32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8196 Sziasztok!
Megmondanátok,hogy hova kell tenni a mini image file-t,hogy tudjak épitkezni? -
#8194 Az igen?
Gondolom ilyenben akarsz lakni! :) -
#8190 Császtok! nem tudok a Build módban saját házat építeni az alapoktól (tehát fal + többi dolgok). Ott áll nekem a zöld fű, de nem akar falakat rakni. Miért van ez? Tudtok segíteni? (már tutoriálba se tudtam/engedte). Kösz a segítséget ! Csátok! -
#8189 Also-pinceszint:
uszoda-konditerem-kreatív szoba
aki sporttal foglalkozik nagyobbíthatja a konditermet futopaddal homokzsákkal stb
-
#8187 Latvanynak nagyon szep, de felek hogy sosem koltoznek bele. Az ara az egyik ok, a masik pedig az, hogy ha ezt a hazat be akarom jarni, feluton aludnom kell egyet ;]] -
#8186 Elvileg valaki már leirta hogy lehet saját ruhákat gyártani aki tudja hog a texture képet hogy kell kilopni az pls irjon nekem egy privit köszy!
-
#8185 Igen de nekem nem irta hogy beteg nemis hányt tehát nemis tudtam hogy baj van egyszer csak jött érte a kaszás és el akarta vinni.)
de nem mentettem el amikor meghalt és utána ügyeltem rá hogy ne zabáljon minden szart a hütőből és utána nem halt meg
Na ez egy ház elvileg:)
Ha tetszik feltesszük a faqba be is van butorozva majd arrol is rakok be képeket.
A ház fala fehér csak a távolság miatt szürkének látszik.
-
Gary #8184 Kösz srácok!
Mike at home: Jaja, azóta szerelek föl füstjelzőt!
Adri: Nekem két öreget faszit rázott meg az áram, miközben a mosogató gépet szerelték, de túlélték. Az egyik elment önként aludni alsóban és "megtisztult", a másikat elküldtem fürödni és lemosta magáról. Csajt még nem rázattam meg :)
Riana: Nekem egy otthagyott (zölden füstölgő) kaját evett meg és utána közölte a progam, hogy a fickó beteg lett, ha sokat pihen meggyógyul. Altattam ágyban, fetrengett a kanapén vagy 2 napig, utána éhes lett, evett, majd kb. 10 percenként ordított bele a nagy fehér kagylóba :) Sz'al ez is túlélte.
Lehet, én szívós Sim-tamagocsikat "nevelek" :)
-
#8182 Nekem olyan volt hogy nem tudott főzni és még nem volt mikro meg mixer és a hűtőből itta a dobozos tejet meg zabálta a maradékot és aztán a halál elvitte
gondolom amiatt hogy a hütöböl olyat evett amit nem kéne ráadásul -ban se volt semmije
a szöveget amit kiirt a halál lementettem ha esetleg vmelyik angolosnak lenne kedve leforditani elküldöm neki
-
#8181 Nállam meg szerelgetett a csajszi megrázta az áram meghalt, jött érte a kaszás, de a férj vissza könyörögte! tiszta fekete lett a nő és a haja is égnekállt, elküldtem fürödni de az arca fekete maradt! most már mindíg így marad, nincs ötletetek hogy tüntethetném el a kormot az arcáról?? -
#8180 Készül, csak még nincs editoruk a játékhoz -
#8179 Nemtudjátok készül a játékhoz magyarosítás?
Esetleg van már valahány %-os vagy teljes magyarosítás a játékhoz? -
Death MI #8178 Köszi megpróbálom! -
#8177 .Sims2Pack kiterjesztésűre -
#8176 Riasztót hol találok?
miért kell a legdrágább ágy(én kezdetben a legolcsóbban aludtam!) -
#8175 utána miután letöltötted visszanevezed a fájlokat .Sims2Package kiterjesztésüre -
#8174 Füstjelző/tűzjelző készüléket hol találok?
