FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Nem igazán értem ezt a dolgot az OS-kel kapcsolatban. Én minden dolgomban win2000+sp4 használok és tudom hogy ennél mi miért nem megy (na nehogy már a gépezet uralkodjon rajtunk:)). Az tudom, hogy sajnos a win2000 lejárt lemez és nem elsődlegesen játékra termett, valamint az új hídszervezésü alaplapokkal nem tökéletes a működése, de 5-6-os erősségü "földrengésekig" bírja. A hibajelzés nélküli kimászást ugye az a folyamatrész idézheti elő amikor a futtatás megkerüli a kernel akcióit és szvsz. a gamában ilyenek a directx folyamatai. A legontosabb szálák a hang és a grafikus működéshez kötődnek. Mindkét esetben a megfelelő (nem biztos hogy a legújabb a legmegfelelőbb) device driver fontos valamint a "baráti" codec-ek használata a gépen. Sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim a ACE megalisztikus pakkjával, ami mindkét szálat képes kicsinálni és az is kevés ha csak uninstallod mert egy teljes registry átdolgozásra is szükség van. A gama legfontosabb gyorsítását a videókártya függőleges szinkronjának letiltásával lehet elérni, a dxdiag-gal lehet vizsgálni hogy ez a működésben nem okoz-é hibát.