalni 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sipocz
Még csak ma fog megjelenni!

Adam5
Documents and Settings-be van EA Games\The Sims 2\Music\és ott amelyik rádió csatornába akarod