FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    Üdv, kicsit én is mesélek:

Nekem ez az első Sims élményem, sz'al szűzen indultam a családterápián :)) Többek között azt hittem, hogy a fontos dolgokat mindet nekem kell megcsináltatnom velük...

Gyártottam egy családot, idős faszi, felnőtt nő, egy kisgyerek (toddler).
    Beköltöztek Pleasantview-ba a parkkal szemközti házba. Szegényesen be is rendeztem nekik majd hajrá! Jöttek a népek, ismeretségek, otthoni gondok, stb. Lényeg, hogy sikerült úgy átrendezni a fürdőszobát, hogy a kádhoz nem fértek hozzá. A büzlő kiskölyköt nem tudták megfürdetni, az meg csak ordított, végül kifáradt és a zöld felhőben valamelyik lerakta aludni a kiságyba. Anyu és nagyapa is lefeküdtek, de valamelyiket sütés közben fektettem, sz'al éjszaka kigyulladt a konyha. Nagyapó oltott (kicsit féltem, hogy vajon mivel fog, mert tűzoltókészüléket nem tettem be, de rajzfilmhősök tulajdonsával fölvértezve a semmiből előrántott egyet és fújta a tüzet), anyu is fölébredt és oda állt pánikolni a konyhaszekrény mellé. Nagyapó fáradt, tűz terjedt, anyu pánikolt, kiskölök ordított, mert éhes, büdös stb.
    Anyu nem akart oltani, csak óbégatott. A tűz bevette a kanyart a sarokban a konyhaszekrényen, elérte anyut, aki meggyulladt és égett. Semmit nem tudtam vele csinálni, nem ment zuhanyozni, nagyapó nem oltotta őt, a kissrác meg csak üvöltött...
    Végül is anyu elégett, jött a Halál, hagyott egy urnát, nagyapó közben összeesett a fáradtságtól és a konyhakövön szendergett, srác vonyított. A Halál még használta a wc-t és elillant. (nocsak, a Halál is ember vagy mi?:))
    Nem sokkal később megállt egy fekete autó a ház előtt, kiszállt egy fekete ruhás öreg hölgy, bejött a kiságyhoz, fölnyalábolta a kölyköt és elvitte. Ez volt a gyámügy.
    Nagyapó közben hajlandó volt fölkelni, elbaktatni az ágyhoz és ott folytatni a durmolást.
    Továbbiakban élte az egyedülálló idősödő férfiak életét, beszélgetett, flörtölt, evett, TV-zett, stb.
    Mígnem egyszer éjszaka megjelent anyu szelleme és halálra ijesztette. Halál jött, urnát hagyott. Függöny.

Hát ez volt az én tanulópénzem.

Sajnos nem mentettem el, így lehet, hogy a wc-n trónoló Halál fotója is elveszett...