FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• legensy
    nem haragszom :)
    de mit csináljak, ha már csak a rossz jut eszembe erről a játékról? nagyon csúnya üziket kaptam, jó igaz csak két embertől,de az nagyon csúnya. ezért nem kellett volna mindenkit büntetni, hogy kidobom a magyarosítást is.
    Csak valahogy nehezen viselem, ha igazságtalanul megbántanak. És ok, a játékot emiatt a topic miatt dobtam ki, ill. 2 ember miatt, meg mások veszekedése miatt.
    De a magyarosítást meg másik topic miatt, hogy beszóltak legensynek, ha ilyen vélménnyel van a magyarosításáról, akkor hogy képzeli, hogy szükség van rá a továbbiakban.
    Merthogy Leg azt írta oda, hogy tuti a fele rossz lett.
    De rögtön következő üziben azt is írta, hogy ellenőrizte (az akkor még csak 7 file volt éjjel) és tök jó lett, csak 3 hiba van benne.
    És én nagyon ideges lettem, hogy akkor a továbbiakban nincs szüksége senkinek a magyarosítására.
    Csak mert valakinek kevés az önbizalma, mert először csinált ilyet, azért ilyet írni?
    És tudom, ezzel nem azt az illetőt büntettem, mert tuti nem érdekli, hanem mindenki mást, aki várta :(
    de tele vagyok a sims vitákkal. miért tűnik el minden tisztelet bizonyos emberekből egy vacak játék miatt?