Eddi 3 szor gyulladt ki a sütő,de a férfi mindig sikeresen(nagy köhögések közben)eloltotta! -
Death MI #8172 Hogyan lehet letölteni a vip-ről dolgokat?
Én jobbgombal rákattintok és cél mentés máshova vagy mi.
De oda ahova csak mentettem egy xml kiterjesztéső fájl lesz.
Amit ha megyitok akkor sok hülyeséget ír.
Segítsen valaki!! -
#8171 Nekem is!
Meg ami alap még:
Legdrágább ágy, füstjelző és riasztó! Meg a telefon offkósz! -
#8170 nalam a sims1-ben tanultak alapjan alap, hogy a frissen bekoltozo elso utja a konyvespolchoz vezet, es ket cooking skill elereseig magol -
#8169 egy tanacs, maskor a tuzhely fole tegyel egy fustjelzot -
#8168 szuper kis iras, jo a stilusod -
#8167 HIHI. az elso csaladjaimnal en is raszoptam a tuzre :D
Férj sütöget mert nagyon éhes. Buzigeci tűzhely lángra kapik, annyi eszem akkor még nem volt hogy tuzjelzo keszuleket vegyek. A nagy oltasban elfaradt de kozbe izomehes volt, es mire folytatni tudta volna fozest meghalt :D... de ez mar regen volt azota 2 kibaszott gazdag és nagy családom van, problémák nélkül :D -
cleric #8166 kösz srácok, eszméletlen jók a sztorik :)
örülök, hogy magára talál a topic miattatok :) -
köszi szépen, végre megvan az ágy, akkor ezekszerint, babakorában sem kellett volna szegénynek a földön aludni :(
szociális mutatóra figyelni fogok ezentúl, köszönöm. -
#8164 Ez komoly! -
#8163 nagyonjó ;]]]] -
#8162 A nyuszi a szociális mutatódat hivatott feljebb tornázni, ha az negatív értkék környékén jár. (social) Veszélyes dolog a soc-ot hagyni lecsökkenni, mert így idegileg tropán máshogy beszélget és reagál a dolgokra a sim, és bizony barátsáok és hódítások mehetnek tönkre, ha a célszemélyt elhajtja melegebb éghajlatra ;] -
Gary #8161 Üdv, kicsit én is mesélek:
Nekem ez az első Sims élményem, sz'al szűzen indultam a családterápián :)) Többek között azt hittem, hogy a fontos dolgokat mindet nekem kell megcsináltatnom velük...
Gyártottam egy családot, idős faszi, felnőtt nő, egy kisgyerek (toddler).
Beköltöztek Pleasantview-ba a parkkal szemközti házba. Szegényesen be is rendeztem nekik majd hajrá! Jöttek a népek, ismeretségek, otthoni gondok, stb. Lényeg, hogy sikerült úgy átrendezni a fürdőszobát, hogy a kádhoz nem fértek hozzá. A büzlő kiskölyköt nem tudták megfürdetni, az meg csak ordított, végül kifáradt és a zöld felhőben valamelyik lerakta aludni a kiságyba. Anyu és nagyapa is lefeküdtek, de valamelyiket sütés közben fektettem, sz'al éjszaka kigyulladt a konyha. Nagyapó oltott (kicsit féltem, hogy vajon mivel fog, mert tűzoltókészüléket nem tettem be, de rajzfilmhősök tulajdonsával fölvértezve a semmiből előrántott egyet és fújta a tüzet), anyu is fölébredt és oda állt pánikolni a konyhaszekrény mellé. Nagyapó fáradt, tűz terjedt, anyu pánikolt, kiskölök ordított, mert éhes, büdös stb.
