FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    No én is beszúrok egy képet engedelmetekkel. Semmi extra, egyszerűen arról van szó, hogy a katona simem rájött, hogy ideje a hódításait dokumentálni. Erre a műveletre tökéletesen alkalmas a lánya, aki éli a szabad (élet)művészek mindennapjait. Jobb oldalon az első kép amit csinált a drága - ne kérdezzétek meg mi az, valami albinó zsiráf, vagy valami hasonló. Bal oldalon az ágy felett pedig a dokumentáció sorozat első darabja, ha jól emléxem Nina a célszemély az alkotáson.

ui: mondhatni csóró ember voltam amikor megtörtént a következő. Volt 80-100 simleonom, ami eleg volt a takarítóra aznap. Mivel pont szabadnapos voltam a melóban, nemnagyon költöttem. Jött a takarítónő, és gondoltam megpróbálkozok egy kis flörttel, stb. Filmekben alap, gondoltam kipróbálom ;] Csak beszélgetni (chat) tudtam vele, de azt egész jól. Ment is felfelé a szimpátia 3-5 pontokkal. Feltornáztam baráti viszonyra, majd elengedtem, mert egyszerűen nem volt más lehetőség, csak CHAT. Ekkor búcsúzásképen elvitte az összes pénzt. Ugyanis a drága úgy kalkulál, hogy a munkaidejében beletartozik az az idő is, amit a tényleges munka elvégzése után is a házban tölt, történetesen hallgatta az én baromságaimat. Egyszóval akinek kevés a pénze, ne menet közbe próbáljon hosszabban kommunikálni a személyzettel. (a repair cég egyik munkatársa szintén nő, egész csinos, de mivel nagyon magas az óradíja, a pénztárcám nem engedi meg hogy csajozós dumával feltartsam munka közben:D)