32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8149 vettem a pontjaimból sapkafélét, és meghalt a pasim.
vettem életelixirt, itattam a nővel és egy pillanat alatt megöregedett.
nálam miért működik ez fordítva?
viszont ez is fordítva van, mert, bár a sapka a nőnek minden szintjét nullára vette, de nem halt meg. a pasinak az életelixír jó volt. erősebb és fiatalabb lett.
érti ezt valaki? -
#8148 hm. nem a sims szivatásokban van. akkor nem tom hol olvastam. -
#8147 már nekiálltam a géppel lefordíttatni mindent. csak a hosszú szövegeket értelmetlenül írja.
szóval a find own place, ha azt választom, akkor gondolom kiad egy listát arról, hogy kit akarok elküldeni és yes?
ott tartok, hogy a "shoo"=sicc! fogalmam nem volt eddig miért mentek el mikor erre nyomtam.
"dismiss"=elküldeni
"talk"=beszélget
"tip"=tanács
"order groceries"=élelmiszerboltból rendelni
"bartender"=pincér
meg egy jó hosszú szöveg a félelmeikből, hogy fél az egyik, megcsalja a másik és beszélgetni, csókolni kell meg ilyenek. na, eddig ennyit értek. -
#8146 nem ment el dolgozni a férj, hogy ki tudjam próbálni, tényleg le tudja-e fektetni a bejárónőt, ezért kirugták az állásából és az ötödik munkanélküli napon, kiállt a házuk elé az úttest szélére, és remegve, görnyedten egy fém pohárral a kezében és a másik kezében táblával, elkezdett koldulni. rázta a poharat, mutogatta a táblát(tudod amire szokták írni a koldusok, hogy segítsenek mert vak vagyok ezért és ezért...meg ilyenek) az úttest felé. pedig gazdag és mégis. ezekszerint lehet, hogy nem lehet munka nélkül élni a simsben.
az utcagyerekekről csak annyit tudok amit itt írtak valahol, talán a sims szivatások topicban,hogy ha a szülők kizárják őket, akkor utcagyerekek lesznek és meghalnak. lehet ők is így koldulnak vagy nem tudom. de nem akarom kipróbálni, a gyerek játékban is szent, és nem bántom.nincs szívem hozzá. -
#8145 nem problema, chatelni ertelmes dolgokrol szabad -
#8144 computer vagy ujsag: find own place
-
#8143 hm, en is tanultam oroszt, szal szerintem nem olyan veszes, az egyes szavakat kell csak megnezni a szotarba
ha soxor megnezed, legalabb megjegyzed :) -
#8142 utolsot nem ertem:
mikor ment ki koldulni, hogy lesznek a kolkokbol utcagyerekek? -
#8141 bocsi itt chatelgetek veled, törölheted nyugodtan az egészet, csak jó valakivel beszélgetni itt az éjszaka közepén pihenésül kicsit. :) -
#8140 nem
ahhoz felvaltva kell jatszani minddel -
#8139 ezt nem tudtuk, és igazad van. :) -
#8138 hogy lehet kint az utcan futni? -
#8137 lehet ő sem tud angolul, és ő sem tudja elküldeni, mint én.
én is szívesebben elküldeném aki nem tetszik, ha érteném mi van kiírva :(
-
#8136 :DD -
#8135 ha a gyari karaktereket baj eri, annyi, nem potolja oket a program
nem kell vele foglalkozni, hogy nez ki, lenyeg, hogy lesikalja a klotyot -
#8134 hát persze, mert szeretnék játszani és itt görcsölök 2hete, nem alszom egy percet sem, éjjel nappal játszom, de nem tudok. -
#8133 gyerekek, ez csak jatek
senkit nem kell megolni, el lehet kuldeni -
#8132 megtörtént, megszívtam. de nem mentettem szerencsére! legalább ennyit tudok a játékból, hogy hol lehet mentés nélkül kilépni :/ -
#8131 kicsit nyugodj le
tiszta ideg vagy ma, a hsz-eid alapjan :) -
#8130 megszivod -
#8129 bár tudnék!!!
az a baj itt én kérdeznék ugyanennyit. mert nem tudom a rohadt angolt! minden játék angolul van és ki vagyok akadva, hogy már kötelező angolul tudni.
