32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Pirlipát #9762 Nem bug. Csak addig nem kel melozni, amig várandos. Utána vagy otthon maradsz, vagy hívhatod a nannyt a telefonon. -
ATISoft #9761 Na, megszületett az első sim gyerekem. :) Először még az is bonyodalmat okozott, hogy két embert kell irányítanom az esküvő után, de ez a kölök... :) Állandóan foglalkozni kell vele.
Viszont itt egy probléma. Ugye "elméletileg" az anya szabin van amig kicsi a gyerek. Nálam ennek ellenére jönnek érte reggelente, mindig beteget kell jelenteni telefonon... Ez miért van? Bug? Vagy mi lehet? -
#9760 Helló Népek!
(mizujs?:))
Kellene nekem üveg texturáju falfestés és padlóburkolat a gamában, esetleg fullos üvegfal egy nagyon vékony kerettel is jó. Tudtok-é valahol tölthetőt? (a Sims1-hez volt:))) -
#9759 Htx ! -
#9758 konzol (shift+ctrl+c), beirod hogy aging -off, aktivalas pedig -on -
#9757 Ok, köszi .
Tehát hogy kell kikapcsolni ? :D -
#9756 Csak viccelt... -
#9755 Nem. Csak a novekedes all le (a gyerek nem no fel, ahogy a tobbi sim sem idosodik az adott csaladban, stb.) De minden egyeb aktiv. (Lasd Groundhog Day cimu, BillMurray klasszikus filmjet, amely talan idotlen idokig ment a magyar mozikban ;]) -
#9754 Szerintem a legjobb dolog a játékban a Social Bunny... Hatalmas megoldás! -
#9753 Innen -
#9752 Magyrosítást honnan tudok letölteni? -
#9751 Hi,
hogyan lehet kilőni az öregedést, és a kikapcsolása hatással van-e a munkahelyi előmenetelre, karrierre, vagy bármilyen fejlődésre ? -
#9750 gondolom penz meg nem szamit -
#9749 akkor a faq hibas sajnos -
#9747 a dvd-s verzihoz van müködő crack -
#9746 nemá -
ATISoft #9745 Már senki sem játszik a Sims-el? :)
Szinte hiányoznak Sipöcz kolléga tudományos magyarázatai (aminek nagy hasznát veszem), meg a többi írás. :)
Pl: mi az a mini image? hogyan kell mountolni? van működő krekk? :)))
Na ez elég off volt, bocsesz. :) -
Pirlipát #9744 Talán téged is elkapott a jump-kór. Ez egy hiba a játékban, hogy ha túl sok az emléke a mukikádnak, akkor egyszerüen nem képes többet befogadni, tehát ami feljegyzésre kerülne annál megszakad, vigyázállás, feladat törlés. Szerencsétlenebbeknél még crash is lehet. Például nálam. De ez csak ha mindig annál az embernél történik. -
Pirlipát #9743 Már korábban írtam erről a problémámról, akkor Sipöcz próbált is segíteni, de a helyzet változatlan. Nem látszik a víz. De a tavirózsa uszik a semmi tetején. Szóval lehet, hogy ott a víz, csak tök átlátszó. Találkozott már más is ezzel a jelenséggel? És esetleg megtudta oldani? Mert ez igy elég pocsék látvány -
#9742 Ilyen kollekciokat nem lehet meg letolteni sehonnan sem? -
ATISoft #9741 Nálam sem jelenik meg a barát helikopter esetében... -
ATISoft #9740 Na tegnap megvolt a nagy nap. A simem megházasodott. :) Viszont valami borzalmas volt az egész. Meghívtam a vendégeket. Eljöttek, de beragadtak az ajtóba. Nagy nehezen kikeveredtek belőle (egy kis move objets segítséggel) aztán megvolt a ceremónia. Bár raktam pedokat az "oltár" elé, mégsem ült le mindenki, valaki teljesen máshol járt éppen. Aztán következett a káosz. Pezsőbontás, tószt. Utána mindeki hisztérikusan rohant a wc-re, és bár három is van a házban, mind csak a legközelebbit akarta igénybe venni amiből nagy kavarodás lett. Mindenki berohant a helységbe, persze ezért akinek kellett nem wc-zett. A drága vendégseregelt összehugyozta az egész házat, mindenki sírt, meg bűzölgött stb. Katasztrófa volt. El sem mentettem az állást, mondom megpróbálom mégegyszer. Csináltam a kertbe egy helységet, ahová wc-fülkéket raktam. Ceremónia újra, tószt, rohangálás, de oda senki sem ment. (az általam irányított simnek meg tudtam adni, hogy oda menjen, de a többi csak rohant a házba) Eredmény ugyanaz... Nem tudom volt-e valakinek hasonló gondja, de ez siralmas... -
#9739 Igen, igazad van a harmonia az ami megtetszett, meg soha nem hasznaltam kollekciot, de mar gondoltam ra :) -
#9738 +n ;] -
#9737 Hozza tud ferni minden eszkozhoz a sim?
