32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8631 milyen viták? valaki priviben zaklatott? vagy másik fórumon? -
Gary #8630 Én úgy jártam, hogy csak barátok voltak, a KISS-t még nem is adta ki, de mikor átlátogatott, akkor bizony elcsattant a csók! Hiába akartam én is direkt, nem volt opció... ki érti? Még szerencse, hogy a párja nem látta, lett volna nemulass! :)
Nekem is akad egy gondom:
Újra kellett telepíteni a rendszert (a vasban beálló változások miatt), persze a Dokumentumokban lakó Sims2 könyvtárat gondosan elmentettem. Újra raktam a játékot, könyvtárat visszamásoltam. Aztán, mikor tovább romboltam volna Pleasantview amúgy is hanyatló közerkölcsét, ért a meglepetés. A régi család, ami miatt megőriztem a könyvtárat megvolt, de azokat pihentettem. Ám hiába vittem be új családokat, beköltöztek, berendeztem a házat(át is építettem), játszottam velük vagy 4 órát, el is mentettem, viszont ha kiléptem a játékból és újra indítottam, az új család eltűnt a házból, a házon történt változtatások megmaradtak, az értéke is növekedett.
Nem crack-elt és kipróbáltam a mini image és a teljes CD image file-okkal is Daemon Tools-szal, ugyan úgy tűnnek az emberek... Ekkora lenne felénk az UFO tevékenység? :) -
#8629 Köszi, de fogalmam sincs, de komolyan. Mindenesetre az ami biztos, hogy valamelyik arab oldalról van. De, hogy melyikről? nem tudom.Sry -
#8628 Sajnos nem tudom, nem próbáltam, és már nincs is min. Ne haragudj kérlek. -
#8627 KÖSZÖNÖM :)) -
#8626 Természetesen elmondhatom.
Azért, mert nem ér annyit ez a játék, hogy állandó viták kereszttüzében legyünk miatta. És mások marakodására sem vagyunk kiváncsiak.
Mert ha a Sims2-vel játszom, akkor már csak a "szép" beírások és privátok jutnak eszembe.
Erre nekem nincs szükségem.
Van nekünk egyébb komolyabb bajunk is, amit meg kell oldanunk.
Egyébként ma reggel 7.30-kor elkészült a magyarosítás, amit épp át akartunk adni,(ill. legensy kért meg, adjam át)
mikor 2 ember miatt, megfogtam és kidobtam. A szemetesből is töröltem. Sajnálom, hogy e-miatt várnotok kell még pár napot, mire mások magyarosítják. De nemsokára kész lesz.
Nem értem miért kell vitát csinálni vadidegen emberekkel, és itt nem csak rólunk van szó.
Ami rólunk szól, az az, hogy nem hiszem, hogy bárki haverjai lennénk, ami megengedhetné azt a stílust, amit nekünk szánnak ketten.
A többiektől elnézést, még véletlenül se nekik szól! És nem is annak akinek válaszoltam.
-
#8625 Igen! en is neztem es 404 error! pedig nagyon pofas kis pecok lennenek! Devids Pro remelem itt vagy, vagy itt leszel ma es utana tudsz nezni a problemanak? -
#8624 ott sehol
speckó skint kell ahhoz letőltened -
Bandeeka #8623 hogy lehet mesztelenül fürdö sims-et összerakni?
mármint amikor krealom a simseimet ott hol? -
Kaleb222 #8622 a meditáció ugy emlékszem a fittséget növeli!
de nem 100% -
Bandeeka #8621 Hali!
Lenne 1 problémám. A fenti linknél a vip részlegből 1 csomo mindent nemtudtam letölteni ez miért van? Vmi 404 error jön ki mindig. Ilyen az oregek ruhai és az uj hazak amik nemrég kerültek fel Thx a segítséget -
#8620 és ha mindhárom sim szexmániás, akkor is? -
#8619 aztán meg miért??? -
dervis_ #8618 Ha flörtőlsz valakivel akkor bizony előfordul, hogy az illető beleesik a simedbe. És akkor az illető komolyan veszi ha más simmel "bizalmaskodsz". Így én is jártam, ráadásul úgy veszem észre, elég ha csak egy helyszinen, mégha más szobában is vagytok akkor is lebuksz. A legrosszabb amit tehetsz, hogy ekkor a megsértődött simmel flörtölsz tovább, mert akkor a másik is jól felpofoz és onnantól szóba sem állnak veled. Szegény simem is így járt, rögtön az első buliján két csajra is pályázott és bár továbbra is mindkettőnél majdnem 100 a pontszáma egyik sem hajlandó szóba állni vele és már nem is barátok többé. Ráadásul a hülye simem ezután megint beleszeretett az egyikbe, de szegény totál esélytelen... -
Coolfire #8617 Ha a find own placet választod,akkor egy olyan táblázat jön ki mint a telefonnál.Kijelölöd a csajt,és ha jóváhagytad jönnie kell érte egy taxinak.Utána már falunézetben ott lesz lent a beköltöztetésre várok között. -
#8616 Mint állat! -
#8615 Akkor még sok időm volt... :)
Na majd egy teszt családon kipróbálom. Köszönöm!
