32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8510 A .package fájlok ki-betrömötísének lehetőségéről lehet már valamit tudni? -
#8509 Hogyne! Az egyik legnagyobb passzus és igazán a sim1-től (persze a 3D meg ilyesmi kivételével) ez különbözteti meg: a leszármazás és a DNS menedzselése.
-
#8508 ja -
#8507 a safedisc2 nem szereti a amuláló prrogikat
szal nem butaság amit kérdezett -
Coolfire #8506 A gyerekekről is firkáljunk?:) -
Coolfire #8505 Kis javítanivaló.:)
szociális interakciók között megjelenik a Propose menü.
Stay the Night:egy egyéjszakás kaland:)Ilyenkor már a célszemélyt az ágyra lehet hívni,kiss és cuddle erejéig,viszont ha már megvolt/meglesz a két sim feje felett az átnyilazott piros szívecske,simán lehet WooHoozni.Sokan azt hiszik,hogy csak move in után lehet,de mégsem.:)
WooHoo,Try for baby(gyermek):a két emberkét relaxxal az ágyra fektetni,majd a másik simre kattintás jön a kiss,woohoo,try for baby etc..
A try for baby kizárólag az összeköltözés(move in)után érhető el.
Move In:a simek egy lakásba való költözése.
Engagment(eljegyzés).Csak egy kis gyűrűcske.:)
Marriaged(házasság).Na ennek kétféle módozata van lsd. party-k.
Elválni a legegyszerűbben úgy lehet,hogy a másikat a szeme előtt megcsalod.Valakivel el kell kezdeni flörtölni,csókolózni stb..ha ezt a másik észreveszi azonnal totál mínusz.Még egy kis rádolgozás és ki is jön a break out(válás).: -
#8504 Ez szerintem butaság... Nekem is van CD író a gépben (+Nero, Clone CD, Alcohol 120%). Ráadásul én az íróba teszem a CD-t, mert a régi olvasóm jóideje megpusztult. Ja és gyári CD ez is. -
#8503 Uh, sorry, azt hittem ujak keszultek. A regieket termeszetesen megkaptam, hasznaltuk is ;] -
#8502 Mon Capitain! már elküldtem az összeset, nem érkezett meg? (2 db. zip vala) -
#8501 Nálam az összeköltözésnek nagyon fontos szerepe van. A "házasulandókat" én külön-külön rakom be, illetve olykor már az utódok közül választom mert így 30-40 eSimo (sajnos az amortizáció rettentő gyors és a tárgyak műszaki romlása is átlag napont annyiba kerül mint a maid:(() összvagyonból ki lehet állítani egy alapkéglit, ami a dinasztia-céhház alapja lehet később. Úgy csinálom, hogy a házaspárok motiváció-függően 2-3 gyereket hoznak össze és a legfiatalabb utód marad szülei házában (a mázlista így már a készre házasodhat:))! A karigenerátorral bejátszott simek pedig kijárnak egy alapozó "sim iskolát" (bevallom itt olykor van aging off), hogy felkészültségükben elérjék a sajátnevelésü felnőtté vált simek minimum elvárásait (főzés, karrier szint, pénzkeresés...). Lehet, hogy így elsőre ez csalásnak tünik, de muszáj egyenlő esélyeket adnom a felnőttként bemesélteknek is, nálam az utódok felnőtté válásukra 60-150 ezer aspi.pontot képesek összegyüjteni és ez ugye 30-70 nappal is megnyújthatja az életüket már startra. A helyzet az az aspi reward-okkal, hogy csak nagyon-nagyon indokolt esetben költök az elixir of life-on kívül más cuccra, hiszen azokat az eredményeket a sim alapból is képes elérni.
