FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• legensy
    kipróbáltam, a cselédeket 36 sims óra alatt lehet éhenhalasztani és ott a szobában lesz az urna.
    a bejárónőt, állat nehéz lefektetni, 6 sims nap, de egésznap együtt vele. persze lehet, hogy gyorsabb ha a feleség nincs jelen és nem pofozgatja közben a férjét.

Clio. párom már rég magyarosította volna a játékot nekem, ha valaki válaszolt volna a kérdésünkre, hogy hol a file amiben ott a szöveg. de senki nem válaszolt.
    tényleg ott volt a távcső, de azt hittem a csillagokat nézik. :) én a naiva :) /persze, angol tudás nélkül :( meg kellene szerezni a játékot oroszul vagy törökül, és akkor még érteném is. lehetetlen kivárni mire lesz magyarosítás/
    de amúgy is ellenszenves volt a pasi. jobb nélküle.

amúgy van 3 normális családom, egy full gazdag, keresete 1560 pénz, egy gazdag és egy szegény. tök jók. és gyereket nevelni is tök jó lenne, ha tudnám, hogy hogy kell lefektetni aludni és etetni. de nem jövök rá. még mielőtt meghalna, mentettem, és azóta nem megyek ahhoz a családhoz.

nem hiszem, hogy te nem próbáltad kinyírni őket, mindenki kipróbálta már kiváncsiságból, hogy lássa a kaszást, meg a szellemeket.

ezt is ki kellett próbálni, hogy a cselédekkel mit lehet csinálni. csak kiváncsiságból. és kis szadiból :)

és amit most felfedeztem, nagyon tetszik, nem ment dolgozni a pasi, hogy a cseléddel tudjon foglalkozni és mindennap kiállt az úttest szélére egy pohárral és egy táblával és koldult! eszméletlen jó!!!

állítólag a gyerekek is utcagyerekek lesznek, ha kizárják őket, és később meghalnak. de ezt már nem vagyok képes kipróbálni. sose fogom. de mindenesetre nagyon jól kitalálták a simset, hogy ilyen extrém helyzetekre is készítettek cselekménynek valót.