FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Titan
    Hali Skacok!

Először is szeretném megköszönni a pár nappal ezelőtti segítséget a pontokért vehető tárgyakkal kapcsolatban! THX!
    De felmerűlt még néhány kérdés:
    1 hogyan lehet szellemet látni és mikor?(Ilyen igénye van a csajomnak)
    2 Hogyan lehet életet menteni? (Szintén igényli a szerencsétlen...háát kutató a lelkem)
    3 Hogyan lehet UFO-t látni és mi a szerepe az UFO-knak a játékban?

OFF
    Sajnálattal olvastam, hogy az eddig várt magyarosítás ugrott...
    Most nem akarok belemenni a lelkizésbe, hisz nagyjából elég értelmes hozzászólások voltak előttem és mint valaki nagyon egyszerűen, őszintén és találóan megfogalmazta:
    Le kell sz@rni!
    Pl.: Én és a nejem nem azért fórumozunk, hogy a néhány kretén beszólásai miatt kapjunk agyvérzést és epilepsziás rohamokat, hanem azért a pár jó arcért akinek van netkultúrája és lehet egymáson segíteni, mind információval vagy a lehetőségek kiaknázásával!
    Sajnos egymásra vagyunk utalva valamilyen szinten és aki ezzel még nincs tisztában, annak nagyon sok türelmet kell adni...és a legfőképpen legyen a közelben jégbe hűtött vodka!
    Hisz jól nézne ki az ember, ha a munkahelyén vagy akárhol felszívná magát és bazi nagy fügét mutatva azt ordítja, hogy K*pjátok be!
    Tuti egy kaláccsal szeme alatt végezné az ember előbb vagy utóbb....aztán, hogy nézne ki a világ ha mindenki cipóra vert fejjel rohangászna szerte-széjjel a világban?

Sorry 1 kicsit hosszúra sikeredett....de ezt L akartam mondani.

ON