32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Nemtudom, azt nem neztem ;] Ezt a noi skint is csak azert neztem meg, mert csodalkoztam volna ha ez a korabbi "viaszbabu" fele uncensored megoldas lenne. Maradok a kockazasnal, ugy sejtelmesebb;] (Nomeg ha az asszony meglatja hogy meztelen nokkel jatszok, akkor meg a vegen lemegy a szimpatia -90 ala, es johet a "find own place". Nem hianyzik ez nekem:DD Meztelen ferfiak pedig valahogy nem igazan keltik fel az erdeklodesemet, igy azt passzolom;])

• Mike at home
    nekem igazaval nem a felnott simek osszebutorozasaval van bajom, hanem azzal, hogy a tizeneves kolok sim belezugott abba a csajsziba, akit a baratjakent hazacipelt a busszal. Csakhat ugye a koloksim egyszer felno, osszebutorozni tinikent nem tudnak, tehat a csajszi jo esellyel marad tinedzser, akivel ugye mar a fiu - felnottkent - nem tud kezdeni semmit
  • Mike at home
    el lehet hajtani

ahogy elneztem a forumokban a Townie sim-ek vagy megoregednek, vagy nem, de inkabb nem, szal ugy tunik kar tinedzserkent olyanba belezugnmi, aki nem lakik sehol :(
  • PiszkosFred
    Akkor ha igy osszejovok egy olyan emberrel akinek nincs lakasa, de mondjuk az etteremben vagy a jatekteremben talalkoztunk, majd idovel bekoltozott, sikerulhet a vegen letelepiteni mint egy "szomszed"?
  • Mike at home
    lehetne vmi jo kis 18+ kieg ;)
  • Riana
    igen
    pl csokolozol anő szeme láttára vki mással
    erre anő felpofoz lezuhan -90re a kapcsolatotok
    és felbontja a házasságot
    ezután fogod a nőt
    ujság vagy compu find own place
    kirakod alakásbol
    és ujra ott az egyedülálló pasid.
  • Mike at home
    es a pasiknak is gyartottak felszerelest?
    mert a nude patch alapjan max haremorkent johetnek szoba :D
  • PiszkosFred
    Kerdes, picit kapcsolodva a te "problemadhoz" a lakastalan esethez.

Ha osszejovok valakivel, es megkerem hogy butorozzunk ossze, akkor ez jo. Eddig oke. De ezek utan van meg visszaut? Marmint akar eskuvo, akar jegyesseg, akar egyutteles utan es/vagy kozben el lehet hajtani az asszonyt, ha mondjuk uj no tunik fel a lathataron? Vagy akivel osszekoltozok, az ott is marad amig meg nem hal? Meg nem probaltam ki, es nem akarom a csaladomat elbarmolni ilyesmi tesztelgetesevel ;]

Es itt kapcsolodik a dolog Mike problemajahoz. Ha esetleg nem vegleges allapot egyik osszebutorozas sem, akkor ha "elvalunk" meghatarozhatjuk hogy a kirugott fel - baratno, feleseg, szereto stb - hova koltozzon be? Mert igy le is lehetne talan telepiteni az ilyen lakastalan emebreket. De ha nem lehet meghatarozni, akkor mindegy, az egesz teoria megbukott mar a legelejen, es ez esetben csak az elso kerdesemre valaszoljon valaki, aki mar probalta. Thx elore is.
  • Mike at home
    az eneyme vmi macskat festett, de az nagyon ottvan :) majd teszek be rola kepet
  • Riana
    Ime az első saját gyártmányú simem:)

• PiszkosFred
    Sok olyan targy van, amely nem ad semmilyen bonuszt sem, es meg csak hasznalni sem nagyon lehet. Ezek a targyak az osszhatast hivatottak erositeni (vagy rontani, lakberendezotol fuggoen), es az esztetikai hatasokon kivul semmi ertelmuk. Vagyishat sokan igy fogjak fel, hogy csak lom, pedig nem. Izlesek es pofonok. Ugyanez a helyzet a varossal is. Csinalhatsz egy vadi uj varost a pusztaban, mindenfele dekoracio nelkul, de tele is zsufolhatod fakkal, tornyokkal, oszlopokkal, stb. A jatekban nincs kulonbseg a ket megoldas kozott, viszont ha ranezel minden egyes betoltesnel a varosra, talan realisabb kepet mutat egy "kidekoralt" latkep, mint egy par hazbol allo falucska valahol a Hortobagy kozepen ;]
  • PiszkosFred
    Ezeket a kepeket csak link formajaban irom be, talan igy atmennek a cenzuran. Ha ismerosek, akkor sorry, targytalan a hozzaszolasom tovabbi par mondata ;]

http://www.gumininjahq.hu/sims2_002.jpg
    http://www.gumininjahq.hu/sims2_003.jpg

Az a nocenzor peccs amirol te beszelsz semmire sem valo, akkor inkabb kockazzon. Leteznekk normalis, uncensored skinek, akinek esetleg erre van igenye hogy teljes legyen a jatekelmenye. Hogy pontos legyen, ezek nem skinek, hanem genetikak, es csak a karaktergeneralaskor tudod aktivalni, elo es mar letezo karakterre nem.
  • PiszkosFred
    No én is beszúrok egy képet engedelmetekkel. Semmi extra, egyszerűen arról van szó, hogy a katona simem rájött, hogy ideje a hódításait dokumentálni. Erre a műveletre tökéletesen alkalmas a lánya, aki éli a szabad (élet)művészek mindennapjait. Jobb oldalon az első kép amit csinált a drága - ne kérdezzétek meg mi az, valami albinó zsiráf, vagy valami hasonló. Bal oldalon az ágy felett pedig a dokumentáció sorozat első darabja, ha jól emléxem Nina a célszemély az alkotáson.