Szvsz. (,de itt nagyon szvsz!!):
a pénzfa helyett->a szorgos munka
a nudleshotter és az energyzer helyett->a megfelelően szerelt háztartás és a megfelelő időbeosztás
a supertejcsi helyett->ha egy toddlerrel megfelelően foglalkoznak 3 nap alatt is képes a szükséges tudás megszerzésére
thinking cap helyett->egyrészt olyan melóra kell adni a simet amihez a saját stat értékei alapján affinitása van, másrészt "Tanulni, tanulni, tanulni!" (én még V.I.L. szellemében nőttem fel:)), harmadrészt ki kell váltani a karrier reward-ot és azon tanulgatni
lovetub helyett->megfelelően felépített és kontrollált interakciók
...és sorolhatnám, tehát csakis az elixir of life ami helyett nem tudok mit javasolni és !!!!az aging off nem megoldás!!!. -
#8500 OFF reszt Sipocznak szantam, sorry ;] -
#8499 Nina es Dine testverek. A ferfi simem osszejott Dinaval, meg is kerte hogy koltozzon hozza. En balga engedtem, hogy jojjon a testver, Nina is. Kesobb eljegyzes, eskuvo es gyerek is lett a kapcsolatbol, de ez nem fontos a mondandom szempontjabol. A fickom Ninaval is flortoltegetett, de amiota bekoltoztek, a szimpatia ertek lezuhant, es ha beleszakadok sem tudom 20 fele tornazni ;] (lehet hogy feltekeny, esetleg megsertodott amiert a hugicat valasztottam, esetleg annyira tuz es viz a ket ember erdeklodesi kore, hogy esely sincs - habar akkor nem ertem hogy sikerult korabban baratnak lenni vele ;]) Az eskuvot megvartam, aztan szoltam Dinanak, hogy sorry de most hogy utban a gyerek, nincs szuksegem a vitakra, es finoman szolva segitettem neki hazat keresni ;] (a lanyommal viszont nagoyn jo viszonyban volt mindig is...a fene sem erti)
Mas:
Az asszony - Dina - hullafaradtan jott haza (szo szerint, elterult a kertkapu elott). A takaritono mindig is kedvesen mosolygot a ferfi simemre, ezert gondoltam az asszony ugyis ki van utve, hat "jatszunk" egy kicsit ;] A haz eleg nagy, es a haloszoba az ajult felesegtol igencsak messze volt. Becsalogattam a bejaronot, es hat megwohoo-ztam ;] A feleseg ugy pattant fel felkoma allapotban es futott az agy melle, mint Carl Lewis a fenykoraban. Na lett is pofon, haragszomrad es allando morgolodas. Aa takaritono mosolyogva elment, en pedig nemtudtam mit csinalni. A ferj tovabbra is 100ra szerette a feleseget, de a feleseg ferj szimpatiaja leesett -5re. Es itt jott a furcsasag: a no balhezott mert rajtakapta az urat, erre a vegen neki kellett ujra a szimpatiat feltornazni. Chat, vicc, es tarsai minimalisan hatottak. De ha egymas utan 5-6szor a ferj olebe ugrottam, akkor szepen visszakuszott a mutato. Kesobb par oleles, es helyreallt a csaladi beke. Ismet beleszerett a ferjebe. ;] (mindez persze 1-2 napon keresztul, nem akartam tulzasba vinni)
Ja, es a mosolyszunet ideje alatt, ferj es felesegkent nem engedte egy agyban aludni oket este, a no mindig kiszallt az agybol. (meg szerencse hogy Nina szobajat nem bontottam le, elvolt ott 1-2 napig)
OFF
Az ujakat elkuldened nekem is? Nagy nagy segitsegek voltak az eddigiek is, amelyeket nem is tudom hogy koszonjem meg ;]
ON -
#8498 Én úgy utálom ezt a free will-t. Magától elkezd csinálni minden szart... -
Coolfire #8497 OK.Megvan köszi!Mostmár csak össze kell gyúrni a szövegekkel,és kész is a béta.:) -
Coolfire #8496 Valódi életszimulátor!:))))) -
Coolfire #8495 Hát igen,illik a "hagyományos" kombinációt betartani:megismerkedés,összeköltözés,eljegyzés,esküvő és a végén a gyerek.Mondjuk a progiban sem muszáj,és a való életben is felcserélődhet.:) -
#8494 Nemtom Nálatok is volt-é:
Anyós-menny kapcsolat->már az esküvői bulin is a "tease" volt közöttük a leggyakoribb autowill interakció:)))! A menny kapcsolata a férj családjával azóta is csak a sógor irányában baráti, apóssal és anyóssal jéghideg:))! -
Coolfire #8493 Nagyon jó,ezek még csak a bétaverzák,pontosan ezért szúrkálgatom be,hogy együtt javítgassuk.:) -
#8492 Cool!, és feladtam Neked mindet, nem jött meg?? -
#8491 A jó wedding party-hoz még az előzményről:
Célszerü, az eljegyzést követően a move in előadása, így a simek közös háztartásba kerülnek és nyugisabban lehet felkészülni az esküvőre. A wedding arch és a pezsgő fontos, ahogy azt Cool leírta. (és WC-kről feltétlen gondoskodni mert a sok-sok pohárköszöntő nagyon meghajtja a simeket!!) -
#8490 CloneCD uninstall -
#8489 korán van :) -
Coolfire #8488 Háj!Na megvannak már a snootys táblák?:) -
#8487 te sem tudsz angolul? :) -
#8486 kicsit bővebben miaz, hogy hagytad élni, őt meg nem? -
#8485 a kiscsákó hsz-ei is törlődtek.
