Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Alkohol 52%-othasználom és mûködik ezzel szemben egymásik /mint mamárírtam/ gépen kifagy...Egyedül úgy sikerült 1/2 percet "játszanom" amikor újra húzva az XP-t az alap xp általfelrakott cuccok voltak fenn....
Mi az isten van ezzel a játékkal?
Valaki Help mi az istentcsináljak? Win98 alatt mit mutat?
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem alapbol nincs egy ilyen progim se, és az ati control paneljában sincs bekapcsolva? Biztos hogy ez vol a megoldás? Mást nem csináltál?
Mert ez nállam nem müködik
3.47 daemon tools és kipipálva minden. Felraktam vagy
4 szer de sehogy sem bírom mûködésre bírni!!
Hellllppppp mmeeeeeee!!! 😊
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...
Ugyanis egész napom azzal ment el szinte hogy ezt a xart mûködésrebírjam.
És lám megy.
Ez nagysegítség a dx hibás emberkéknek!

MEGY A SIMS 😄DDD
csak el kell huznom a géptõl... =( DE MEGY 😄DDD
carpe diem
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
uj fej 😄̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
NEkem az ven meg eddig. Vagyishát az FTP-n ami nekem van. De én inkább megvárom a DVD-st.
nAH A LÉNYEG, HOGY HA VAN REFRESH FIHÁLÓ PROGID AKKOR DEAKTIVÁLD PL REFORCE STB, HOGY TUDJON VÁLTANI FELBNTÁST MEG FRISSÍTÉST A SAJÁT IZE SZERINT ÉS LÁM MEGY HOGY ROHADJON MEG

A lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 mûködik, csak elég szivatós. 😄
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
carpe diem

carpe diem

és nekem is dxes baja van...
Lord Zax te?
nem vágom mit problémáztok. ha ezt szeditek és nem mûxik, akkor nálatok van a hiba.
Ha megvan a megoldás, kérlek dobd át nekem is mailben. Én is 2 napja keresem a választ és semmi eredmény...

Ez már a második napja hogy itt van a játék elõttem, és nemtok vele játsazni.. már minden létezö dolgot kiprobáltam, már volt win reinstall is.. 😞(
1 ora mulva még visszanézek, hátha megtalálja valaki a megolást, de ha nem lessz, ez a játék megy a süllyestõbe, nekem nagy csalodás lessz.