FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Tegnap majdnem sikerult megolnom az egyik simet. Az egesz ugy kezdodott, hogy eppen reggelizett. Masik ket szobatarsa (egyebkent mindkettobe szerelmes) magara volt hagyva. Az egyik elkezdett flortolni a masikkal, csak ugy magatol. Persze meglatta oket. Kajat eldobta, odarohant, felpofozas. Mindket kapcsolata le -20ra. Ezutan az egesz napot azzal toltottem, hogy visszavigyem a kapcsolatokat a regi szint kozelebe. Eddig egesz jol is ment a dolog. Csakhogy kozben beesteledett, es a sim egesz nap nem evett, nem pihent. Kaja, komfort es faradtsag is lement 0-ra. Probaltam adni neki egy kis snacket. Elkezdett enni, aztan letette a kajat, es ott a konyhapadlon kiterult, es elaludt. Kozben a kozerzetet mutato csikja mar piros volt, es erosen sullyedt tovabb. Na mondom, ha nem eszik, akkor aludjon. De azonnal felebredt, merthogy ehes. Ekkor a kozerzete mar -50% alatt volt (jol gondolom, hogy meghal a sim, ha az teljesen minuszba megy?). Szoval nem evett, mert almos volt, es nem aludt, mert ehes volt. Vegul lekoltoztettem az agyat a huto melle, sikerult belediktalnom egy kis kajat (az ehseg felment kemeny 10%-ra), akkor vegul aludt egy kicsit, aztan megint eves, ujra alvas. Vegul tulelte a dolgot.