másrészről nem örökidők óta vagyok itt topikmod, szal a régebbieket nem töröltem
szerintem érdekes volt a lila család, mint láthattad nem irtam rá semmi rosszat, szóval ne sértődj meg, és mint mondtam ne foglalkozz azzal, hogy leszólják a dolgaid, mert éppen neki nem tetszik -
#8484 Helló Népek!
Mizujs?(látom a mecera egekig ér:))!
Kinek van már déd leszármazottja? Másnak is probléma a "jumping bug"? Mit tudtok a patch állásáról?
Vidámodásnak egy sztori:
Egyik reggelen a házaspár egyik tagja dolgozni sietett, a másik tagja a City-be tartott, meg volt rendelve a repairman, esedékes volt a kertész és persze a maid. Az általános kavarból az jött ki, hogy a férj hálist' el tudott menni a melóba, az asszonyka behajtatott a városba és lett két kertészem:)! Az egyik kertész felszedte a napi újságot és kiült a teraszra olvasni a másik nekifogott a kertben dartozni. Miután a feleség visszatért a városból az ujságolvasó kertész bement reggelizni (a "serve"-ből megmaradt kaja így legalább nem ment kárba:)), a dartozót azt a nő kirugta mira az elment a WC-re és vett egy habfürdőt majd távozott. A reggeliző kertésszel még beszélgetett egy kicsit, majd próbára téve a helyzetet leültek sakkozni. Igen vidám sakkparti közben a simcsajosom elért egy logic skill-t, felment a hozzáállás a kertész-simmel 35-re majd egy búcsuzás után ez a kertész is távozott. Közben a kertben a lágyszáru virágos növények mind kiszáradtak és a kertész-szolgáltatást is újra meg kellett rendelni. A repirman sem érkezett a megbeszélés szerint, így azt is újra kellett rendelni. Hiába!, vidám élet a simélet ihajla!:))) -
#8483 Sziasztok!
Egy barátom megvette eredetiben a játékot 14 rugóért, és mikor inditani akarja, akkor sir a program, hogy cd irót érzékelt a gépben, és nem indul. Már próbálta kivenni az irót, akkor meg az nem teccett a játéknak, hogy cd iró program van a gépen. Hát nehogymá uninstallni kelljen a Nerot meg a többit ahhoz, hogy játszódni tudjon?!
Van valakinek tapasz talata vagy 5lete?... -
Coolfire #8482 Ja és ha hiányzik belőle valami,nyugodtan lehet írkálni,elvégre ez közös lesz.Ja meg még azt is,hogy mi kellene bele.Mert qrva komplex ez a játék. -
Coolfire #8481 Nyugodtan lehet szólni,ha nem kell,akkor befejeztem. -
Coolfire #8480 Partyk:
House Party:Telefon/Throw Party/House Party.A + jellel lehet hozzáadogatni a hívottak listájához,bárkit.A hozzávalók:jó zene,pezsikád,pia,kaja,nők meg ilyesmik..lényeg,hogy veszekedés ne nagyon legyen.
Szülinapi parti(Birthday Party): Mikor már csak 1 nap van hátra a korváltásból,a telefon throw party menüjében megjelenik egy Birthday Party menü is.Ez úgyanúgy megy mint a house party esetében is,kell hívkálni a vendégeket.Majd átmenni buy-módba és a lufis menüből tortát,lufit,piát etc. venni.Ez hasznos is,mert a simnek nem kell az este 6-7 órát megvárni(ilyenkor öregednek 1 napot),hanem amint elfújja a gyertyákat azonnal idősebb lesz.
Esküvő/házassági banzáj(Wedding Party):Ez csak akkor megy miután már jegyesek vagytok(engagment),rá kell kattintani a telefonra ott throw party és wedding party.
