32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Pirlipát #9721 Bizony-bizony, nálam is megtörtént a dolog a próbafülkében. Igaz már jegyesek voltak. Én kiváncsiságból próbáltam ki, de nem ajánlom, mert hátrányai vannak, például az esküvő után a várandos kismama nem tud nászutra menni, ami komoly veszteség ugye. -
#9720 Szerintem a meglepően szép szin és formaharmónia tetszett meg Neked! Nemtom szoktátok-é a kollekciókat használni épitkezés közben, sőt ha jól figyeltem importálni és összerakni is lehet kollekciókat. Eddig és nem használtam, de már láttam így összerakott beépítést (szigoruan ragaszkodva egyfajta kollekcióhoz!!) és igen mutatós holmi is kieshet belőle. -
#9719 Meddig tartanak az emlékeik, milyen a memóriájuk? Illetve úgy is kérdezhetem, hogy mennyi feleséget lehet büntetlenül legyilkolni? Egy után is már rengeteget szüttyögött, mi lesz, ha beindítom a húsdarálót?
Szal... Elmúlnak az emlékeik idővel? Gondolom igen, de mikor?
(Sok időt még nem foglalkoztam a játékkal)
Ja, meg mennyi egy sim átlagéletkora? Kicsit ledöbbentem, hogy a felnőttként indított náci sorozatgyilkosom 28 nap múlva megöregszik... -
Pirlipát #9718 Lehet, hogy azért mert mindent az építésben keresel? Ott csak az ablakok, ajtok, lépcsök falak, korlátok vannak. A többi tárgy a vásárlás módban van. Ja és nem szabad kapkodni, mert a legtöbb tárgynál mikor egyszer ráklikkelsz még feljönn egy ablak, ahol több szinben is megvan, söt azon belül is varálható például a kanapé alapszine a párnákkal. -
#9717 Ez "autonóm" ötlete a simnek és általában éjfél tájékán jön elő nála. A funny a dologban hogy jelentős fun növekedést okoz, kiváncsi vagyok hogy van e lebukás programozva a visszalopási eseményre:)? -
ATISoft #9716 Ja és a másik. A faq-ban olvasható, hogy a "try for baby" csak öszeköltözés után aktív. Épp az egyik női simmel játszottam, összejött egy pasival, beültek a hottubba és megjelent az opció. Pedig nincsenek összeköltözve, még csak eljegyzés sem volt... -
#9715 Mert nekem nagyon tetszik mindegyik es nem emlekszem, hogy vannak ilyen cuccok epites kozben, de akkor megnyugodtam nyilvan en voltam figyelmetlen. -
ATISoft #9714 Tegnap éppen egy party közepén voltam, amikor az egyik vendég ellopta a kertből a kertitörpét. :) Nem tudtam mit csináljak, mert nem értem utol a "tolvajt". :) Aztán másnap (vagy harmadnap) a simem gondolt egyet és visszalopta. :) Kiment a házból, el az utca végére, eltűnt, aztán kicsit később a törpével a kezében jött vissza. :)) Nagyon mulatságos volt, nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban. :) Mindenesetre ezt "magától" csinálta, ilyen parancsot nem lehet(?) adni a simnek. :) -
#9713 Különlegességnek csak a törtvonalu lépcső tünik, de az is meg lehet nyomigálni, vannak rá receptek a snooty-ról elérhetően. -
Pirlipát #9712 természetesen.Mert? -
#9711 Hazepites kozben talalkoztatok ilyen cuccokkal?
