32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
rage at work #8793 Tökéletesen függetlenek
Érdemes megnézni a hivatalos fórumot,
ahová csak érvényes serial birtokában lehet beírni.
A troubleshooting fórum a legforgalmasabb...
-
Balli #8792 Venned kell doppingot -
#8791 Hogy lehet valakiböl atléta? -
Balli #8790 + még egy kérdés:
Ahogy telik az idő egyre több tárgy lesz majd amit megtudok majd venni? -
Balli #8789 S ezek a fagyások független attól, hogy eredeti-e a játék vagy nem? -
rage at work #8788 Annyi bizonyos, hogy Win98 alatt ritkább a fagyás/error mint az XP-s rendszerek alatt, illetve az is, hogy az SP2-es rendszerek alatt gyakoribb, mint SP1 alatt.
A videokártya típusban nincs logika, fagyhat ezzel is, azzal is,
míg azt megnéztem otthon, hogy -nosound paraméterrel (vagyis hang nélkül) is fagy, ezzel a hangkártya probléma kilőve. -
#8787 Ja es a codec kapcsan valami 6.0.0.9es allinone csoda akarmi van fenn, amit egy ismerostol kaptam, es csekely merete - 4-5 mb - ellenere sosem volt meg codec gondom, leszamitva par amugy is rizikos jatekot (freelancer pl.). -
#8786 Nalam titan4200, xp sp1, valami regi 53.xx detonator, eredeti jatek, abit KD7es lap, 2.2 AthlonXPproc, 2x512 samsung ddr400 ram es tokeletesen fut 1024ben. Eddig egyszer sem lepett ki vagy fagyott le, csupan akkor szaggat be picit, amikor - a sajat varosomnak koszonhetoen - a comm.lotokban osszegyulik sok ember flipperezni, vasarolni, stb. De ez is csak apro szaggatasok, mondhatni a meg elviselheto kategoria - ilyenkor kikapcsolom a lajtingot es a shadowt, es szinte alig eszrevehetoen "ugrik meg" 1-2szer. Ja, a zene kikapcsolva, helyette a foobar szol a hatterben. Hang es effekt van ofkorsz. -
rage at work #8785 Szerintem, addig jó, míg senki sem tesz fel codec packot
Amúgy a kifagyások - hibaüzenetek eléggé logikátlanul jönnek
Valakinek ugyanazon a konfigon tökéletes, van akinek 10 percig sem megy a játék.
A hivatalos oldalon leginkább az derül ki, hogy mindegy, hogy GeForce vagy ATI, AMD vagy Intel, vagy fut valakinél jól, vagy nem
Ha úgy dönt, hogy nem, akkor szinte esély sincs rá,
hogy megjavítsuk
Nálam ATI 9800 Pro / 4.9-es Catalyst, XP SP2
esetében olyan 10-15 percig megy
Utána vagy application crashed, vagy kifagy
De volt már kék halál is :)
Apám gépén ATI 9200 4.9-es catalyst, XP SP2 - hibátlanul fut.