Venni kell oltárt,pezsgőt és esküvői tortát(lehet,még egyéb bulikellékeket is venni),majd az oltárra rákattintani,get married ezt követi egy pohárköszöntő.Miután minden meghívott elment haza,jön egy szép fekete limuzin és mentek nászútra.Innen mindkét fél teljesen feltöltve érkezik vissza.Figyelemm!Ha eljegyzés után megkéred simán a kezét(marriaged),már nem lehet Wedding Partyt csinálni!
Értékelésük:
Roof Raiser-a legkirályabb buli a környéken!
Party Time-elmegyeget.:)
Not Bad-hát még ez is belefér a csillagos bulikba.
Snoozer-innen indul,ha így marad ez már rossznak számít.
Disasters-hát ez katasztrófális.
Ezek főleg a popularitys beállítottságú simeknek nagyon fontosak-ebből élnek-de,a más aspirációs simeket is feldobja/lelombozza.
-
Coolfire #8479 Micsoda csend van most itt.. -
Coolfire #8478 Na jön a többi része a tippeknek,nem baj? -
Coolfire #8477 Pénzfa:+40 simoleon-hát ez elég gyenguci,de lehet dzsungelt is csinálni a lakásból.:))
Sárga sapka:emeli/szinten tartja a viselő sim moodját.
SmartMilk:toddlerek gyors tanulása(bilizés,járás,beszéd).Érdemes minden kiskorú gyermeket erre a 3-ra megtanítani,mert máskülönben,-ha megfeszülsz is-elviszi a szociális munkás.Lehet A+,full jól a gyerek.Meg ez egy szép emlék a memóriában.
Kék szemüvegek:Egyszer lehet használni,a legelső interakció(egy jól elsült vicc,vagy egy jól sikerült párbeszéd után)azonnal barát lehet a másik fél(persze,ha nem vagytok eleve mínuszban).
Elektrolizáló:feltölt csutkára
Villnykörtés sapka:Sokkal gyorsabb tanulás,ez akkor ajánlott,ha a skillszerzés már elég nehézkes,pölö 6 skillpont után.
SimVac:Skill és aspiráció elszívó(mindenkin alkalmazható),de nagyon lemínuszol.
Szerelemkád:Amíg tart az ereje(pezseg,repkednek a kis szívecskék stb.),addig nagyon jól össze tudnak az idegenek is barátkozni(pölö a Roof Raiser-szintű buli egyik alapeleme)ezután már csak hagyományos Hot Tub-ként funkcionál,és működik végig.
Életelixír:Na a játék egyik legjobb eleme.:)3 napot fiatalít,és egy adag 5 napra elég.Ha tudod mindig teljesíteni a simed vágyaid-ez az lényege a játéknak-,szépen fognak gyűlni az aspirációs pontok is,ergo vissza lehet non-stop fiatalítani mindenkit.
Figyelem!!!Csak ARANY, vagy PLATINA módban szabad használni,ellenkező esetben pont visszafelé fog minden elsülni! -
#8476 ctrl + shift + c, majd aging -off parancs. Visszakapcsolas -on -
#8475 Olvastam, hogy ki lehet kapcsolni az öregedést, de hol?
-
#8474 Erdekes a csalad. mitol lett mindenki ilyen lila? lehet ilyen borszint valasztani? vagy hogy mukodik ez? engem erdekel a dolog, leirnad? akar priviben is!? koszi elore! -
#8473 Szia! engem erdekelne a haz, bar nem latszik! mennyi az ara? mikor teszed fel a VIP-be? -
#8472 Skacok!
Lehet venni olyan bónus cuccokat, pénztermő fa, meg egy csomó "af..ztudjamirejó" dolgokat....Nos erre a kérdésre keresnék választ: Pl. az a sárga bili,a mit a tag a fejére tesz, tulajdonképpen mi is? Vagy van ilyen "bazinagyrambocumisüveg",vagy úszósapkára szerelt villanykőrte..stb. Szal ezek mire jók?
Visszaolvastam kb, 400 hozzászólást, de kezdek bandzsúlni tőle, szal plz help! -
#8471 Merhetek itt még én is véleményt nyilvánítani? Veszélyes nem dicsérni a hölgyet, de
csak röviden, az igazat:
nekem sem tetszik és nem azért mert jobbat tudok, hanem nem ez az izlésem. Ennél fantáziadúsabb, színesebb, és érdekesebb dolgok tetszenek. Ennyi.