Anyu nem akart oltani, csak óbégatott. A tűz bevette a kanyart a sarokban a konyhaszekrényen, elérte anyut, aki meggyulladt és égett. Semmit nem tudtam vele csinálni, nem ment zuhanyozni, nagyapó nem oltotta őt, a kissrác meg csak üvöltött...
Végül is anyu elégett, jött a Halál, hagyott egy urnát, nagyapó közben összeesett a fáradtságtól és a konyhakövön szendergett, srác vonyított. A Halál még használta a wc-t és elillant. (nocsak, a Halál is ember vagy mi?:))
Nem sokkal később megállt egy fekete autó a ház előtt, kiszállt egy fekete ruhás öreg hölgy, bejött a kiságyhoz, fölnyalábolta a kölyköt és elvitte. Ez volt a gyámügy.
Nagyapó közben hajlandó volt fölkelni, elbaktatni az ágyhoz és ott folytatni a durmolást.
Továbbiakban élte az egyedülálló idősödő férfiak életét, beszélgetett, flörtölt, evett, TV-zett, stb.
Mígnem egyszer éjszaka megjelent anyu szelleme és halálra ijesztette. Halál jött, urnát hagyott. Függöny.
Hát ez volt az én tanulópénzem.
Sajnos nem mentettem el, így lehet, hogy a wc-n trónoló Halál fotója is elveszett...
-
#8160 akkor azért nem koldul, mert fest. gondolom.
halvány lila röpke gondolatom nincs az enyém miért koldul. csak feltételezem, hogy azért mert nincs munkája. vagy azért, mert valami miatt megbolondult. mert a pszihomókus jár hozzá.
tényleg, ez hogyan, miért jön a levegőből? és a nyuszi kicsoda???? -
#8159 sztem úgy fel sem nőne:)
lehet eljönne értük a fekete kocsi és elvinné:/ -
#8158 Mostani karakterem is kilepett a rendorsegtol, de nem koldul. (pedig neha jol jonne barmennyi plusz simoleon) Fest. Es a lanyaval foglalkozik. Ketten vannak, apa es lanya, es egyik sem hoz penzt haza. A festmenyek nevettsegesen olcsok meg, majd belejon gondolom. Egyedul a penzes fak tartjak el a csaladot. De a fakat befalaztam, napjaban egyszer megontozom, majd leszuretelem es a vendegek nem legelik igy le ;] -
#8157 Szerintem ez egy NPC, aki lecsapta a kezerol NInat. A szomszedok futnak reggelente, de nekem sem sikerult meg. -
#8156 Ha 33 eves vagy, akkor picivel idosebb mint en, de en meg bizony tanultam oroszt altalanos iskolaban es gimiben. Ugyis mondhatjuk, hogy szabadon valasztva az egy valaszhato nyelv kozul (altalanosban igen, de gimiben sosem mondtak hogy kotelezo, csak eppen nem volt mas eheh ;])
Tip: pedig igen, borravalo a szemelyzetnek. (no a szimpatia ha adsz nekik, igy akinek a celpontja a technikai szemelyzet, akkor kezdetben par simoleons ra lehet aldozni a borravalokra) -
#8155 babaágy a bútorok menüben a három pötty, megnyomod akkor lessz mene egy macis ikon, ott vann minden ami a picinek kell! Ha megnő cseréld le rendes nagy ágyra! -
#8154 Azon tűnődöm, mi lenne, ha a tlodder-t (vagy mit) azt nem tanítanám meg járni, meg beszélni és úgy nőne fel..... :DDDD -
#8153 a "tip" tudtommal borravalót (is) jelent... -
#8152 Hogyan tudok saját magam babát szülni? Szóval nem adoptálni? Hogyan tudok saját zenéz berakni?
köszi!
Hol tudok butórt letölteni?
köszi! -
#8151 aha. most már én is értem.köszi:)) -
#8150 igen, erti
ahhoz, hogy ezek a cuccok pozitivan hassanak aranyban vagy platinumban (feher) kell lennie a mood meternek