Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!
Én Alkohol 52%-othasználom és mûködik ezzel szemben egymásik /mint mamárírtam/ gépen kifagy...Egyedül úgy sikerült 1/2 percet "játszanom" amikor újra húzva az XP-t az alap xp általfelrakott cuccok voltak fenn....
Mi az isten van ezzel a játékkal?
Valaki Help mi az istentcsináljak? Win98 alatt mit mutat?
Goliath
na nekem még mindíg nem megy. pedig van refresh progim, de nem aktív. mondjátok már meg, hogy akinek dx-es baja van annak küld hibaüzenetet dxdiag??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Hentes Bill
nem neked írtam

Boldog Karácsonyt!

akyyy
ird ki ujra irható cd-t...remélem nekme nem lesz ilyen gondom....mejek megnézem hol tart.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

már kb 15x irtam, kicsit lejjeb is , nézz lejjebb

Hentes Bill
milyen hibaüzit kapsz?

Boldog Karácsonyt!

Na szal, az a refresh fixálos izé nállam nem jo.
Nekem alapbol nincs egy ilyen progim se, és az ati control paneljában sincs bekapcsolva? Biztos hogy ez vol a megoldás? Mást nem csináltál?
Mert ez nállam nem müködik

La Hire
Sziasztok! Visszaolvastam (eleget...) kipróbáltam már mindent de beszopat ez a védelmi rendszer.
3.47 daemon tools és kipipálva minden. Felraktam vagy
4 szer de sehogy sem bírom mûködésre bírni!!
Hellllppppp mmeeeeeee!!! 😊

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

akyyy
van FPS nézet? filmkészités???

12346
ezt már vki írta, nem?😊 vhol itt olvastam már sztem, hogy csak 3.47es daemonnal próbálkozzunk.

traXion
o enter cheats in The Sims 2, first open the command console by simultaneously pressing ctrl-shift-c. Note that cheats are case-sensitive. Some of the cheats that can be used here are as follows:

Azért ragadt be mert alig voltam ideges mikor ezt írtam...
Ugyanis egész napom azzal ment el szinte hogy ezt a xart mûködésrebírjam.
És lám megy.
Ez nagysegítség a dx hibás emberkéknek!
Hentes Bill
kérdõjel lemaradt

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem tom. fpst hgoy lehet kiíratni (ha ki lehet 1általám)

Boldog Karácsonyt!

traXion
Hogy lehet elõhozni a consolet?

Buci
KÖSSZ!!!!!! MINDEN ELISMERÉSEM A TIED!!!
MEGY A SIMS 😄DDD
csak el kell huznom a géptõl... =( DE MEGY 😄DDD

carpe diem

Adri
Ha figyeltél volna ezt má nem egyszer leírták csak max nem ilyen tömören😊

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Hentes Bill
kappsz lokk beragadt, mi? bisztosss véletlen vót

Boldog Karácsonyt!

akyyy
uj fej 😄

Duddits
The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME

NEkem az ven meg eddig. Vagyishát az FTP-n ami nekem van. De én inkább megvárom a DVD-st.

fihálo = fixáló
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN A DXES BAJ HOGY AZ A JÓÉDESQRVA MEG AZA UGYAN ÍGY SZOPTAM BE VALAMELYIK ÚJ RALLYSPROGRAMMAL.
nAH A LÉNYEG, HOGY HA VAN REFRESH FIHÁLÓ PROGID AKKOR DEAKTIVÁLD PL REFORCE STB, HOGY TUDJON VÁLTANI FELBNTÁST MEG FRISSÍTÉST A SAJÁT IZE SZERINT ÉS LÁM MEGY HOGY ROHADJON MEG
akyyy
jaj de jó

Hentes Bill
google 😛

Boldog Karácsonyt!

GeneralsHungary
Na Srácok van megoldás. Ezt az üzit linkeljétek.

A lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 mûködik, csak elég szivatós. 😄

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Buci
vkimondja meg honnan szedem le vagy a CloneCD-t vagy a D-Toolst, mert az alcohol nem íja ki nekem egy cdre...

carpe diem

akyyy
ok.....tv-t neten keresztül lehet a simek tvjébe nézni???

Buci
mert most átkell adnom a gépet vkinek, és nemhiszem h akarok ezzel pöcsöpéni éjfélkor, és fõleg h tanácstalan vagyok...

carpe diem

akyyy
mért?

12346
gyk úgy mondom, hogy warez oldalakra meg warez ftp-kre..😊

Csete
Van itt olyan aki a wanadoo-ról szedte, daemontoolsal mountolta, és nem müxik?

Buci
asszem mára feladom.... =(

carpe diem

Csete
Ez tetszik "warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut", akkor tehát van ami nem warez, hanem hivatalos? Másik: "vagy ha mégis", akkor most mégis? Na ez csak penge volt, amúgy osztom a véleményed.

akyyy
bitumenes torrent az jó?

én a reqrõl szedtem le
és nekem is dxes baja van...
Lord Zax te?
12346
egy fajta sims2 van eddig (a clonegame féle). warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut. vagy ha mégis, akkor az az oldal/ftp felejtõs.
nem vágom mit problémáztok. ha ezt szeditek és nem mûxik, akkor nálatok van a hiba.

Csete
Amit még próbálhatsz: (lehet hogy már tanácsolták). Szinte ugyanaza konfigod, mint az enyém, kivétel: Nekem a legutóbbi AtiOmega driver van fent, és nem a 4.9-es catalyst. Egy próbát megérne talán.

Hali!
Ha megvan a megoldás, kérlek dobd át nekem is mailben. Én is 2 napja keresem a választ és semmi eredmény...

Csete
Az ahonnan leszedted, más is leszedte? És nekik müxik? Lehet hogy valami hibás, bár szerintem ennek semmi köze a Sims2-höz. Ha veszek egy 2éves BMW-t, és szarok a gumik rajta, nem a BMW mérnökeit szídom, nem?

nekem holnap reggelre lejön

akyyy
nekem sincs meg

akyyy
Format c : , win re, és direct x 9.0 tedd fel, semi bé meg semi cé. nézd meg így megye...

segítenék ha tudnék, de egyenlõre nekem még meg sincs...

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

NA lelépek egy kicsit, ugylátom itt ma sem lessz megoldás a directx-es dologra.. 😞(
Ez már a második napja hogy itt van a játék elõttem, és nemtok vele játsazni.. már minden létezö dolgot kiprobáltam, már volt win reinstall is.. 😞(
1 ora mulva még visszanézek, hátha megtalálja valaki a megolást, de ha nem lessz, ez a játék megy a süllyestõbe, nekem nagy csalodás lessz.

Hentes Bill
az 😄

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
jó szmájli 😄
robotnyk
még mindig nem történt meg a dolog? 😄
Hentes Bill
tedd azt

Boldog Karácsonyt!