FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Riana
    tzökjo hoygy mindenki engem szivat holott nem én voltam a bunko most olvastam el az egész forumot az összes oldalt és a kiscsákonak eddig csak rosszindulatu beszolásai voltak és ő még csak ejnyét se kap.

A házigazda nagyon semleges:)

namindegy:)

Az fix hogy többet semmit se teszek fel mert nemhogy azt nemértékelitek hogy az ember maga gyárt valamit de még kulturáltan se alkottok véleményt

namindegy gondoltam kivánság szerint gyártok majd ruhákat a köznek de igy mindegy mert azt is csak leszolnátok.

és tisztelt házigazda nem veszem össze minden nap valakivel de ma az egyik családtagom és kissé ki vagyok borulva.
    és akkor az első saját müvemre amire (én johiszemü kis hülye naív) majd reméltem valakimond egy jo szot erre mi volt az első nyikk hogy hudeszar.
    És azt is micsoda stilusban...

Szal alapbol birom a kritikát de most nem vagyok olyan hangulatban hogy ilyen stilust elviseljek.

Namindegy

a játékkalkapcsi:
    elkezdtem kimentegetni a mmunkáknál azt amikor választani kell. És a következményt is.
    Igy ugyan volt amikor nem találtam el mi a helyes, de ebből kiindulva tudni lehet melyik a jo.

Szeretném tudni van e itt vki akinek vanpici szabadideje hogyleforditgassa ezeket a szövegeket mert akkor csinálnék belőle egy táblázatot és akkor azt is fel lehetne tenni a faqba.