FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Egyetértek. Egy XY nikk mögé bújt nagyszájú kötekedő miatt kár bármilyen lépést is tenni. Figyelmen kivül kell hagyni. Hasonló tapasztalatom volt évekkel ezelőtt a gyaloglon, amikor is a barátnőmmel - úgy adódott hogy több ezer kmre kerültünk egymástól egy évre - a cseten tartottuk a napi kapcsolatot. Eközben belekerültem egy csetes közösségbe, ahol voltak egész normális emberek - van akivel ma is tartom a kapcsolatot, és még munka kapcsán is kapóra jött az ismertsége - de voltak hasonló nagyszájú dumagépek. Ezek az illetők azzal élik ki a szükségleteiket, hogy mindenkibe belekötnek, sértegetnek, stb. Egy engem is megtalált. Pechére, ugyanis a sors pont úgy hozta, hogy akkor mentem el először a "szoba" által szervezett csetbuliba, amikor az illető is ott volt. Volt köztünk 10 év, az én javamra, ő ezzel és a korkülönbséggel járó "előnyökkel" akkor szembesült. Bemutatkoztam neki, és közöltem vele, hogy akkor most folytassuk a szokásos napi anyázó rutint itt helyben, egy sör mellett. Mindjárt eltűnt a nagyszájú arc, és csak egy megszeppent tÍzenéves ült veled szemben, egész este alatt. Mivel nem hiszek az erőszakban - az ilyen alkalmak során kialakulható pofonokban meg aztán pláne nem - nekem tökéletes elégtételt nyújtott a gyerek megszeppenése arra az estére. Aztán másnap folytatta ahol abbahagyta, igaz engem már elkerült.

Egy szó mint száz, nem szabad felvenni az arcnélküli "okos" emberek mondatait, zaklatásait. Itt a fórumokon az ilyen kötekedő emberek közül szinte egyik sem valódi, így kár így reagálni a dolgokra, és saját magadat megfosztani egy mindaddig szórakoztató (játék)élménytől. Mondhatnám azt is, hogy sz*rd le őket.

(cseteken és ircen erre tökéletes az ignore, itt a fórumon nincs rá mód, de ha szólsz bármelyik moderátornak vagy adminnak, hidd el, segítenek ezeket az idiótákat megszüntetni, esetleg eltávolítani)