-
#8784 köszi -
Attiska #8783 Van ugyebár egy csomó érdeklődési kör, pl. politika, stb., és a program jelzi is, hogy mennyire vagyunk benne jártasak. Ezeket az értékeket hogyan lehet növelni? -
#8782 A kollegaritás príma dolog, nálam a kezdőt a barát-kollégák oktatják a karrier reward-okon. -
#8781 Nálam a srác want-jában ott volt a sneak és párhuzamosa a fear-jében a lebukta meg a rendőri előállítás, minde játszott + és - aspi egyaránt. A kedves papa szerette volna még kivizsgálni ez esetet, de én inkább küldtem aludni. -
#8780 Ha jol emlexem, akkor a sneak out csak 11 ora magassagaban valik aktivva, addig nem lehet tervezni. A gyerek marhaboldog lesz tole es kibulizza magat, de a masnapi esetleges iskolaban bizony "hulla" lesz. (ha csak a rendor nem hozza hamarabb, es egy csaladi letolas utan picivel tobbet alszik) ;]
Egyebkent ha mar itt tartunk. Ha a rendor hozza haza, jelent valamit? Marmint ugy ertem, hogy az egyetlen alkalom amikor elkaptak a "lanyomat" es hazahoztak nem nagyon mervado nalam, mert en is rendor voltam akkor, es a kollegano bizony ismeroskent udvozolt, es amig a leanyzo a bilicsektol rettegett, addig a felnottek megbeszeltek a dolgot, majd egy elkoszones utan tavozott a karhatalom ;] Maskor is igy van, vagy csak a "kollega gyereke" miatt volt ennyire enyhe a dolog? -
#8779 Szeretem közelről is szemlélni a dolgokat: van egy házaspárom ahol az egyik sim ez első utód a faluban, nagyon hangolva vagyunk mint sim és gamer: égekig ér a nejével a szerelem és amikor pátyolgatják egymást és mondom neki hogy flirt (goose) akkor belenéz a kamerába, mutatja a "tuti-jelet" közli hogy "szvubó" és rettentően őrül, így aztán a dolog csakis wh-val érhet véget:))), amikor utasitom hogy dance solo akkor is húz egyet a könyökén és kiszól nekem hogy "sdzidó" és ropná hajnalig, nem is beszélve amit a nejével művelnek a dance together esetén és a legLOL-abb dolog hogy a kisgyerekük toddler korában magától programba rakta a dance solo-t pedig még járni sem tudott csak amúgy ülve billeget egy kicsit. -
#8778 (tinik folyt kieg.)
Van itt egy-két konkrét technológia
-first kiss és go steady: tapasztalataim szerint nem szabad elsietni a dolgokat, kb. 100/80-as hozzáállás javalt a sikerhez
-sneak out, go out: ugyanannak a kimaradós bulizásnak a titkolt és a legalis változata, a sneak-hez meg kell várni az estét és ekkor kell a barátnak/barátnőnek telefonálni aki kb. 01.00 h-kor jelenik meg, mivel ez egy éjszakai kaland elsősorban a hétvégek progija; a go-hoz mindenképpen szülői engedély kell és ezt érdemes koradélután megütni, ha az engdély megvan rögtön telefonálás és rövid időn belül jön a haver. -
#8777 nemtudom másnál is van-e, de nekem pl. feltűnt, hogy vannak dolgok, amiket imádnak csinálni, szinte már megszállottan
pl. ugye anno beszéltem az egyik tizenéves simemről, akinek mániája volt a tánc, tehát hazajött, füzet ledob (télleg miért nem tatyó? :) zenecucc bekapcs, tánc
vagy itt van egy frissebb játékos, ő zongorát akart, megkapta, és most azon klimperrol egész nap (nincs nekije állása) nem eszik, nem beszél senkivel, teljesen beszippantotta a muzsikálás :))) -
#8776 Bizony-bizony, ahogyan írod. A Sims1-ben a képességek-képzettségek-lehetőségek-esélyek sorozata nem függött össze, de itt minden eseményben az adottság és képpzettség már benne van (hurrá-hurrá). Nagyszerüen lehet kompenzálni az egyes statisztikai adatok alacsonyabb értéket, pl. nálam volt hogy a döglustának indult gyerek felnőtt korára a dance és az úszás nagy szerelmese lett a megfelelő body kiképzés és vidámkodás miatt és volt olyan "hanyag" simem aki megfelelő cleaning skill után már magától mosogat és a gussy up is vidámságot okoz nála. -
Balli #8775 Azt megköszönném -
#8774 szólok Rage-nek, hogy irkáljon neked okosakat a témában :) -
#8773 az nem számít -
#8772 ha felmész a sims2 hivatalos oldalára láthatod hány embernek nem indul, fagy stb. soxor megmagyarázhatatlanul.
