FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    (sajnálom, hogy bárki(k)nek egynémely fórumozás fedőnév alatt elkövetett idétlenkedése és ramaty stílusa miatt bárkinek is elmegy a kedve ettől a remek gamától, megértem meg nem is:(()
    -helló Cool jön a folyt. a tinikről
    A tinikor hosszú időszak: 15 nap min. és mivel ekkor már lehetősége nyílik a gyereknek az aspi.rewardok használatára ez az időtartam akár sok-sok nappal meghosszabítható. Folytatódik az iskola és továbbra is ez a legfontosabb napi tennivalója a tinisimnek hál'isten két órával rövidebb is ez az elfoglaltság. Az iskola teljesítménykövetelményei telejesen hasonlóak a kölyök koréhoz és az aspirációs kapcsolatok is azonosak (A+ minősítés, elkészített házifeladatok). Új szinfolt a teljesítményekben a tinimunka vállalás lehetősége, ennek sokféle haszna lehet->1. a gyereknek lehet belső motivációja karrierépítés és pénzszerzés (jellemző a fortune és knowledge igazításu tiniknél) 2.a szülők némelyikének rögeszméje, hogy az ő gyereke "túlteljesítő" legyen és az A+ minősítésü tanulás mellé a gyerek elérje a tinimunka-karrierben a legmagasabb (itt 3.) zsarzsifokozatot.
    (-Cool itt Te jösz mert nekem még csak most nő az első olyan tinisimem aki egyáltalán motivált a tinimelóban, az eddigi 4 db egyén semmi módon nem kívánta-)
    (rögtön jövök vissza csak körbevizslatok:))