Milyen eszkozok vannak a konyhaba? -
#9736 Honnan lehet tudni hogy a csajszi akit felszedek gazdag? Már kétcsajszit költöztettem oda, de szegények mint a templom egere, a SIM-em nek meg gazdag csajszi a want-ja. -
#9735 Igen. koszi, mar en is rajottem :) -
Monkis #9734 Még mindig nem akar főzni a rohadt!! Pedig már minden eszközt lecseréltem a legjobbra:(( Nincs valami módszer arra, hogy levigyem esetleg a főzési tudományt hátha történik valami.
Még egy bugot találtam, lehet, hogy már irtak róla, de ha helikopterrel megyek haza és barátot viszek, akkor a barát nem látható :)))))
-
#9733 én már rég nem írtam, mert nem nagyon érek rá
amúgytökjó a Sims2
pl fölszedtem Marylena Hamilton-t aki alapból a város része majd az újság "Find own place" menüjével átköltöztem, így most én irányítom őt... -
sm1ccR #9732 és hogy kell eladni, már bocsánat...meghát a szomszédok, és a csaj(ok) is változik/nak....??? -
#9731 Add el a regit, es koltozz nagyobbra -
sm1ccR #9730 Hello! T'om hogy nagyon amatőr kérdés, de a SIMS2-ben hogyha nagyobb telket akarok ugyanoda ahol voltam, akkor hogy nagyobbítsam meg a telket...vagy hogy adjam el a régit.....??? -
dia #9729 Sziasztok
Visszaolvastam néhány oldalt de az én problémámat nem találom.
Eddig rendesen működött de most azt csinálja, hogy ha valakivel beszélgetni akarok ugrik a kép és eltünnek a kiadott parancsok.
Mi lehet a baj??? -
Coolfire #9728 Szerintem nem lehet,ahogy a többi tárgyat sem.Huhh de rég játszottam vele,tiszta elvonási tüneteim vannak már.:)De ha megvan a 10 creativy skillje bármikor fest jobbnál-jobb képeket,és ír remek novellákat,jó kis pénzmagért.:) -
#9727 Egyik simem nagy kedvence a festes. Ha eppen semmi dolga nincs, magatol is odaall festeni. Az egyik kep, amit csinalt, nagyon jol sikerult. Legalabbis nekem tetszik, egy tajkep. Ki is tettem a falra. Most szeretnek nagyobb hazba koltozni. Van-e barmi mod arra, hogy vigye magaval ezt a festmenyt? Vagy ha eleg sokat fest, megfesti-e ujra? -
#9726 Hja. Talan az eddigi egyetlen letoltheto targy - a helloween cuccokat leszamitva - amit hivatalosan "kiadtak". Alienware PC vagy vmi ilyesmi a neve. -
Pirlipát #9725 Hát igen, alapból kettő van, mert a klasszikus forma mellett van egy lapos fekete is. A képen látható PC a hivatalos Sims2 oldalról vagy innen a faq-ból tölthető. -
#9724 hm,érdekes,én csak egy féle pc-t tudok venni -
Pirlipát #9723 Igen. Én is nézegettem és szerintem is tök jó segítség, ha nincs akkora tehetsége az embernek a lakberendezéshez. Meg egyébként is jó ötleteket ad. -
#9722 pedig calcuttai Teréz Anya mennyivel hálásabb téma lenne:))))))