persze a mi évfolyamunk volt az utolsó akit oroszul tanítottak :P -
#8128 te tudod, a te dolgod, én nem haragszom érte :) -
#8127 am legyen, senki sem akadalyoz meg ebben itt sem :) -
#8126 a jatekkal kapcsolatban barmit lehet kerdezni, csak ne az installalsrol es a crackrol szoljon -
#8125 hát, egy jó pár tucat embert be tudok mutatni, akikhez akár évekig is volt türelmünk mindkettőnknek. mi szívesen válaszolunk milliószor is. már megtettük sokszor. -
#8124 8076 detto offtopik, sry -
#8122 azt nem bánom, köszi :) -
#8121 én már százszor átnéztem és nem találok babaágyat.egyszerűen nincsen. párom is kereste egy fél délután, ő sem talált. hol van? -
#8120 8073-as hangvetele miatt torolve
moderator -
#8119 akkor meg nekem ugranak, hogy mit torolgetek, ez nem a privat
szal nem tudok minden igenynek megfelelni -
#8118 van babaagy -
#8117 kipróbáltam, a cselédeket 36 sims óra alatt lehet éhenhalasztani és ott a szobában lesz az urna.
a bejárónőt, állat nehéz lefektetni, 6 sims nap, de egésznap együtt vele. persze lehet, hogy gyorsabb ha a feleség nincs jelen és nem pofozgatja közben a férjét.
Clio. párom már rég magyarosította volna a játékot nekem, ha valaki válaszolt volna a kérdésünkre, hogy hol a file amiben ott a szöveg. de senki nem válaszolt.
tényleg ott volt a távcső, de azt hittem a csillagokat nézik. :) én a naiva :) /persze, angol tudás nélkül :( meg kellene szerezni a játékot oroszul vagy törökül, és akkor még érteném is. lehetetlen kivárni mire lesz magyarosítás/
de amúgy is ellenszenves volt a pasi. jobb nélküle.
amúgy van 3 normális családom, egy full gazdag, keresete 1560 pénz, egy gazdag és egy szegény. tök jók. és gyereket nevelni is tök jó lenne, ha tudnám, hogy hogy kell lefektetni aludni és etetni. de nem jövök rá. még mielőtt meghalna, mentettem, és azóta nem megyek ahhoz a családhoz.
nem hiszem, hogy te nem próbáltad kinyírni őket, mindenki kipróbálta már kiváncsiságból, hogy lássa a kaszást, meg a szellemeket.
ezt is ki kellett próbálni, hogy a cselédekkel mit lehet csinálni. csak kiváncsiságból. és kis szadiból :)
és amit most felfedeztem, nagyon tetszik, nem ment dolgozni a pasi, hogy a cseléddel tudjon foglalkozni és mindennap kiállt az úttest szélére egy pohárral és egy táblával és koldult! eszméletlen jó!!!
állítólag a gyerekek is utcagyerekek lesznek, ha kizárják őket, és később meghalnak. de ezt már nem vagyok képes kipróbálni. sose fogom. de mindenesetre nagyon jól kitalálták a simset, hogy ilyen extrém helyzetekre is készítettek cselekménynek valót. -
#8116 igyekszem gyomlalani -
#8115 mert ilyen. szerinted mi vagyunk a fejlesztok?
eszem megall -
#8114 mar valaszoltam a kerdesedre, szal ne kerdezd meg ujra -
clio1616v #8113 Hogy jobb-e azt nem tudom de hosszabb ideig tart az tuti.
Nem tudom nekem, semmi gondom nem volt, senki nem lopott meg, és a criminal karrieremet a topra vittem, a moodom platina, és alapból szűz jegyűt választottam. a Pleasanton. -
clio1616v #8112 Te dolgod de ennek a gémnek nem az a mottója hogy aki nem tetszik azt befalazod(kinyírod). Hanem a karrier és családépítés.
Szerezz be egy szótárat és meglátod boldogulni fox. -
clio1616v #8111 Hát igen aki angol nyelvű játékkal akar játszani annak nem árt egy szótár .
Amúgy az a dühöngő szomszéd valószínű a távcsöves magán akciódid(kukkolás) miatt fejezi ki nemtetszését. -
#8109 Relakszálj mind a 2-vel duplaágyban(persze csak,ha szerelmesek)és ha a relaxáció közben újra ráklikkelsz a párodra akkor feljön a menü onnan csemegézz! -
#8108 Ábrándítsd ki őket egymásbol a másik csajjal(elvileg,ha 90 alá megy akkor már csak barátok)és csinálj a fiuval mindent ami jó és akkor elvileg a fiuba lessz szerelmes!