FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    OFF (es ezzel az utolso kommenttel vege is reszemrol)

Aki azzal kezdi, hogy minden olyan nikknek beanyazik - szo szerint - es vegig csak szid es mocskolodik alpari stilusban, az lehet hogy az eletben egy normalis ember, de ezektol a skizofren idiotaktol inkabb mentsem meg engem a sors ;] Nem az a baj hogy beugat, vagy ellentmond nekem, esetleg velemenyezi a munkamat. Nincs bajom a masik koraval, a ketto nem fugg ossze, lehetnek idiota fiatalok es idosek is. Sajnos talalkozni nap mint nap mindkettovel. A legnagyobb megdobbenes az altalam emlitett "buliban" az volt, hogy az a srac, aki vegig anyazott szinte mindenkit, es minden operator folyamatosan tiltotta es rugdosta, eljott a buliba eloben. Maig nem ertem miert, mert valahogy nem latom ezt esszerunek azok utan, amiket muvelt, es amiket muvel tovabbra is.

Utolso mondat ;] A lenyeg az, hogy semmi olyat sem szabad komolyan venni es mellreszivni, amelyet egy vadidegen nikk uzen es mond neked, mert nincs ertelme es csak sajat magadnak okozol vele problemat (es oromot a masik felnek, mert elerte a celjat - gyozott(az o felfogasaban))

Ennyi, reszemrol vege a temanak, ez a topik nem errol szol, es kar lenne azokkal az emberekkel kitolni, akik a jatek miatt jonnek ide, es cserebe egeszen mast talalnak. Emiatt sorry mindenkitol.

ON