-
#8771 charisma sem árt
magas karizmával pl. a kölök a suliban színdarabban játszik
arról nem beszélve, hogy jó a beszélőkéje, és ugye ez mondjuk 10-es nice 8-as outgoing, és popularity vágyakkal igencsak hasznos
alapvetően azt gondolom, nagyon komlex a játék, és nincs egyfajta recepet, ami szerint csinálni kéne, és ez benne a jó -
#8770 arcokat, ruhákat vmilyen szinten lehet manipulálni -
#8769 jóeséllyel
használd pl. a 4.7-est
ha az sem segit akkor win98
(a 4.9-es is van akinél jóm, másnak meg nem. 4.7-es dettó) -
#8768 No akkor ez nem jelenthet bajt, mert a legjobb dolog a gama szempontjából ha egyáltalán nincs codec. A device driverek tájékán nézzel inkább körbe, ATI-s dolgokat nem ismerek, de hátha a srácok itt tudnak mondani valamit. Javaslom egyszer játsz -nosound kapcsolóval, mert lehet hogy a hang és a kép nem fér össze vmi miatt. -
Balli #8767 Hupsz nem is raktam fel codekeket a frissen intstallált XP-re. Lehetséges,hogy ez lenne a baj? Egyébként én K-lite codek pakkot használo az jó? -
#8766 1. házasság (marriage) vagy 2.összeköltözés (move in), mindkettő az ajánlat (propose) menü része -
#8765 Nem igazán értem ezt a dolgot az OS-kel kapcsolatban. Én minden dolgomban win2000+sp4 használok és tudom hogy ennél mi miért nem megy (na nehogy már a gépezet uralkodjon rajtunk:)). Az tudom, hogy sajnos a win2000 lejárt lemez és nem elsődlegesen játékra termett, valamint az új hídszervezésü alaplapokkal nem tökéletes a működése, de 5-6-os erősségü "földrengésekig" bírja. A hibajelzés nélküli kimászást ugye az a folyamatrész idézheti elő amikor a futtatás megkerüli a kernel akcióit és szvsz. a gamában ilyenek a directx folyamatai. A legontosabb szálák a hang és a grafikus működéshez kötődnek. Mindkét esetben a megfelelő (nem biztos hogy a legújabb a legmegfelelőbb) device driver fontos valamint a "baráti" codec-ek használata a gépen. Sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim a ACE megalisztikus pakkjával, ami mindkét szálat képes kicsinálni és az is kevés ha csak uninstallod mert egy teljes registry átdolgozásra is szükség van. A gama legfontosabb gyorsítását a videókártya függőleges szinkronjának letiltásával lehet elérni, a dxdiag-gal lehet vizsgálni hogy ez a működésben nem okoz-é hibát. -
#8764 Skacok!
Hogyan lehet a szomszédot (az egyik csávóm szerelmes lett a szomszédba) rávenni, hogy jöjjön át lakni hozzám és én is írányitsam őt??? Hogy aztán a 6fős család 7főre + 2 gyerekre még fel tudja tornázni! :)
Köszi -
#8763 (-tinisim folyt-)
A tinikor a szociális kapcsolatok kiteljesedésének időszaka. Itt jelenik meg először a szexuális vonzódás és persze a legintimebb tevékenység kivételével ki is teljesedhet. (10-19 év életkor a tini időszak, a játékban nincs "kistini meg nagytini" és ennek megfelelően a szexuális vágyak kielégítése a "felizgulásig" megy és kész!, a pedofilia lehetősége meg az egész gamára vonatkozva kizárt!!) A tini korlátlanul használhatja (intim kapcsolat teremtés kizárva) mindazon tárgyakat amelyeket a felnőttek használhatnak. Rengeteg új kívánság jelenik meg az egykorú simekkel kapcsolatban: az első csók, állandó barát(nő), éjszakai kimaradások, legális távollétek együtt a barátokkal/barátnőkkel; és persze a "felnőttes" dolgok: megtanulni ezt-azt, karriert és pénzt hajkurászni, kiegészíteni a lakás felszerelését. Mindenképpen javaslom: 1. a nemiség feltárását (nem írok "másik nemet" mert lehet hogy valaki éppen a homoszexualitást favorizálja:))((() a szociális kapcsolatokban, 2. a tanulást->4-5 cooking, body amennyi csak lehet (itt is fontos a rendszeres testedzés), a logic és a creativity skill nem csupán a tanulást és kikapcsolódást segíti hanem "önmagunk elismertetését" is szociális partnereinkkel. A tinikori szerelemmel nincs baj akkor sem ha a barát(nő) nem követi, esetleg épp megelőzi a tinisim felnövekedését (sajnos townie-éknál ez így van és ugye a saját nevelésü utódok kapcsolatai is jók) mert a szép emlék megmarad és a barátság örök. -
#8762 ...háát, ha olyasmit csinálok a simemmel, amire szüksége van, akkor arra kapok pontokat és a bal oldali csúszka is megy felfelé...namármost van 1 kis láda szerű ikon és ott ezekért a pontokért bónusz cuccokat lehet venni...pénzttermő fa(ami ki is száradt, mert nem öntöztem) + ilyenek... -
Balli #8761 Még arra lennék kiváncsi, hogy a tárgyak választéka az idő folyamán bővülni fog? Esetleg lehet plusszba letölteni cuccokat?
