Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! A Sims2 nek lesz magyarosítása?
Sipocz
Ha! nálam besz...s mert a basherolt párocskámban mindkettõ "kissé molett" testalkatu és amikor együtt ropnak fürdõnaciban technóra, az csúcs😊)!
A zenéket hova rakták el és mi a formátuma?
Ez a bárpultos dolog átvert picit, azt hittem a bartender fazon váltotta ki a Sims1 HP caterrerét és képes dolgozni a party asztallal is, kihívtam de amikor megállapította hogy nincs bár 10$-ra lenyult és elhúzott, én maradok a "csináld magad" party asztalnál mert úgy láttam mintha a kaja menõbb cuccos lenne simeknél mint az ital (fõként úgy hogy 3 féle kaja is van).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Adam5
de a partykra vigyázz mert ha rosszul sikerült akkor sok pontot levesz Eduárd-tól!

cenobite
Eduárd-nak a szinte folyamatos vágya egy nagy parti, bárszekrény, meg ilyesmi. Bárszekrényt azt ma veszek neki és lehet, hogy megejtünk egy partit is a következõ szünnapján, mert van egy hifi, amin bömböl a zene.

Ja! Tök jó volt, tegnap a death metal-ra csak úgy ropták az asszonyal! Amúgy +lepõdtem, mert amikor elõször játszottam a játékkal és +láttam a hi-fi-nél, hogy a választható zenék között szerepel a metal, arra gondoltam, hogy valami kis prüntyögés, meg nyekergés lesz, erre nagy zúzós témák vannak. Kemény! 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Nekem a csajosnál (Próba Elvira) a család van az elsõ helyen, volt úgy hogy a wants-nál együtt szerepelt a "játszani", "beszélgetni", "viccelõdni" Eduárd-al, így röpke egy-két perc alatt kerestem egy halom "vágy-pénzt" és még jól is érezték magukat. 😊

Sipocz
A Sims1 HD-hez hasonlóan itt is magazinokból lehet fejleszteni az érdeklõdési köröket, de nekem a magazin olvasása helybõl 10-re túrta a témaértést a karinál. Nincs fokozatosság, nem vezet e dolog túltermeléshez?
Valamelyikõtök csinált-e már community lot-ot és ha igen a HD-bõl megismert vendéglátós szekció része-e a dolognak?

Sipocz
Jaja, gondolom a regenerációs és szórakoztató tevékenységeken túlmenõen a melóban is lehet "élni és élni hagyni": pl. 6 simóránként esznek, beszélnek egymással, sõt mintha 1 ízben a fun-ja is nött volna valamicskét. A 3 szálhaju hapsim eü. alkalmazott és mint mentõs 1* kapott egy body skillpontot a hordágy cipelésért, aztán mint ápoló 1* kapott 5000$-t egy helyes diagnózisért.
Nagyon jó amint a wants-fears általános dolgai aktualizálódnak az adott sim adott helyzetére. A pasas szerncsefi igazításu és amikor a kezdõ 20k-ból beköltöztettem az elsõ vágya egy min.400$ fotel volt, no ráment az elsõ napi kereset meg a vastarcsi 1 része, ahogy megkapta a 400$-os fotelt a köv.vágya egy min.600$-os könyvespolc volt😊). Vagy pl. a "kisfingós" karim, beköltözéskor a vágya az volt hogy szerelembe essen valakivel, midõn rátukmáltam (nem volt nehéz) a 3 szálhajut már a dolog ugy aktualizálodott hogy "szerelembe esni a kiskopasszal"😊.

cenobite
Egész jó, hogy már kb. 60-40 az aránya a "játékról" és a "miért nem megy" postoknak, a korábbi 0-100-hoz képest.

cenobite
Nekem is folyton állva telefonál.

