FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Az aspirációkról még nem is értekeztünk 1000l, pedig a technológiákat már jócskán tárgyaltuk. Kinek mi a stratégiája ebben az ügyben?
    Én magam nem játszom az un. romantikus beállítottságu simmel, egyszerűen csak azért mert nagyon konzervatív vagyok szexuális kérdésekben és azok a vágyak amik ott nyerők tőlem teljesen idegenek, a simemet meg persze nem akarom útálni. A többi aspiráció jöhet, de mindenképpen favorizálom a családcentrikus népet. Gyakran vagyok figyelmes arra, hogy a "rögeszmésített" kivánságkör olykor túlzásban kerül előtérbe, pl: mind a négy want-nál a fortune muki valamilyen bevásárlást szeretne (általában olyat ami tök kimerítené a kasszát) vagy a knowledge-es pasas csak a skill fejlesztéseket szeretné (akkor amikor egy új skillpont megszerzése már bizony több órás küzdés), a popularity sim meg kizárólag a hívjukfel-valakiújat-partizzunk-(aligismeremde)legyenjóbarátom. Az ilyen "egysíkuvá" válás sajnos azt szokta eredményezni nálam hogy a sim kikerül az "aspirált" zónából (tehát még a mini gold moodot sem éri el). Ilyenkor megpróbálom "egészen más" gondolatkörbe átrakni, nehezen megy de szvsz. nagyon megéri.