Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
humorkodassal nem jutunk elobbre

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
havernal ugyanez megym, de o cd-rol installata, majd atirta a registryben a meghjto betujelet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi bocs hogy nem olvasok vissza de percenkent irogatok.valaki kiirta cd-re,es ugy mukodik?

Jimi Hendrix

próbáld a gépet is kikapcsolni...

kapcsold ki!

Mike at home
ja es daemon tools nincs a gepen

ZsZso
szóval akkor nem a kiírt CD-vel jáccik ... az jól hangzik 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mike at home
az Alcohol segitsegevel DVD-rol (cd-k cd1, cd2 ... cd4-ken fiogyeltek konyvtarakban), tehat egyesevel bemauntolva felettem a sims-t. Ezutan felmasoltam vinyora asz 1. lemezt, bemauntoltam, erre a sims2 kozli, hogy CD/DVD szimulaciot erzekelt, es kapcsoljam azt ki 😞(((

Alcohol 1.9.2 build 1705

vmi megoldas?

ZsZso
szerintem tök 8, hogy kiírod -e ... fut vmi a gépeden így is úgy is , ami nem teccik a SimS 2 nek ... van egy olyan érzésem, hogy lehet nem is CD/DVD emuláló szoftver az, amit annak hisz ... szal passz ... win reinst ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Help17
KINEK VAN MEG EZ A JÁTÉK ÉS VAN CD ÍRÓJA IS? NEKEM LASSÚ AZ INTERNETEM ÉS SZERETNÉM MEGSZEREZNI EZT A JÁTÉKOT. FIZETEK ÉRTE!
[email protected]
LÉGYSZI😞

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

akkó' meg télleg a vidózba' lesz a gond...

jAsOn VoOrHeEs
Feltette a Daemon 3.47-es verzsönjét

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Adri
ejjjj!! Na de ha nem írom ki is ez a bajom és má kétszer is kiírtam!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

ZsZso
hogy javult meg ?

apropó: kiírta már valaki úgy, hogy mûködik? és ha igen, hogyan?

ZsZso
vmi nagyon beette magát a windowsodba ... télleg lehet, hogy reinst kell neki, ha jáccani akarsz ... vagy vársz egy krekket, hátha az kiküszöböli ezt a bibit

mert rosszul írtad ki.

Hentes Bill
most megyek vissza játszani

Boldog Karácsonyt!

Adri
Má megint én!! Az mitõl van hogy nincs fönn eggy image meghajtós progi és cd-rõl indítom a játékot és nem belefagy hanem még mindíg ez írja ki??? "CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game"

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Ronaldo07
Mi van veletek Hentes Bill és BlackWolf??
Ti nem játszotok???

mondom nezd meg melyik az es kerjel belole uj verziot flashgetbe ...

Ronaldo07
Csináld ftp-n keresztül és akkor semmi gond nem lesz!!

Hentes Bill
nagyon jó a logód

Boldog Karácsonyt!

jAsOn VoOrHeEs
LOL

grebber
Wanadoo oldalról szedem a gamet elég sok fájlt nem tölt le onnan 😞

Next PC upgrade: 2022

Ronaldo07
Csak azért kérdeztem,mert az 1. cd-jé nagyobb.

Hentes Bill
na, végre elindul a játék, csak be kellett szerezni egy újabb deamon tools-t (3.47), azzal elindult szépen

Boldog Karácsonyt!

ezeket képzeld bele:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ronaldo07
Holnap remélem már én is játszhatok vele!!

hat nem erossegem a gepiras meg ezt a szar ekezet nelkuliseget a sok CoD meg Warcraft teszi 😊

sapkafej
kösz a tudósítást, bár vesszõkkel élvezetsebb lett volna olvasni. 😛

György

igen. ez csak egy médialeíró, semmi extra...

na en azon szerencsesek koze tartozom akiknek mar megvan es ki is probaltam hat wandoorol szedtem enis anyaztam egy parszor de minden fajlt amit 503ra szed flashgettel abbol kerek egy uj verziot utana meg atnevezem rar-ra na en igy csinaltam 😊 hat a game akkor nalam eleg szepen megy 3200+ 512mb ram 9600xt minden max kiveve a shadow meg a lihting es nem szaggat csak neha swapol 1et a jatek eleg jo jol ki van dolgozva vannak benne otletes videok a jatek enginjevel lenyegeben a game ugyanaz mint a sima sims csak sokkal jobban kidolgozva uj otletekkel .. ja mar eljutottam a sexig is hat az kurva poenos 😊))) akinek meg alig megy a gepen es sims fan azt ajanlom jovor szerezzen be egy jobb hardwaret mer ha rakuldi majd az elso kiegeszitot biztos szaggatas lesz ja es a toltesi ido se keves nalam eleg hamar felzabalja az eroforrasokat utana kell ra egy restart es megy szepen eddig enyit tapasztaltam 😊 ( 6kor kezdtem el jatszani es most fejeztem be hat nemsemmi hogy repul vele az ido 😊 )

Ronaldo07
Ilyen kicsi a mérete??

jAsOn VoOrHeEs
ehh olyan 2 körül mentem el géptõl és akkor még csak 1700 hsz körül volt a topik

nm

robotnyk
jobb klikk, mentés másként...
Ronaldo07
Bocsi!!
Elkéstem!!
Köszi a segítséget!!

Ronaldo07
Ez egy world fájl!!
Nevezzem át??

csak nevezd át .mds-re

Ronaldo07
Tud valaki küldeni egy mds fájlt a 3.cd-rõl,ha adok egy mail címet??

neozed
Én már mindenhogyan próbáltam, de ez sehogysem akar összejönni!
Egy szálon töltök, de állandóan 503-azik.
Total Commander pedig nem listázza ki a wandoo-t.

Adam5
én nemtok total commanderrel csatlakozni
elolvastam amit adtatok hogy azt a hozzá szólást olvassam el de nemtom
eanadoo-ról próbálnám

Ronaldo07
ZsZso
csak a bithumen de az torrentes

ricsi1
srácok free elérhetõséget tud vki mondani ?

ZsZso
OFF: Üldözési mánia a TV2õn ...

Ronaldo07
Azóta már én is ftp-vel csinálom!!