-
Pirlipát #9710 HÁt nem tudom... nálam például nem utálták egymást az ikrek, és felnöt korban is ha fiú(ill. az öreg) felesége áthívta a férje ikertestvérét, akkor egyszer csak azt láttam, hogy az ikrek ölelgetik egymást, meg vicceket mesélnek egymának. De hát ez egy eset, azóta nem születtek ikreim. Az nyósókat majd figyelemmel kisérem. -
Pirlipát #9709 Hát én elég gyakran nézegetem az eget és tény, hogy még nem vittek el az UFOk, de ettől függetlenül kizártnak tartom, hogy csak egy városban történhessék ez meg. Egyébként a Sims1-ben is elvittek az UFOK de ott is borzaszto ritkán fordult ez elő. Valószínüleg itt is ritkán történnek ilyen dolgok, bár a képeket nézegetve gyakrabban mint az egyben. -
#9708 Egynehány érdekes családi viszonyulásra lettem figyelmes és nemtom ezeket csak bebeszélem magamnak vagy általánosan így van (mert akkor nem semmi "viselkedés-scriptek"):
-az ikrek általában nem jönnek ki egymással (persze csak úgy magukra hagyva)
-az anyós útálja a menyeit
már 2 ízben tapasztaltam mindkettőt (vő-anyós és meny/vő-após viszonylataim problémamentesek). -
Pirlipát #9707 Nekem is természetesen a legelső alkalommal születtek ikreim, amikor még azt sem tudtam mit is kell egyáltalán a gyerköcökkel csinálni. Hát mit ne mondjak teljesen KO volt anya, apa plusz a 2 nanny akiket odahívtam. Azt sem tudtam, hogy hol hadjam kezem-lábam. De azóta már az ikrek nagyszülök lettek, az egyik többszörösen is. És persze ők a kedvenceim. Sajnos az egyik mivel vele játszottam a legtöbbet el is kapta a jump nyavaját és lassan talán elutazik a hawai táncoslányok kiséretében egy gondtalanabb vidékre :-( -
#9706 Nálam odahaza 3-an toljuk a gamát a nejemmel és a nagylányommal. Persze Murphy-féle tvr.ként a lányom simjeinek lettek először ikrei, a gyerek csak ült a gép előtt és sokat gondolkodot, hogy visszatöltené a mentést. Az asszonyommal persze bíztattuk, hogy csak vállalja be nyugodtan, ez is egyfajta kihívás. Azóta már child vagy tinikoruak az ikrek és ha látnád a lányom milyen büszke, akárcsak a sajátjai lennének:)))! A nagy gyereknevelésben persze a simjei folymatos want-okat kaptak, amelyeket csak a kislánysimekkel való foglakozással ki lehetett elégíteni és ez első két életszakaszra a szülők kaptak annyi aspipontot, hogy akár fejenként vehettek egy-egy bödön elixir of life-ot. Nem is rossz arány ugye 7 napért 15 nap élet nomeg folyamatos platinum mood:))! -
cviti #9705 Köszi. Tényleg kimerítő, de nagyon jó. A párom azonnal felmondott, és most ketten, + a dadus nevelgetjük.
-
#9704 ja ma már rájöttem mit akart valójában:) de attól függetlenül megkérdeztem, mer érdekel. -
#9703 Sztem csak a rosewell faluban következik be! -
#9702 Ok, beszélgessünk a játékról... bár az én #9639 kérdésemre nem kaptam még mindig választ, ha jól látom... pedig a játékkal kapcsolatos! :-)) -
#9701 A teleszkópról jut eszembe: hallottam, hogy a túl gyakori stargaze váratlan követkeményekkel járhat (meteor+műhold a fejére esik, meg a férfiakat "ződemberek" teherbe ejtik), ezeknek mennyi a sansza és minden faluban bekövetkezik (mert ha csupán abban a Rosswell szerüségben akkor nem érdekel nagyon)? -
#9700 zoli80 jól mondja, a ló alaku bigyó, így van (huszár sakkfigura) -
#9699 Gratula! láttam már olyat aki ezt inkább elsőre katasztrófának vélte:))! (persze egyáltalán nem az inkább aféle "teljesen kimerítő" boldogság). -
#9698 Ertem. ok. az a baj, hogy a sakkot is kerestem, de azt sem talaltam meg! :( -
#9697 Koszi! akkor korbe nezek megegyszer! :( -
cviti #9696 Sziasztok!
Új vagyok még itt.
Ikreim születtek!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok emiatt!!! -
#9695 1. ott tudod megvenni a teleszkópot ahol a sakkot
2. épp az a lényeg amit kérdezel! a maxismade comm.lot-ok egy-két dologra adnak megoldásokat, de amit Te csinálsz az egyesíthet egyszerre mindent. javallom hogy alaposan vizsgáld át a comm.lot-ra elhelyezhető attrakciók és tárgyak körét (minnél több, annál jobb). szvsz a visszafelé harmadik legnagyobb telekméreten már egész kellemes kozösségi telek felépíthető, pl. vedd figyelembe, hogy csak az irányított simed vásárol, tehát nem szaküzlet kell hanme szatócs vagy bazár, átalában csak az irányított sim grillez (egyhónapi gamálás után 1-szer esett meg hogy nem az) noha enni mind gyülekezik:)) -
#9694 a ló alaku bigyónál van azt hiszem. -
#9693 1. pedig ott van az valahol.
2. igen -
#9692 Ket dolog jutott eszembe:1. a tini lany szeretne teleszkopot + aspi pontert, hol tudom megvenni? mert korbe neztem az egesz bevasarlo listat, de sehol sem talalom! :((
2. ha szeretnek sajat comm. lot-ot csinalni, be tudom rendezni mindennel? pl. ruhat, konyvet, ujsagot stb. is tud majd ott venni a sim? -
#9691 Hú ez nagy "küzdelem" lehetett. Magam is éltem már meg hasonló "spirálokat" le és fel egyaránt. Valahol hallottam, hogy 3 need egyidejü -70 alá kerülése bekrepa, szerencsére még nem láttam ilyet közelről. -
#9690 Az aspirációkról még nem is értekeztünk 1000l, pedig a technológiákat már jócskán tárgyaltuk. Kinek mi a stratégiája ebben az ügyben?
