FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    Én úgy jártam, hogy csak barátok voltak, a KISS-t még nem is adta ki, de mikor átlátogatott, akkor bizony elcsattant a csók! Hiába akartam én is direkt, nem volt opció... ki érti? Még szerencse, hogy a párja nem látta, lett volna nemulass! :)

Nekem is akad egy gondom:
    Újra kellett telepíteni a rendszert (a vasban beálló változások miatt), persze a Dokumentumokban lakó Sims2 könyvtárat gondosan elmentettem. Újra raktam a játékot, könyvtárat visszamásoltam. Aztán, mikor tovább romboltam volna Pleasantview amúgy is hanyatló közerkölcsét, ért a meglepetés. A régi család, ami miatt megőriztem a könyvtárat megvolt, de azokat pihentettem. Ám hiába vittem be új családokat, beköltöztek, berendeztem a házat(át is építettem), játszottam velük vagy 4 órát, el is mentettem, viszont ha kiléptem a játékból és újra indítottam, az új család eltűnt a házból, a házon történt változtatások megmaradtak, az értéke is növekedett.
    Nem crack-elt és kipróbáltam a mini image és a teljes CD image file-okkal is Daemon Tools-szal, ugyan úgy tűnnek az emberek... Ekkora lenne felénk az UFO tevékenység? :)