32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8470 Eszti
---------------
Csináltam egy csajszit, kiváncsiságból.
Őt folyamatosan tanítottam, és a szintjét maxon tartottam mindenből.
Arra voltam kiváncsi, mit ér így el életében.
És SEMMIT!
Van sok barátja, 560 keresete, 2600 készpénze, egy egyhelységes, földszintes kunyhója. Ennyi.
Akiket szabadabban hagytam élni, azok legalább gazdagok lettek és családjuk lett.
De ez...
Nem értem!!! -
#8469 tzökjo hoygy mindenki engem szivat holott nem én voltam a bunko most olvastam el az egész forumot az összes oldalt és a kiscsákonak eddig csak rosszindulatu beszolásai voltak és ő még csak ejnyét se kap.
A házigazda nagyon semleges:)
namindegy:)
Az fix hogy többet semmit se teszek fel mert nemhogy azt nemértékelitek hogy az ember maga gyárt valamit de még kulturáltan se alkottok véleményt
namindegy gondoltam kivánság szerint gyártok majd ruhákat a köznek de igy mindegy mert azt is csak leszolnátok.
és tisztelt házigazda nem veszem össze minden nap valakivel de ma az egyik családtagom és kissé ki vagyok borulva.
és akkor az első saját müvemre amire (én johiszemü kis hülye naív) majd reméltem valakimond egy jo szot erre mi volt az első nyikk hogy hudeszar.
És azt is micsoda stilusban...
Szal alapbol birom a kritikát de most nem vagyok olyan hangulatban hogy ilyen stilust elviseljek.
Namindegy
a játékkalkapcsi:
elkezdtem kimentegetni a mmunkáknál azt amikor választani kell. És a következményt is.
Igy ugyan volt amikor nem találtam el mi a helyes, de ebből kiindulva tudni lehet melyik a jo.
Szeretném tudni van e itt vki akinek vanpici szabadideje hogyleforditgassa ezeket a szövegeket mert akkor csinálnék belőle egy táblázatot és akkor azt is fel lehetne tenni a faqba.
-
#8468 ki fogok torolni minden ilyen megnyilvanulast, ezt garantalaom, amig en vagyok itt a mod -
#8467 Riana, minden nap le fogsz allni vkivel veszekedni? es itt most nem az az erdekes, hogy neked volt-e igazad, vagy sem.
szal legyszives ne kapd fel mindenen a vizet. koszi -
#8466 ha valaki beszol neked vagy lefikaz vmidet nem kell velel torodni, mert ugyis torolni fogom. szal mintha ott se lenne. orulnek, ha ezt mindenki szem elott tartana
koszonom, mod
ne kelljen mar itt nekem a csendort jatszanom -
#8465 a flame senkit enm erdekel, szal tessek szives lenni abbahagyni -
#8464 Az úgy túl kulturált lenne. Brrrr..... :D
Egyébként meg ehhez csak annyit, hogy ha az ember bármilyen módon is, de publikálja a művét, legyen az bármi az életben, akkor számolnia kell hasonló reakciókkal. De ez miért probléma? Ő ezt mondta rá, kész. Megindokolta? Nem. Akkor meg? Felesleges ugrani mindenre. Ez benne van a pakliban, és kénytelen leszel tiszteletben tartani a véleményét. Ha nem ugrasz neki egyből, már régen nem lenne téma az az egy negatív jelző.
Az pedig megint más dolog, az ilyen "az enyémek jobbak" indoklások sokat nem érnek bármiféle bizonyíték hiányában. Noemg akkor is ha lenne? Emberek vagyunk, különböző értékitélettel, ami nekem szép az neked lehet hogy ocsmány, ami nekem kedves az neked lehet utálatos, ami nekem hangulatos, az neked lehet hogy visszataszító, és így tovább.
Tényleg jó lenne már csak a játékkal foglalkozni, és legalább minimális szinten, de tisztelni egymást és munkáját. Ehhez semmi köze a kommentek számának, ez pusztán emberi dolog. ;] -
#8463 Emberek ... ahogy olvasgatom a topikokat itt mindenki anyázza a másikat ... mért nem lehet ezt kihagyni ?! PEACE :)
Vagy privát üzibe szidni a másikat ;) -
#8458 Reélem én nem bántottalak meg(nem ált szándékomban)csak fucsa a rózsaszin haju,ruháju,stb... család!
De mindenki olyat alkot amilyet akar.
Lehet,hogy neked az enyém lenne furcsa! -
#8457 Én mindig egy emberrel kezdek(vagy férfi vagy nő),mert szeretem én felépíteni a kapcsolatrendszert a 0-árol!
Apropó ki tapasztalta már a Sims2-ben,hogy megismerkedik két nővel(Jan és Nina)és azok egymást ölik azért,hogy ki legyen a felesége(telefonhívások,váratlan látogatások,stb..)anélkül,hogy bármit is tenne az űgy érdekében? -
#8454 na tessék neki megy az enyémet meg nem akarják elrabolni:(((
-
#8453 Váu mi ez Adams famili? -
#8452 Hülye voltasm kiszedtem a csajt a kévéházbol és elvittem a katonasághoz ezzel csak az volt a baj,hogy egy idő után mindkettő annyira fáradt volt,hogy egyik se tudott a gyerekkel törődni akoiért egy idő után hjött a gyámügy! :(
Na de tanultam az esetböl érgközelebb amig nem nő fel a gyerek addig nem viszem el a katonasághoz az asszony-t!
