FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Nálam az összeköltözésnek nagyon fontos szerepe van. A "házasulandókat" én külön-külön rakom be, illetve olykor már az utódok közül választom mert így 30-40 eSimo (sajnos az amortizáció rettentő gyors és a tárgyak műszaki romlása is átlag napont annyiba kerül mint a maid:(() összvagyonból ki lehet állítani egy alapkéglit, ami a dinasztia-céhház alapja lehet később. Úgy csinálom, hogy a házaspárok motiváció-függően 2-3 gyereket hoznak össze és a legfiatalabb utód marad szülei házában (a mázlista így már a készre házasodhat:))! A karigenerátorral bejátszott simek pedig kijárnak egy alapozó "sim iskolát" (bevallom itt olykor van aging off), hogy felkészültségükben elérjék a sajátnevelésü felnőtté vált simek minimum elvárásait (főzés, karrier szint, pénzkeresés...). Lehet, hogy így elsőre ez csalásnak tünik, de muszáj egyenlő esélyeket adnom a felnőttként bemesélteknek is, nálam az utódok felnőtté válásukra 60-150 ezer aspi.pontot képesek összegyüjteni és ez ugye 30-70 nappal is megnyújthatja az életüket már startra. A helyzet az az aspi reward-okkal, hogy csak nagyon-nagyon indokolt esetben költök az elixir of life-on kívül más cuccra, hiszen azokat az eredményeket a sim alapból is képes elérni.
    Szvsz. (,de itt nagyon szvsz!!):
    a pénzfa helyett->a szorgos munka
    a nudleshotter és az energyzer helyett->a megfelelően szerelt háztartás és a megfelelő időbeosztás
    a supertejcsi helyett->ha egy toddlerrel megfelelően foglalkoznak 3 nap alatt is képes a szükséges tudás megszerzésére
    thinking cap helyett->egyrészt olyan melóra kell adni a simet amihez a saját stat értékei alapján affinitása van, másrészt "Tanulni, tanulni, tanulni!" (én még V.I.L. szellemében nőttem fel:)), harmadrészt ki kell váltani a karrier reward-ot és azon tanulgatni
    lovetub helyett->megfelelően felépített és kontrollált interakciók
    ...és sorolhatnám, tehát csakis az elixir of life ami helyett nem tudok mit javasolni és !!!!az aging off nem megoldás!!!.