FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Nina es Dine testverek. A ferfi simem osszejott Dinaval, meg is kerte hogy koltozzon hozza. En balga engedtem, hogy jojjon a testver, Nina is. Kesobb eljegyzes, eskuvo es gyerek is lett a kapcsolatbol, de ez nem fontos a mondandom szempontjabol. A fickom Ninaval is flortoltegetett, de amiota bekoltoztek, a szimpatia ertek lezuhant, es ha beleszakadok sem tudom 20 fele tornazni ;] (lehet hogy feltekeny, esetleg megsertodott amiert a hugicat valasztottam, esetleg annyira tuz es viz a ket ember erdeklodesi kore, hogy esely sincs - habar akkor nem ertem hogy sikerult korabban baratnak lenni vele ;]) Az eskuvot megvartam, aztan szoltam Dinanak, hogy sorry de most hogy utban a gyerek, nincs szuksegem a vitakra, es finoman szolva segitettem neki hazat keresni ;] (a lanyommal viszont nagoyn jo viszonyban volt mindig is...a fene sem erti)

Mas:

Az asszony - Dina - hullafaradtan jott haza (szo szerint, elterult a kertkapu elott). A takaritono mindig is kedvesen mosolygot a ferfi simemre, ezert gondoltam az asszony ugyis ki van utve, hat "jatszunk" egy kicsit ;] A haz eleg nagy, es a haloszoba az ajult felesegtol igencsak messze volt. Becsalogattam a bejaronot, es hat megwohoo-ztam ;] A feleseg ugy pattant fel felkoma allapotban es futott az agy melle, mint Carl Lewis a fenykoraban. Na lett is pofon, haragszomrad es allando morgolodas. Aa takaritono mosolyogva elment, en pedig nemtudtam mit csinalni. A ferj tovabbra is 100ra szerette a feleseget, de a feleseg ferj szimpatiaja leesett -5re. Es itt jott a furcsasag: a no balhezott mert rajtakapta az urat, erre a vegen neki kellett ujra a szimpatiat feltornazni. Chat, vicc, es tarsai minimalisan hatottak. De ha egymas utan 5-6szor a ferj olebe ugrottam, akkor szepen visszakuszott a mutato. Kesobb par oleles, es helyreallt a csaladi beke. Ismet beleszerett a ferjebe. ;] (mindez persze 1-2 napon keresztul, nem akartam tulzasba vinni)

Ja, es a mosolyszunet ideje alatt, ferj es felesegkent nem engedte egy agyban aludni oket este, a no mindig kiszallt az agybol. (meg szerencse hogy Nina szobajat nem bontottam le, elvolt ott 1-2 napig)

OFF
    Az ujakat elkuldened nekem is? Nagy nagy segitsegek voltak az eddigiek is, amelyeket nem is tudom hogy koszonjem meg ;]
    ON