Tegnap nekem olyan volt, hogy Próba Eduárd dolgozott és aközben a bladder szintje erõsen sülyedt. Már majdnem vége volt a munkaidejének, amikor a bladderszintje villámgyorsan visszakúszott zöldbe. Arra gondoltam, hogy bebrunyált, aztán majd hazajön itt nekem nagy büdösen/depisen, de nem! A nyúljelmez (mert egy focicsapatnál ilyen kabalaállat a foglalkozása) tök száraz volt. Szóval valószínû, hogy a munkahelyen végezte el a dolgát.
A következõ nap a wants/fears-ben az egyik félelme a nyilvános helyen vizelés lett!
Betaxiztam vele a városba, lazult, úszott, stb, aztán persze wc-znie kellett. Be is rohant egy nyilvános wc-be, és meg is kaptam az 500-as büntit. 😊

Sipocz
Van it még 1 dolog amire nemtom jól emléxem-é! Maxis Luc azt igérte, hogy alkalmasint el lehet majdan kisérni a simet melóba/suliba, voltak rá képek is (az egyiken katonák álltak sorba a wc-ben, a másikon diáklányok testnevelés órája zajlott). Ez csak kieg.-ben lesz vagy már része a gamának csak én bénázok??
Mellesleg óriási dolog, hogy van a játékban üzemi étkeztetés és munkatársi szocializálás!
Jó dolog a telefonos csevely haverokkal (távszoci😊), de hogyan vehetném rá a simet hogy mindezt ülve-elheverve csinálja, volt úgy hogy hazajött a melóból majdnemnulla comforttal és a barátja akkor telefonált rá egy kis dumcsival, lenyomtak egy majd 2 simórás dumát állva-járkálva és a végén a kari kicsinység összeesett.
A munka közbeni fontos történések (fõleg a pénzszerzés és skillpont nyerés érdekelne) bekövetkezési valószinüségét mi határozza meg leginkább?

TopGun
Hi! "reszkess", asszem ma este vegre nekem is meglesz a game es ha mukodni fog, rendszeresen foglak "bombazni" mailban kerdesekkel ha nem baj? 😊)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
Helló Népek!
Tegnap volt egy kis melóhelymentes laza és hozzáfértem picit a gamához. Itt van néhány tapasztalat, ellenõrizzétek mert nem biztos hogy én mondom meg a tutit!😊
-házi feladatról (Mike-nak ajánlva, ha még problemás a dolog):
A kölyök mikor hazajön a suliból hoz magával egy munkafüzetet, amit lazán ledob valahol a házban (nálam majd belebotlott az iróasztalba ezzel együtt a padlóra hajította😊). A srác fókuszba és rámutattam vele a munkafüzetre (amit persze elõzõleg buy-ban azért felraktam az asztalra) és 2 opciót kaptam ->1.csináld magad (A+ a suliban a gyerek, neki is ûlt a megoldásnak, de ezzel együtt nagyon lassan haladt a semmi felé és fel is adta); 2.kérd meg a szülõdet segítsen (itt van az hogy szülõje válogatja erre mit szól, szerencsére az enyém mozdult a kérésre, a srác ugyanúgy nekiûlt a körmölésnek és az apja a közelében fel-alá sétálgatva magyarázta a leckét amit a srác beírt a füzetbe, néhány perc alatt elkészültek!!!) Már kezdtem örvendezni, hogy ez is letudva, amikor másnap a srác hazahozott a suliból egy másik leckefüzetett😞(, a Maxis gyerekkínzásra és szülömacerálásra is szakosodott??
-jellegzetes mozdulatok
Minden karinak jellegzetes mozdulatai vannak, amelyek általában a jövés-menésben jönnek elõ, de néha az interakciókban is. Nálam az egész család gamer és így van sok kari, pl. van aki járkálás közben tapsikál, van aki igazgatja a 3 szál haját, vagy van aki a fülét-orrát piszkálja, egy másik az ingének-pólójának a hónalját igazgatja.
-anyagcsere
Hát ahogy ezek a simek esznek (illetve falnak, zabálnak), jobb érzésü sertésállat is felháborodna, azt gondoltam csak akkor jön elõ ha nagyon éhesek, de így esznek akkor is ha csak egy picit nasiznak. Van egy csajos karim, akit jól szituált, családcentrikus úrinõnek formáltam/formálnék, de manapság már csak "kisfingósnak" becézem (még vihog is a szellentésein) és hogy mi malac az ágyban a barátjával(jövendõbeli 3 szál hajjal) hát nem igaz😊)!
-wants-fears
Csúcstalálmány a Maxis fiuktól, minden elismerésem.
-tárgyak
Többségében nagyon a helyén vannak, a Sims1-hez képest néhány cselekvés elvégzése értelmet kapott (pl.kézmosás). Amit nagyon nem értek pl. a külsõtéri világítóeszközök, nagyon meglepõdtem hogy a kerítésre kell õket szerelni:o.
-homoszex a kekszek-keksze😞((
Elhajtottam a 3 szál haju pasimmal az usziba és megrõkönyödésemre rászállt egy csapat buzeráns (dance together), így elmenekültem vele vidámabb lot-ra. Nálatok is így van? Hogyan lehet ezeket fizikailag inzultálni? (ui. szerettem volna kiverni belõlük a fekáliát!!!😊)
-kariszerkesztésrõl
5 db fazont kreáltunk eleddig és megszórtuk az inspirációs igazítást. Szvsz. ahogyan a karigenerátorban balról jobbra helyezkednek el az igazítások egyre nehezebb õket kijátszani. A szerencse és ismeret centrikus pasi/csajos a legkönnyebb platinummode várományos, valahol a családmániás az átlag és a romantikus, méginkább a társaságkedvelõ a legkeményebb. Ez utóbbi kész anyagi csõd is egyben, mert minden 2.vágya egy jó kis költséges party (ráadásul nincs caterrer😞((!, így csuszpitálhatsz magad!)
-ami nagyon hiányzik
Nincs háziállat😞(!
-ami meglepõ
Társalgás a service alkalmazotakkal, akik közül az élelem házhozszállító csajos pl. mint vendég is megfordult a háznál, igaz nem a gazda hívta, hanem mint az egyik vendég barátja jelent meg!