Vagy embereket/ember arcokat, hajat stb. lehet letölteni/betölteni a játékban? -
Balli #8760 Akiknek ATI kártyájuk van, azoknak milyen driver-rel nyomják a game-t?
Nekem 9600pro-m van, a 4.9-es catalyst van fent s néha lefagy a game.- hátha a catalyst-al vannak a gondok -
#8759 itt már egy párszor kitárgyalták hogy a fickóval kéne távcsövezni és akkor elrabolják az ufók és akkor ő szüli a gyereket -
#8758 sajnos nem
soxor megmagyarazhatatlan okok miatt nem indul el embereknek
de altalaban akinek nem megy xp alatt, win98se alatt jo esellyel -
#8757 ez ilyen
van akinel nem megy
probald meg win98se alatt
illetve kulonbozo grafkartya drivereket
sok szerencset
-
Balli #8756 Milyen ponyokért vehető tárgyak? Ez mit takar?/mit jelent? -
#8755 Hali Skacok!
Először is szeretném megköszönni a pár nappal ezelőtti segítséget a pontokért vehető tárgyakkal kapcsolatban! THX!
De felmerűlt még néhány kérdés:
1 hogyan lehet szellemet látni és mikor?(Ilyen igénye van a csajomnak)
2 Hogyan lehet életet menteni? (Szintén igényli a szerencsétlen...háát kutató a lelkem)
3 Hogyan lehet UFO-t látni és mi a szerepe az UFO-knak a játékban?
OFF
Sajnálattal olvastam, hogy az eddig várt magyarosítás ugrott...
Most nem akarok belemenni a lelkizésbe, hisz nagyjából elég értelmes hozzászólások voltak előttem és mint valaki nagyon egyszerűen, őszintén és találóan megfogalmazta:
Le kell sz@rni!
Pl.: Én és a nejem nem azért fórumozunk, hogy a néhány kretén beszólásai miatt kapjunk agyvérzést és epilepsziás rohamokat, hanem azért a pár jó arcért akinek van netkultúrája és lehet egymáson segíteni, mind információval vagy a lehetőségek kiaknázásával!
Sajnos egymásra vagyunk utalva valamilyen szinten és aki ezzel még nincs tisztában, annak nagyon sok türelmet kell adni...és a legfőképpen legyen a közelben jégbe hűtött vodka!
Hisz jól nézne ki az ember, ha a munkahelyén vagy akárhol felszívná magát és bazi nagy fügét mutatva azt ordítja, hogy K*pjátok be!
Tuti egy kaláccsal szeme alatt végezné az ember előbb vagy utóbb....aztán, hogy nézne ki a világ ha mindenki cipóra vert fejjel rohangászna szerte-széjjel a világban?
Sorry 1 kicsit hosszúra sikeredett....de ezt L akartam mondani.
ON -
Balli #8754 Köszi megpróbálom.
Egyébként láttam hogy a 8751-ben leírtad, csak későn vettem észre, akkor már elküldtem az üzenetet.
Köszi a segítséget