Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps3 ID: Gascoigne74
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
jó lenne ha valaki már válaszolna!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
`Take a look to the sky just before you die`
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megkockáztatom, nincs 100%-ig kidolgozva a grafikai engine, illetve a memória-gazdálkodás. De ez inkább laikus megjegyzés volt, nem okoskodni akartam.
Sajnálom, a hírek alapján, T&L támogatással mennie kéne.
gamertag: kenobita
Win98 alól próbáljátok, többeken segített.
szal komoly gép kell neki.
Valószínû, hogy 800x600-ban fullon is szépen menne, ha hazaértem kipróbálom így.
Látván, hogy nincs más választásom, szoktattam a szemem a döcögõs látványhoz, és végül képes lettem elviselni, megszoktam. Már-már kezdtem volna élvezni a játékot, ellátogattam a különbözõ családokhoz, mígcsak meg nem nyitottam valamelyik famíliát, ahol épp 5-6 fõs kerti partit tartottak éppen. Innentõl kezdve (már teljesen buta beállítások mellett is) még inkább szegényes külcsint tapasztalhattam, hogy a klasszikusokat idézzem: "Kikockázták ott A csajom arcát...". Hiába tértem át utána egy kisebb fõs kompániához, maradt a diavetítés. Gyanús. Felettébb gyanús.
Õszintén érdekelne, mi az a konfig, amin olyan minõségben képes zökkenõmentesen futni a játék, mint amilyennek a számtalan bemutató videóban láthattuk.
Üdvözlettel: zizzenet
De azt észrevettem, hogy tényleg elés sok sim mászkál ezeken a helyeken, szóval "ismerkedésre kiváló alkalom". (Copyrigth by Uhrin Benedek 😊 )
Megfogadom még ezt a kerti-parti dolgot is, csak még kell egy kis zsetont gyûjteni, mert eddig inkább a lakás belsõ részét fejlesztettem - tapétáztam, csempéztem, stb... -.
Hmmm... lehet, hogy ma mégsem lesz party a Próba családnál? 😊
Még nem keresünk jól (Eduárdot és Elvirát is még csak egyszer léptették elõ).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem tudjátok? Azóta jött ki valami normális crack-fix? Vagy valaki akinek megy el tudja nekem küldeni a jó exe fájlt?!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egyebkent az este vettem gepet es lehet emailezni es chatelni meg miegymas dolgokat csinalni 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"