FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Amiga
    Szia! Bocsánat, csak véletlenül töröltem. :-) No de tényleg, én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülőkori problémákkal küszködő tudatzavaros pubikat.

Mi a feleségemmel szintén stzeretünk Sims2-zni, elsősorban én, a gamet a megjelenés napján vettük meg. Elsőízben megcsináltuk a saját karakterünket, eléggé hasonlított is. Nemrég léptek öregkorba. Van két gyerek is, akiknek teljesen önhatalmúlag adtam neveket (Simon és Krisztina), feleségem jót nevetett rajta. Krisztina már felnőtt, most egy Kennedy Cox nevű férfival barátkozik, ha összejönnek, tuti politikust csinálok a sácból. Az apa (vagyis én) menő Theorist, lassan a karrierje csúcsára ér (most 60 napos).

A gyerekek nevelése nekem nem volt olyan izzasztó, mint ahogy sokan leírják, talán azért sem, mert hardcore gamer vagyok és a gyerekeket nem engedtem ki az ellenőrzésem alól. Krisztina ugyan volt egy idő, amikor nem volt A+-os, sőt B-re zuhant vissza, azok tényleg kemény idők voltak. :-)

Szerintem ne szívd mellre azokat a támadáskat, amelyek értek titeket. A TV-híradó is tele van mocsokkal, mégsem tudjuk a világot kidobni.