Apropó oton nem lehet maradni valahogy az asszonny-al gyesen? -
#8450 kiscsavod csaja mikor koltozott oda hozza? milyen korban volt a srac? -
#8448 neeeem biztos nem -
#8447 Ugy hogy én pro vagyok és nállam ilyen :DDDD -
#8446 photoshop powaa -
#8445 ehh hat az en csaladjaim sokkal ertelmesebben neznek ki már nemazért... :P -
#8444 a tobbieket hogy hoztad at a masik teruletrol? -
#8443 Tök jó volt az előbb, pasim nézett a távcsőbe, leste a csillagokat, egyszercsak egy fénycsóva, ami beborította és hiába kapaszkodott, felszívta magába az a fény, és elvitte az ufo. értékei ugráltak fel-le össze-vissza, azt hittem meghal, nem tudtam mi van vele. sok idő eltelt, gondoltam, na, ezzel se kell többet játszanom.
De egyszercsak, leszállt a házuk elé az űrhajó és kidobta a pasit a járdára. és megjelent egy ablak, mint a gyerekigényléskor, amin a játékok vannak. ezt sem értettem, mert gyerek sehol, akkor mi volt ez? és egy idő múlva észrevettem, hogy a pasim kezében egy ufo bébi van.
Tehát mostantól, már ufot is kell nevelnem.
-
Drbluess #8442 Ird már le hogy hogy. -
#8441 Nállam ilyenek a csajok.. :)
-
#8440 Hi!
Miért van az, h. a simem olyan mint egy "lajhár"? Mikor öltözik, akkor is tök lassan forog, és a hang is másabb, mint egy rendes simnél. Meg mikor leül, akkor is szinte ledobja magát a székre. Meg ahogy áll...a vállait leereszti és tök laza;) Először azt hittem azért, mert terhes, de már megszülte a gyereket, szoval ez nem lehet... -
#8439 Két érdekes mai eset:
Átjött a szomszéd csaj a sráchoz
Majd valamiért leesett az álla, s úgy maradt neki
Egész idő alatt tátott szájjal mászkált, mintha arcbénulást kapott volna
:-)
Gondolom, bug
Aztán közben elromlott a mikro, jött a szerelő, akit megcsapott az áram.
Érdekes volt, égnek álló hajjal, csupa mocskosan közölte, hogy most már minden rendben van, s távozott
:) -
#8438 Jah. Képfájlal minden megy! Crack se kell hozzá -
Drbluess #8437 erröl van szó kipróbáltam a csinált lányt zuhnyzott de nem volt semmi.
Az Angol tudásom meg arra volt elég hogy megnézzem hova tegyem. -
#8436 Képfájl. -
#8435 És CD-ről nyomattad be? Vagy képfájlból? -
#8434 Nekem müködött az cd-s verzióhoz is a dvd-s crack az Alcohol-os verzióval. Igaz kérte a cd-t a játék indításához, de azt betöltöttem neki. -
#8433 Jó van. AKKOR van!! Adjam oda azt?? -
#8432 Olvasd el mit ir, minden benne van, es te is jol beszeltel. Az a skin egy genetikai valtozat. Nem latszik a meztelen valosag, csak ha furdik meg hasonlo. De ez is csak akkor, ha a karakter generalasakor a borszinnel a custom-ra kattintva kivalasztod a letoltott variaciot. Probald ki, csinalj egy karaktert tegyel le egy zuhanyt es hajra.
Ha azt akarod, hogy meztelenul rohangaljon a lakasba, akkor ez a peccs nem arra valo. Arra is tuti van megoldas, de ha jol lattam, akkor azok mar ruha modusulatok, amelyek ugy neznek ki mintha a lanyok toplessben, vagy teljesen meztelenul lennenek. -
#8431 Vanni van, csak hallgatva a jonep siralmait, mukodni nem mukodik.
Riana: a varosi nezetben ki tudsz koltoztetni csaladokat a hazaikbol. Ekkor megnezi a prg, hogy kb. mekkora a vagyonuk - nemtom hogy targyak, munka, stb alapjan szamolja, de korulbelul realis erteket kapunk - es ezzel kirakja az adott csaladot a gyujtobe. Jelen esetbe az egyedulallo fickot. Ekkor mar csak ki kell valasztani, es a neked szimpatikus hazra/telekra kattintani. Ha van annyi penzed, akkor mar be is koltozhetsz. -
Drbluess #8430 Na sikerült rátalálnom a fütyi&punci pechet, ami nem petch hanem
.package fájl, csináltam egy download könyvtárat betettem de a játékban, ha akarok csinálni
Karaktert ez nincs sehol. Ha beteszem a többi package fájlt közé, akkor a testszíneknél ki lehet választani ugyan de, az elkészült karakteren nem lesz meg sajna.
Tud valaki megoldást erre?
Innen letölthető: http://www.adult-sims2.dk/Kammas-Nudeskins1.asp
-
#8429 Tudom .De ha építeni is akarsz akkor nics. Csak a DVD-s hez -
#8428 van crack. www.gameburnworld.com vagy www.gamecopyworld.com oldalon is megtalálható -
#8427 inkább eszesebb emberről nevezd el magad nem egy híres focistáról -
#8422 ha egyedülálló pasim van az hogy tud elköltözni?
mert a compu-find ownplace nemengedi
az 1ben ha kitöröltem aházat a srác visszakerült a családok közé itt nemlehet.
szoval egyedülálló hogy tud másik házba költözni? ahol nem lakik senki tehát odaköltözni se tudok
-
Ronaldinho #8420 Helló
Valaki legyenszíves segítsen!
Egy cracket valaki küldjön vagy mondja meg hogy honnan lehet letölteni!
Előre is köszönöm mindenki segítségét! -
#8419 köszönöm! -
#8417 #8403