Én magam nem játszom az un. romantikus beállítottságu simmel, egyszerűen csak azért mert nagyon konzervatív vagyok szexuális kérdésekben és azok a vágyak amik ott nyerők tőlem teljesen idegenek, a simemet meg persze nem akarom útálni. A többi aspiráció jöhet, de mindenképpen favorizálom a családcentrikus népet. Gyakran vagyok figyelmes arra, hogy a "rögeszmésített" kivánságkör olykor túlzásban kerül előtérbe, pl: mind a négy want-nál a fortune muki valamilyen bevásárlást szeretne (általában olyat ami tök kimerítené a kasszát) vagy a knowledge-es pasas csak a skill fejlesztéseket szeretné (akkor amikor egy új skillpont megszerzése már bizony több órás küzdés), a popularity sim meg kizárólag a hívjukfel-valakiújat-partizzunk-(aligismeremde)legyenjóbarátom. Az ilyen "egysíkuvá" válás sajnos azt szokta eredményezni nálam hogy a sim kikerül az "aspirált" zónából (tehát még a mini gold moodot sem éri el). Ilyenkor megpróbálom "egészen más" gondolatkörbe átrakni, nehezen megy de szvsz. nagyon megéri.
-
#9689 Tegnap majdnem sikerult megolnom az egyik simet. Az egesz ugy kezdodott, hogy eppen reggelizett. Masik ket szobatarsa (egyebkent mindkettobe szerelmes) magara volt hagyva. Az egyik elkezdett flortolni a masikkal, csak ugy magatol. Persze meglatta oket. Kajat eldobta, odarohant, felpofozas. Mindket kapcsolata le -20ra. Ezutan az egesz napot azzal toltottem, hogy visszavigyem a kapcsolatokat a regi szint kozelebe. Eddig egesz jol is ment a dolog. Csakhogy kozben beesteledett, es a sim egesz nap nem evett, nem pihent. Kaja, komfort es faradtsag is lement 0-ra. Probaltam adni neki egy kis snacket. Elkezdett enni, aztan letette a kajat, es ott a konyhapadlon kiterult, es elaludt. Kozben a kozerzetet mutato csikja mar piros volt, es erosen sullyedt tovabb. Na mondom, ha nem eszik, akkor aludjon. De azonnal felebredt, merthogy ehes. Ekkor a kozerzete mar -50% alatt volt (jol gondolom, hogy meghal a sim, ha az teljesen minuszba megy?). Szoval nem evett, mert almos volt, es nem aludt, mert ehes volt. Vegul lekoltoztettem az agyat a huto melle, sikerult belediktalnom egy kis kajat (az ehseg felment kemeny 10%-ra), akkor vegul aludt egy kicsit, aztan megint eves, ujra alvas. Vegul tulelte a dolgot. -
#9688 Jaja! mindkét szülő fortune aspirációval bír:). Vannak ám elmeborult elvárások a gyerekkel kapcsolatban egészen váratlan időpontokban is. Nálam volt, hogy a gyerek épp előbújt és a kedves papa már helyből magániskolai terveit adta elő avagy a 6 simórán belül felnövekedő tinisimmel kapcsolatban -aki mellesleg egy világlustája volt- a mama még mindig dédelgette az over achiever elgondolását.
-
#9687 Hehe! ez jo buli lehetett! :) -
#9686 Ok. koszi elore is a haziko kepet. megnezem a tv musort en is kb azokat talaltam amit leirtal. ezek kozott lenne a fozocskezos musor is? -
#9685 hm
nem hiszem, hogy minőségi különbség ekkora lenne -
#9684 Természetesen! Nem kell sok-sok minden amit májerkodok, hiszen a variációk végtelenek és mindekinek amit tetszik. Az általam(!) javasolt(!) megoldások(tehát nem "kinyilatkoztatások"!) mindig egyfajta max.ra törekednek (tudod, csak todományosan:) és próbálják a gama lehetőségeit minnél jobban feltárni. (pl. labdarugás a Fradi-UTE meccs is meg az az Arsenal-MU is és hogy-hogynem én inkább az utóbbit szeretem megnézni:)) -
marcus13 #9683 HellÓ! Bocs a hülye kérdésekért, de nem találtam a meg azt a hozzá szólást, ahol az a felhasznáélói név, és jelszó volt leírva, amivel be lehet lépni a sims2faq-us oldalon a vip-be. ha valaki megtudná mondani..
Előre is kösz -
#9682 nem akarok kötözködni, de nem kell magániskola sem. a gyerek alapból C-vel kezd, ekkor érdemes rá odafigyelni, amíg el nem éri az A+. ienntől kezdve nincs gond
a hf-t meg addig csinálja, amig a fun kitart.
ha fáradt is még pluszban, akkor előbb aludjon
érdemes a legdrágább 1 személyes ágyat megvenni neki
a lusta sim is szeret táncolni, fpkleg ha sokat csinálja, akkor nagyon szépen belejön
ha a gyerek A+ -os, akkor egy-egy napot már ki is hagyhat a suliból (ám a lecke mindig legyen kész)