ui: mondhatni csóró ember voltam amikor megtörtént a következő. Volt 80-100 simleonom, ami eleg volt a takarítóra aznap. Mivel pont szabadnapos voltam a melóban, nemnagyon költöttem. Jött a takarítónő, és gondoltam megpróbálkozok egy kis flörttel, stb. Filmekben alap, gondoltam kipróbálom ;] Csak beszélgetni (chat) tudtam vele, de azt egész jól. Ment is felfelé a szimpátia 3-5 pontokkal. Feltornáztam baráti viszonyra, majd elengedtem, mert egyszerűen nem volt más lehetőség, csak CHAT. Ekkor búcsúzásképen elvitte az összes pénzt. Ugyanis a drága úgy kalkulál, hogy a munkaidejében beletartozik az az idő is, amit a tényleges munka elvégzése után is a házban tölt, történetesen hallgatta az én baromságaimat. Egyszóval akinek kevés a pénze, ne menet közbe próbáljon hosszabban kommunikálni a személyzettel. (a repair cég egyik munkatársa szintén nő, egész csinos, de mivel nagyon magas az óradíja, a pénztárcám nem engedi meg hogy csajozós dumával feltartsam munka közben:D)
  • Adi
    Nem épp ezzér kérdeztem!:D
  • Adi
    De utálom ezt a csávót... átjött party-ni azt rávolt állva a vöröses hajú barnás csajra.. akit beraktál "meztelenül". Na azt megcsináltam, hogy összeveszenek.. szóval fasza:D.. Igazából az volt a tervem, hogy ha elmegy a medence-be fürdeni akkor kiveszem a létrát és megfullasztom!:D
    De így is jó.. party volt azt csomóan voltak a medencebe.. mondom nem ölök meg mindenkit!:D
  • Rage47
    Hi!
    Tényleg ugy születhet ufom, ha a csillagokat nézegeti a simem?
  • Mike at home
    CSBin dir

TS2Bodyshop.exe
  • Mike at home
    disznek
  • Mike at home
    a privat suli azert jo, mert nonek a skilljei
  • Mike at home
    az a baj, hogy akivel osszejott, nem lakik sehol, ergo jatszani sem tudok vele. (a sehol azt jelenti, hogy tenyleg sehol, egyik teruleten sem)
  • Riana
    Tudom hogy utáljhátok a warezt de kinek van olyan sims2je akinél a benne lévő (tehát nem külön letöltött) body shopban sok ruha van és a simset ingyenes gyors helyről szedte le? ha van ilyenpls irjon nekem privit
    köszi

a probléma oka:
    az enyémben nemvolt body shop
    amit külön leszedtem abba csak 2 ruha van
    betenni nem tudom a többi ruhát
    igy viszont nemtudok skinezni
    vagy az is jo lenne ha lehet ilyet hogy megmondanátok hogy tudok betenni a body shopba ruhákat plusz hamárát van skinezve hogy kell azt packagelni
    mert van ott package gomb csak ami kész azt betölteni tudom de a package másik sikon van és ha átváltok oda akkor mást mutat mint amit betöltöttem.
    szoval a kész dolgaimat nem tudom bepackage-olni

• Riana
    csak disz
  • Rafaelo
    igen de ezeknek még egy is nehézség nem hogy kettő
  • takraj
    mármint bimbóból...... :DDDD
  • takraj
    egy? kettő kellett volna... :D
  • Rafaelo
    jaj istenem nem tudtak egy bimbót rajzolni meg egy puncit !
    felháborító
  • takraj
    A nő még el is megy.... :)
    Amúgy a Sims1-ben is pont ugyanígy volt...
  • Multimax
    Hát a nőket sem dolgozták ki valami nagyon jól.(de hát nem is ez a játék lényege)
  • Multimax
    Na figyelj ugye már vissza teted az eredeti exe file-t?
  • Hentes Bill #8288
  • bumbi
    de hogy kel mountolni a filet, ami felvan telepitve.
    Már visszaraktam az eredeti exe file.
    lécci
  • Multimax
    Hát én úgy látom,hogy valamit lehagytak a férfiakról!
  • Multimax
    Letöltöttem egy zip file-t azt kicsomagoltam és adott valami alkalmazást azt pedig be kell másolni a The Sims 2/TSBin mappába és ott meg nyítni akkor csinál oda egy bak file-t és voilá a játékban no censor.
  • pippo88
    örülnénk ha megosztánad, hogy csináltad.
    én még építkezni sem tok
  • Multimax
    Nekem jó a no censor patch!!!!!!!!
  • Rafaelo
    a város térképén minek lehet fákat meg viztornyot meg
    fákat meg ilyesmit kirakni csak úgy dísznek vagy van funkciójuk?
  • pippo88
    bemountoltam a mini image fájlt, kiléptem a tools-ból, úgy, hogy engedélyezve hagytam, de így is azt írja ki, hogy tiltsam le és nem engedi elindítani a játékot.
  • bp
    mondjuk .mdf, azt érdekes lesz Daemon-ba... vagy már a legújabb tudja?????
  • Multimax
    A daemon tools-ba kell bele dobni a mini image-t és elíndítani a játékot.
  • bp
    beilleszted a képfájlt (mount image....)