Sziasztok!

Arra van ötlet miért van, hogy kiírtam az image file-t, telepítettem, de elindulni nem hajlandó. 😞
Ha be mountolom egybõl indul...ötlet?

M@TriX
nincs mit, örülök ha tetszik, juhejj!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amiga
Tárgylockolós bugra megoldást nyújt, ha többször egymás után belépsz az eladás menübe. És meg kell nézni, hogy valamelyik karakter parancssorában nincs-e belinkelve az aktuális tárgy.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ikarus
kicsit korán van, annyiszor írtam ember-t, hogy bocsánatot kell kérnem a szóismétlésért.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
Nem a vérfertõzésre és pedófiliára gondolok, de az ember itt elszórakozhat a mindenféle fura helyzetekkel, egyrészt mert jót röhögök rajtuk meg mert játék, (és az azért van, hogy az ember ilyenekkel szórakozzon, és jól érezze magát), másrészt meg az életben elég egy komoly kapcsolat, és azt úgysem rontaná el az ember ilyen hülyeségekkel.
Akkor is háremet fogok csinálni!!!! Megdöntöm az egy házban én és kétszázötven nõ rekordját 😊)))))))))))

cenobite
Az is jó még, amikor telefonálok valakinek, nem csak áll a telefon mellett, hanem mászkál a szobában, pofákat vág, eltartja a fülétõl a telefont, stb.

cenobite
Köszi, kipróbázom.

A csetnél az is király mikor írja,hogy ki jelentkezett be,v. lépett ki.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azért a számítógép überel mindent.😊Az onlány kajarendelés,cset,novella írás(creativy skill),emilek és a game ugye..😊

PREMIERE1
A spouse-t válaszd! Házastársak lesznek. Állítsd a családra mindkettõnél az életcélt és ... 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

cenobite
Az én párom, akiket kreáltam, valószínüleg valami rokonságban lehetnek, ugyanis nincs etye-petye. Amikor a legelején megalkotod a családot, van egy ilyen "családfa" szerû ikon, ahol megadhatod a kapcsolatokat. Van roomie és még két másik - amiket egyenlõre nem fordítottam le. Nos a 2 másik közül választottam az egyiket, de csak best friend-ig jutottak. A csók és az ölelés csak friendly lehet, ráadásul a csaj hazahozott a munkahelyérõl egy skótszoknyás idiótát, de én ilyen gyökér pasival nem hozom össze. Minden munkanap után bejön hozzánk a fickó, tv-t néz, stb. A csajos persze flörtöl vele, stb, de majd az emberemmel (aki Eduárd névre hallgat) kirakom.
Asszem kezdek ma egy új családot és roomie lesz a kapcsolat.
Amúgy fasza a játék, csak valahogy én is több bútorra meg ilyesmikre számítottam, viszont a lehetõségeink tényleg jelentõsen megnõttek. Tök jó, hogy pl. az újságból nem csak munkát lehet keresni+olvasni, hanem repcsit hajtogatni, keresztrejtvényt fejteni, stb...