Tehát, berakom, hogy a csaj menjen, kimegyek town nézetbe és ott mit? -
Coolfire #8614 Te jáccol ezzel?A másik topikban valamivel aktívabb voltál..:)) -
Coolfire #8613 Ketten vagytok csak? -
Coolfire #8612 Pedig azt úgy kellene.Egyetlen embernél kell csak a neighborhoodos kiköltöztetést és dózert használni. -
#8611 Hogy tudom a Move In egyént (és csak őt) eltávolítani a lakásból?
Ha a számítógépen a find new place-en beállítom, hogy menjen, akkor aszongya, hogy használjam a vidék nézetben a kilakoltatás parancsot az egész családon!
De én magamat nem akarom elköltöztetni, csak azt az egyetlen csajt!!!!!
HELP ME PLEASE!!! -
Coolfire #8610 No kedves Sipőcz kolléga,folytathatjuk a tinikkel?:)A javítottat most küldtem el az illetékesnek.:) -
Coolfire #8609 hmmm..pedig még mennyi újdonság lesz benne..,de a te dolgod..pá! -
cleric #8608 Mi történt, elmondod? -
#8607 Hat ez gyors volt, de biztos megvan az ok amiert hirtelen abbahagytad. Termeszetesen mindenjot a tovabbiakban! -
#8606 töröltem az összes sims játékomat. nektek további jó szórakozást, számomra ez a topic ennyi volt :((
üdv:Bocmeg.
Eszti, tűztánc! -
Coolfire #8605 Nem bug,megnyugodhatsz..ezt a progi kombinálja neked.Nem pofátlankodik ő bele semmibe,de azért így csak élvezetesebb és hasonlóbb a való élethez.Önkényesen nem házasítana össze szerintem.Meg azt az eljegyzést sem tartom valószínűnek,inkább csak crush lehetett. -
Coolfire #8604 Hali!Na nekem vajh mi a bajom?Az egész házban eltűnnek a festményeim,a sajátok is,és a buy-módban vásároltak is.Ez valszeg bogárka,mert a simek látják,csak én nem..mondjuk elég,ha ők látják..:)) -
#8603 Hi! ezek nagyon cool hazak! elarulnad honna szedted oket? legyszives! -
#8602 mar dolgoozm rajta, de a boltban sem latszik a ruha -
#8601 neem beleavatkozik, hanem szinesiti :)
azok a lenyek nem kis droidok -
#8600 közbeénmármegtaláltam:)
Olyan furcsa esetem volt ma hogy csaj és pasi szobatársak de szerelmesek és eljegyzés is volt.
nő dolgozik
pasi hazajön a munkábol és hazahozza az egyik munkatársát.
aztán olyan wantsot akar hogy legyen barát.
na felviszem a munkatársat barát szintre.
aztán következő wants legyen legjobb barát a csaj
flörtkiss
gyorsan legjobb barát lett közbe szerelmes is lett a csaj de mondom ez lényegtelen.
hazajött az eljegyzett barátnő
megy a pasi csokkal üdvözli
erre a munkatárs odamegy a pasihoz felpofozza és felbontja a !köztük lévő eljegyzést!
ez most bug?
a vadidegen munkatársal el voltak jegyezve
stikába a munkahelyen eljegyezte vajon a csajt?
a gép milyen jogon pofátlankodik bele azén simem életébe?
Másnak is volt már ilyen hogy a gama önkéntesen össze akarta házasitani vkivel?
-
#8599 Neztem a kibekoltozest, de nem talaltam. Lehet hogy koze van ahhoz, hogy a jatek alapvarosait toroltem es sajat custom varossal jatszok, de az is lehet hogy kifarasztott a mai nap es nem vettem eszre. Pedig egyszer megcsinaltam a kezdo csaladommal, hogy kikoltoztek, es XY penzzel a zsebben atkoltoztek uj hazba. Akkor en naiv azt hittem, hogy ugyan elorol kell kezdenem a hazepitest/lakberendezest, de 20k-bol. Mondanom sem kell, tevedtem.... ;] -
#8598 Megveszed boltban? Asszem ha vasarolsz, akkor hasonloan dolgozik, mint karigeneralaskor a ruhavalasztas. Ergo ilyenkor lehet a mar tobb napja futo csaladi hazba uj ruhat "beimportalni". Megvenni pedig commlotokban tudod, ahol van olyan bolt. Ha pedig azt akarod hogy a megvett uj ruha allando jelleggel szerepeljen, akkor hazaerve a ruhasszekreny kapcsan tudsz uj ruhat valasztani, de csak a megvasaroltakbol (+1, a generalaskor valasztott termeszetesen). -
#8597 más nemnagyon van -
#8596 na igen, de a ruhakat, HOGY teszed be a jayekba? -
#8595 letölthető pár jó cucc ITT. -
#8594 Uh, ezt nem tudtam ;] Na ezt kiprobalom, kosz az otletet. Mas "nem hagyomanyos" helyen esetleg? -
#8593 en is tokamgepelni, de juszt se torlom ki, marad igy :)))))) -
#8592 ez ilyen
a gepeden nem futna ha a szomszedsag is elne