Adam5
igen a move in el beköltözik

Adam5
xido???

te az a xido vagy az MSN-rõl?

Valószínû,hogy move in-nel össze tudod hozni,de nem biztos,mert még nem prószáltam.

Passsz...de érdekes,hogy senki sem akar normális családi életet élni.Igaz azt elég otthon,nem?😊A hagyományos felállás már nem is jó?Még jó,hogy nincs benne se vérfertõzés,se pedofília..😊))

Ikarus
Lehet benne "háremet" csinálni????
Van egy érzelgõs csókám, pikkpakk elhódít mindenkit, most azon vagyok, hogy az meglévõ csaj mellé még vagy kettõt be kéne költöztetni, csak tegnap este már nem volt idõm rá. 😊

Tornázni azt tudok..😊

Háj!No vki megmondaná nekem miért nem tudok a tévébõl tanulni?Pölö a fõzés:a tinilányom egyik vágya,hogy megtanulja a hotdog készítést a TV-bõl,de ez sehogy sem akar összejönni.Vki elmondaná,hogyan is kell?

Ricsik..ez a censor-patch csak az "alcohol-clone" verziót szereti..és hancúrozni bárkivel lehet,akit befûztél😊)..én magamba bolondítottam 2 csajt is..aztán úgy pakoltam a végén õket,hogy egyikkel elvoltam,a másik meg nézte a tévét és pizzázott..persze berohant és felpofozott,de utána õt is megraktam,hogy lenyugodjon...aztán egymásnak estek és bunyóztak egy nagyot😄D
Johnyy
TK an ízi, szokd meg,, adig amíg lesz pöcs!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Eddig egész jól megvoltam de az utóbbi 5 percben baromira felidegelt a cucc. A két bénasegg a konyhakövön hagyja rohadni a kiskölköt (már elnézést), inkább a zuhanyzó mellett szoronkodnak értetlenül. Erre elõjött másodszorra is a bug, hogy egy használati tárgyat nem lehet eltüntetni. Ez múltkor az ágy volt, most a tûzhely. Megjavítani, használni, eladni nem lehet -grats Maxis. Veszek mellé egy másikat - csávókam nem tud választani köztük; gyerek tovább bömböl...
úgy kib*szom mindjár csak úgy csattan
Johnyy
KÖsz MX!!!!

Hentes Bill
Mátrixnak köszönd, õ csinálta

Boldog Karácsonyt!

Johnyy
Uj Bann! Jó, Grat! A CSajokat sziveseben figyuszom 😉

Hmuda
Nincsmit. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszi HMUDA!

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Johnyy
Engem iscsakis a hugyozó fickók érdekelnek,, leéhiheted! Biztos a készítõ élvezettel dolgozta ki a bránereket

Hmuda
Passz. Én nem használom, mert nem azért játszom, hogy a simjeim szerszámát nézegessem, hanem hogy játtszak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
akor mindent letisztáztunk!!! Janinak hívnak,, yeah 😉)))))))

Adam5
Ádám-nak hívnakk és az 5 a kedvenc számom.

Johnyy
Adam........ 5? Adams ?

Adam5
jaja én is szeretem

Johnyy
Még menyire,, egy kis 500000 watt kelemes mégha rájövök hogy a paradicsmopaca egy pillangó a melkasról akkor is

Johnyy
Szerintem Full faxa e anév! Johny 5 öss robot Johny englis (idiota segfely) John Hamond, stb,, mindenben nagy,,, ,, Ceretem jeeeee

Adam5
õõ, izé az jó

Johnyy
IG eN Rövidzárlat felyel, fém voltam, mostmár magyar vok nem turista de a csavarhúzók még ízlenek és az olajtól részegülökkkk

ZsZso
JEEEEEEEEEEEE. Mayor lettem ... de csak 1,300 at keresek 😞 3 szabadnapon van / hét, és 10 -15 ig munkálkodom asszem. Csajom meg már titkos küldetéseken dolgozó doki lett 😊. Kikapcsoltam az öregedést, mert azzal nem lehet semmit se csinálni. A gyerkõceim viszont így nem nõnek 😞. Van két tíííínédzserem, és egyiküknek má megvolt az elsõ csóóóókkk 😊. Na mára ennyi ... jó 8 !

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Adam5
1épként az én emberemet és Johny nak hívják a sims1-ben és a 2ben is